Şimdi Ara

İspark Cezalarınızı Sorguladınız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhakkak 153' ü arayın ve itiraz edin, sessiz kalınca yükleniyorlar adamlar vergi dairesine devir yapmaya hazırlanıyormuş... Ben şikayet ettim, sizde edin kafalarına göre ahkam kesmelerine izin vermeyin.
  • Bana 500 TL üzerinde olduğu için gösteremiyoruz mesajı çıkıyor. Sadece haftasonu çıkarılan ve otoparktan otoparka giden bir araç. Kafadan plaka sallayıp yazıyorlar herhalde.
  • 06 plakalıyım sorgulasam çıkar mı diye korkuyorum
  • Ben her defasında ödedim ona rağmen 3 kere ödememişim borç yazmışlar! Babam evden işe işten eve onun dışında biryere gidersede otoparka koyar koymassada 55 yasında adam kaçıp gidecek hali yok ve onunda plakasında 3 ceza görüm.Annemde aynı şekilde.Kafalarına göre yazıyorlar sanırım.

(şimdi birdaha baktım 5 kere parkedip sonra kaçıp gitmişim 30 tl borç var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramola -- 31 Ekim 2014; 11:47:34 >
  • Şikayet etmeyi ihmal etmeyin. Sessiz kaldığımız için adamlar bu paraları bizden bir şekilde tahsil edecek. Ben şikayet ettim, sizde edin lütfen 153' ü arayıp, zaten ücretsiz hat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Şikayet etmeyi ihmal etmeyin. Sessiz kaldığımız için adamlar bu paraları bizden bir şekilde tahsil edecek. Ben şikayet ettim, sizde edin lütfen 153' ü arayıp, zaten ücretsiz hat.

Şikayet etmemiz cezayı kaldırıyor mu yani hocam boşuna uğraşmış olmayalım sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU PLAKAYA AİT BORÇ BULUNMAMAKTADIR!
  • İki aracimiz var 2 side 500 TL ustu borç var diyor

??

Minimum 1002 lira

Soygun bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2012 tarihlerinde 10 tl borç çıktı
  • St. Dupont kullanıcısına yanıt
    En azından sesimizi çıkarmış oluruz, şikayet hakkımız var ama susarsak adamlar acımadan yazmaya devam eder.. Kesin yani :)
  • Bu konuyu güncel tutmak lazım. İstanbul belediyesinin son yıllardaki en büyük soygunudur bu.

Bana da 2012 yılından ve bu 2014 den ceza yazmışlar. İsparkı sürekli kullanırım ve her nedense bu cezayı öğrenmem bir park görevlisinin abi senin borcun var demesiyle ortaya çıktı.
    Aradım sordum ceza tarihlerini ,yer ve süre olarak söylediler. Ücret yazılan caddede 15 dk ücretsiz park var zaten biliyorum oranın isparkın oldugunu,çoğu zaman bir ekmek süt alıp 10 dk olmadan aracımı çıkarırım , çoğu zaman görevliyi de uyarırım çıkıyorum diye.
    Bir ceza var ki inanılmaz sabahın 9'unda 40 dk park kullanmışım, imkanı yok o saatte orada bile olmuyorum.Neyse uzatmayım görevli bana dilekçe yazıp itiraz etmemi söyledi :) işi gücü bırakıp 30 lira için taa genel merkeze dilekce yazıcakmışım vs.

İspark kısa süreli parklarınızda size asla belge vermez, yani 10 dk park edip cadde üstünde çıkacaksanız görevli size tamam abi der çıkarsınız. Belgeli olmayan bir şeyin , ve bana imzalatlmayan bir park cezasını hukuk önünde benden nasıl alacaklar, hukukçu arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni aldığım aracı hazır isparka bırakmışken plaka sorgusu yaptırdım 9,5 lira çıktı
    önceki sahibinden sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ymetu kullanıcısına yanıt
    Ben bununla ilgili isparka telefon ettim, adamlar açık açık "ite ite ödeyeceksin" şeklinde cevap verdi. Araban varsa soyuyorlar işte. Benzini vergisi park cezası eds cezası ite ite ödemiyor muyuz, ödüyoruz. Ne diyelim...
  • Benim plakaya 1370tl borç çıkıyor arayıp sorunca. Hepsi de eski tarihli. Nasıl olacak diye sordum. Benden önceki borçlar için iptal yapılıyor. Yani aracı aldığınız tarihten öncesine ait borç varsa sunu yapacaksiniZ. Araç ruhsatının fotokopisini,satış sözleşmesinin bir fotokopisini ve itiraz dilekçesini musterihizmetleri@ispark.com.tr adresine mail atın. Benim konuştuğum kişi bu şekilde bilgi vermişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sahipinden kalma 19 lira ispark borcu varmış puntonun ne güzel.
    Gerçi berlingo da 52 ye çıkmışımda bakalım arayan soran olucak mı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.