Salak saçma konular tartışılıyor arkadaş. Real Madrid'li fanlarda amma salakmış. Bugün bir çok futbolcu gol sevincinden sonra iki eli birleştirip kalp işareti yapıyor. Ben bu işareti ilk Milan'lı Pato yaparken gördüm. Almeida'da yapıyor Madrid'li Khedira'da yapıyor Benzema'da. Bunlarda o adamın özentisi o zaman. Gol sevinçleri bile bazıların koyar olmuş arkadaş. ( Burak'ı hiç sevmem not düşeyim ama bu kadarda eleştirilmez. )
aynı şey mi kalp işaretiyle bu? bu çok artistik bi hareket. ayrıca ronaldo bunu yaptıktan sonra bu forumda bile kaç tane konu açıldı bu gol sevinciyle ilgili, patonun yaptığı hareketle ilgili bi konu açıldı mı peki? kabul edin işte burak tam anlamıyla sıvadı
artistik hareket olunca kullanmak yasak Fenomeno Ronaldo'yla özdeşleşmiş Elastico (artistik hareket) hareketini C. Ronaldo, Neymar vs vs yıldızlar kullandı kullanıyor senin mantığına göre onlarda sıvamakta... alıntı yapıyorum" sonra bu forumda bile kaç tane konu açıldı bu gol sevinciyle ilgili, patonun yaptığı hareketle ilgili bi konu açıldı mı peki?" bir gol sevincinin eleştirilmesi ve kullanılmasını bu forumda konu açılması ile mı belirliyor mantığı çözemedim :S :D
arkadaşım zorlamaya gerek yok. ronaldo çok ilginç bi gol sevinci yaşadı, karizmanın dibine vurdu. rekabetin tarihçesine, takımların ligdeki pozisyonuna,maçın önemine, dakikaya skora ve maçın gidişatına ve ronaldonun barça maçları için aldığı eleştirilere vs baktığında o hareket çok anlamlı, artistik rakip için de çok tahrik edici durdu. ilginç bi hareketti ki forumda bir çok konu açıldı, başka gol sevinçleri için o kadar konu açılıyo mu? sen şimdi gider cluj deplasmanında o hareketi yaparsan adama gülerler, nitekim güldüler de. burakın o hareketi hangi ruh hali içinde yaptığını anlayanlarsa daha çok güldü.
sen bana kalkmış taklit edilen çalım hareketlerini örnek gösteriyosun. belki adamlar örnek alıp yaptı, he burak da bu gol sevincini örnek aldıysa(ki almış) bu iki durum sence benziyo mu birbirine?
yani ronaldo bu hareketi yapmamış olsaydı da burakın bu gol sevincini yaşayacağına inananlar, gerçekten ilginç insanlar onlar mesajımı zaten okumasın. burakın sadece bu hareketi görüp beğenip kullandığına inananlara benim sözüm, harbiden yanılıyosunuz. o hareketi ronaldo yaptığı için kullandı burak, o hareketten etkilendiği için. yani harbiden çok rezil bi durum.
o zaman burak akhisar maçında gol atınca da noumanın tombala hareketini yapsın pascalınkiyle aynı kefeye mi koyalım şimdi o hareketi. pascal hiç rezil olmadı, burakı adam yerine koyan olmaz daha, böyle bi şey yaşansa
İşte orada duracan liseli. Ben Burak'ı günahım kadar sevmem. Hatta Burak ile konularda onlarca mesajım vardır. Burak kazmadır ve futbol katilidir bu kadar net söylüyorum. Ama yok Cluj maçı ile Barcelona bilmem ne maçı bir mi dersen orada duracaksın. Sizin açınızdan önemsiz bir maç olabilir ama bizim açımızdan Cluj maçı çok önemliydi. Avrupa arenasında ya tamam ya devam meselesiydi. Orada bugün puan kaybetsek grubun dibine yerleşmiş matematiksel olarak şansımızın olduğu ama konumumuza göre şansın 0 olduğunun göstergesi olacaktı. Burak'ta yaptığı hatrickten sonra bu hareketi yapması gayet doğal. Sonuç olarak biz buradayız her şey bitmedi sakin olun mesajı verdi. Dediğim gibi Burak'ı günahım kadar sevmem Galatasaray'da top koşturduğu için yönetime de kızgınım açıkcası ama bir adam gol sevincine kadar eleştiriliyorsa ayıptır, günahtır demekki adam iyi bir şeyler yaptı sürekli eleştiriliyor. Sonuç olarak ister Martins gibi 40 takla atar ister Pato gibi kalp yapar isterse Baroni gibi ağlama işareti yapar buna kimse karışamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
quote:
Orijinalden alıntı: GuestMember
Salak saçma konular tartışılıyor arkadaş. Real Madrid'li fanlarda amma salakmış. Bugün bir çok futbolcu gol sevincinden sonra iki eli birleştirip kalp işareti yapıyor. Ben bu işareti ilk Milan'lı Pato yaparken gördüm. Almeida'da yapıyor Madrid'li Khedira'da yapıyor Benzema'da. Bunlarda o adamın özentisi o zaman. Gol sevinçleri bile bazıların koyar olmuş arkadaş. ( Burak'ı hiç sevmem not düşeyim ama bu kadarda eleştirilmez. )
aynı şey mi kalp işaretiyle bu? bu çok artistik bi hareket. ayrıca ronaldo bunu yaptıktan sonra bu forumda bile kaç tane konu açıldı bu gol sevinciyle ilgili, patonun yaptığı hareketle ilgili bi konu açıldı mı peki? kabul edin işte burak tam anlamıyla sıvadı
Sosyal yaşantının forumla sınırlı olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke.
Burak bir sonraki golünde aynı sevinci göstermeli bence. Bu ne ya her spor programında "yapmasa daha iyi olurdu" ,"itici" bilmemne... Bende hoşlanmadım bunu yaptığına ama konuşulacak bir sürü şey var ken bunu dillerine dolamalarının amacı nedir yani. En sevdiğim yorumcular bile aynı tavır içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Jurishan
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
quote:
Orijinalden alıntı: GuestMember
Sosyal yaşantının forumla sınırlı olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke.
allah aşkına bu kanıya nasıl vardın açıklasana :) doğru düzgün konuşamıyo musunuz siz?
@guestmember anlamamışsın yazıyosun. barça real maçını yüz milyonlar izliyo, dünyanın en büyük maçı belki de. şlde herkes kendine göre önemli maçlar yapıyo, önemiyle de pek alakası yok bunun. barça realin karşılığı ancak fb-gs maçı olabilir, o maçta da bunu yaparsan yine rezil olursun tabi. neyse anlayacağın yok zaten, baştaki liseli yazısını es geçip yazdım cevabımı, insan gibi yaz bundan sonra
Yabancı özentilği yapan ilk Türk'de değil, sonda değil. Şaşırılacak birşey yok.
İstanbul'da yaşıyorsanız sokağa çıkmanız yeterli.
Bu konuda c.ronalda tarzı saç kesimi olan 4 kişi bulabilirim.Burak gol sevincini "calmış" çok mu ?
Gülerek okuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme