Şimdi Ara

İspanyolca öğrenmeye başladım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
10
Favori
20.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Hocam fono yayınlarını önerir misiniz İspanyolcada? Rusçada hiç önermiyorlardı, Türkçe olan her kaynak hatalıydı neredeyse.
  • Fono ispanyolca ilk adim 1 kitabini anlatim basit resimle destekleniyor. Inci kurt'in kitabini kesinlikle onermiyorum insani ispanyolcadan sogutur. Filolog kafasiyla kitap hazirlamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fono, biraz biliyormuşsun gibi anlatıyor. İnci Kut ise hiç bilmediğini varsayaraktan anlatıyor. Doğru filolog düşüncesine katılıyorum. Dile yatkınlığınız varsa İnci yoksa Fono derim.
  • İyi derecede İngilizcem var ama İnci hakkında 1 cümlelik şeyi 5 cümlede anlatmış diyorlar. Edebiyattan detaylar falan katarak anlatmış diyorlar. Filolog düşüncesini biraz daha açar mısınız arkadaşlar? Kelimenin kökeniydi vs. şeyler katıyorsa sorun değil aksine yararımıza olur Latince kökenin İngilizceyle bağdaşmasından dolayı.

Fono yayınlarının sanki yetersiz geldi ya, bakma şansı buldum geçen. Biliyormuş gibi anlatıyor bir de evet.

İnci saçmaladıysa ama öğretiyorsa, yine alınır ama bilmiyorum. Kararsız kaldım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

İyi derecede İngilizcem var ama İnci hakkında 1 cümlelik şeyi 5 cümlede anlatmış diyorlar. Edebiyattan detaylar falan katarak anlatmış diyorlar. Filolog düşüncesini biraz daha açar mısınız arkadaşlar? Kelimenin kökeniydi vs. şeyler katıyorsa sorun değil aksine yararımıza olur Latince kökenin İngilizceyle bağdaşmasından dolayı.

Fono yayınlarının sanki yetersiz geldi ya, bakma şansı buldum geçen. Biliyormuş gibi anlatıyor bir de evet.

İnci saçmaladıysa ama öğretiyorsa, yine alınır ama bilmiyorum. Kararsız kaldım valla.

İçindeki öğrenme isteğini görebiliyorum ondan İnci'yi tavsiye ederim. Zorlanacağını sanmıyorum. Evet, kelimelerin kökenlerini bile verdiği bölümler var. Lakin, anlamamız için farklı cümle ve içerikler içinde ya da örneklemeyle bir şeyi uzatarak anlatıyor. Ben bu yönünü seviyorum, daha iyi kavramama sebebiyet verdi. Şuan Danimarka'dayım ve 5-6 tane İspanya'dan arkadaşım var. Yeri geldikçe İspanyolca konuşuyoruz. İnanamıyorlar nasıl kendin öğrendin diye.. Habire beklemedikleri kelimeler duydukları için.. Bunda İnci'nin büyük payı var.

• Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

O halde fırsatını bulduğum zaman İnci'yi alacam. Upper-int seviyesine ne kadarda gelinir acaba? Veya intermediate?
  • quote:

Teşekkür ederim hocam

O halde fırsatını bulduğum zaman İnci'yi alacam. Upper-int seviyesine ne kadarda gelinir acaba? Veya intermediate?

Ben intermediate olduğumu düşünüyorum. upper değilimdir. Bu halle 2 yılımı aldı. Tabi aralıklarla fırsat buldukça çalıştığım için. Kimi zaman 1 ay bile hiç çalışmadığım günler oldu hatta daha fazlası bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Teşekkür ederim hocam

Ben intermediate olduğumu düşünüyorum. upper değilimdir. Bu halle 2 yılımı aldı. Tabi aralıklarla fırsat buldukça çalıştığım için. Kimi zaman 1 ay bile hiç çalışmadığım günler oldu hatta daha fazlası bile.

Anladım hocam çok sağ ol

Sen dil okulunda mısın Copenhagen'da?
  • Acaba pdf duruyorsa bi pm de ben alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura.

Acaba pdf duruyorsa bi pm de ben alabilir miyim

Duruyorsa B'nde alayım

• Tulparr kullanıcısına yanıt
    pm ile atabilir misiniz lütfen duruyorsa?
  • Bi pm de bana atar misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İspanyolca öğrenen kimselerin tüm ihtiyaçlarını giderecek çok kapsamlı bir site yapmaktayım. Filmler, videolar, televizyon yayınları ve bol bol kaynakların bulunduğu sitemiz üzerinden İspanyolca'nızı geliştirebilirsiniz. İspanyolca Akademisi
  • mesajum bulunsun
  • Kendi kendine öğrenen arkadaslar speaking alistirmasi yapabiliyor musunuz etkili bir sekilde? Dil konuşmak icindir sonuçta ben kağıt üzerinde iyi ogrenebiliyorum ama konusma sıkıntı

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben de kendi ispanyolca çalışanlardanım ve birçok yol denemiş bir insan olarak naçizane tavsiyelerimi paylaşmak istedim.
    Öncelikle benim söyleyeceğim yolları kullanabilmek için en az intermediate düzeyde ingilizce bilmeniz gerektiğini belirteyim

1) Pimsleur
    mp3 olarak 3x30 şeklinde (3 Level her level'da 30 ders, her ders 30dk) dinleyebileceğiniz daha çok konuşma şeklinde geçen hatta sizide tekrar etmeye sevk eden bir anlatımı var. Speaking ve Listening için mükemmel bir set.
    İnternette herşeyi bulmak mümkün

2)Duolingo (mobil uygulama)
    Şu anda bizzat bunu kullanıyorum çok başarılı bir uygulama, şiddetle tavsiye ediyorum.

3)Rocket Spanish
    Birde bu program var kullanmadım ama şu anda dünyayı kasıp kavuran bi progammış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mısırekmeği -- 25 Haziran 2014; 13:28:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

O kitap nettede var. Bir araştır. Pcden çalışamam dersen kitapyurdundan sipariş edebilirsin. Fiyatı 25 Lira

Hocam bir pm de ben alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar ispanyol dili ve edebiyatı öğrencisiyim dtcf 2.sınıf. eğer yardım isteyen olursa mesaj yolu ile ulaşabilir.

özel mesaj atamadım buralarda mısın yardım isteyecektim.
    Güzel ingilizcem var ispanyolca öğrenmek istiyorum mesajları okudum bazı tecrübeli arkadaşların yazdıkları tavsiyeler için teşekkürler, ben ingilizce üzerinden öğrenmek istiyorum. youtube'dan 123spanish gibi bi kanaldan biraz ders dinledim çok çok az da olsa temel oldu. Daha güzel bir students book work book ve grammer kitaplı bi set var mı acaba ? veya kitap önerisi yapar mısınız? ingilizce üzerinden ispabyolca olursa daha güzel olur kitaplar.

• pm please los ninos
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.