Şimdi Ara

İSPAYNA 2020 ANA KONU#OFSAYTTAAN FRANSA ATTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maci geride kabul ediyoruz beklenildigi gibi

moore un ustun fizigi var ama topu indirip dagitamadi bir turlu galler de cikamadi bu yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Embolo atti.1-0

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Embolo atti.1-0

moore atti

• berabere kaldik

• Bale hayalet gibiydi son 20 dk da 🙃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Bale hayalet gibiydi son 20 dk da 🙃

hayatim hasim mi olalim

bale de ciger kalmamis

isvicre de bitirici st eksikligi var embolo vs cok iyi top tutup tasiyor ama yetmiyor sakiri vs prime doneminde olsa ceyrek oynarlardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C53FF1769

hayatim hasim mi olalim

bale de ciger kalmamis

isvicre de bitirici st eksikligi var embolo vs cok iyi top tutup tasiyor ama yetmiyor sakiri vs prime doneminde olsa ceyrek oynarlardi

Alıntıları Göster
    Hahaha sizinle hasım olmak bu forumda en son isteyeceğim şey hocam takılıyorum sadece. :D Evet Bale yaşlanmış maalesef halbuki birkaç sene daha gider diyorduk. Kesin Tr maçında bombalar ama bir tane 🙄

İsviçre'yi çok beğendim ben Zakaria felan tek başına bizim orta sahalara bedel. Zaten Münih'e de istiyorum kendisini.

Benim Tr'nin bu gruptan çıkacağına dair umudum kalmadı açıkçası. Şanlı Gallerle de ortada bir maç olur muhtemelen Galler de çıkamaz. 😳

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 12 Haziran 2021; 18:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Hahaha sizinle hasım olmak bu forumda en son isteyeceğim şey hocam takılıyorum sadece. :D Evet Bale yaşlanmış maalesef halbuki birkaç sene daha gider diyorduk. Kesin Tr maçında bombalar ama bir tane 🙄

İsviçre'yi çok beğendim ben Zakaria felan tek başına bizim orta sahalara bedel. Zaten Münih'e de istiyorum kendisini.

Benim Tr'nin bu gruptan çıkacağına dair umudum kalmadı açıkçası. Şanlı Gallerle de ortada bir maç olur muhtemelen Galler de çıkamaz. 😳

Alıntıları Göster

tr de oyuncu jenerasyon cok guzel deniyor da

bi tane topu alip surecek oyuncu yok, takim iyi oynamasa bile boyle oyuncular her zaman is yapar

isvicre den cok korkmaya gerek yok bence, italya yapisarak basti oyun kurdurtacak nefes aldirmadi

isvicre de basiyor ama oyle degil, iki top cevirirsek rahat atak yapariz

• quote:

tr de oyuncu jenerasyon cok guzel deniyor da

bi tane topu alip surecek oyuncu yok, takim iyi oynamasa bile boyle oyuncular her zaman is yapar

isvicre den cok korkmaya gerek yok bence, italya yapisarak basti oyun kurdurtacak nefes aldirmadi

isvicre de basiyor ama oyle degil, iki top cevirirsek rahat atak yapariz

Alıntıları Göster
    Bizim oyuncular her zamanki gibi kabız ve çok yavaşlar ya. Bakıyorum Galler bile hücuma çıktığında verkaçlarka üçgenlerle adam kaçırmalarla felan baya nizami oynuyorlar bizimkiler anca pata küte. Bizimkiler 5 metreden gelen pası bile zorlanarak kontrol ediyorlar, top sürmeye kıçlarını kaldıracak halleri yok. Herhalde dün yerimizde Mısır olsa bizden çok daha iyi oynardı. Çok temel sorunlarımız var bence dediğiniz gibi top tutacak ve sürecek topçular çıkmıyor gibi bir şey.

İnşallah dediğiniz gibi olur da çok sıkıntı çekmeyiz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 12 Haziran 2021; 19:39:3 >

• Todo hocam ilk puaninizi almanizdan dolayi kutlarim. Ne yalan söyleyim, Gallerin bu grupta sifir puanla grup sonuncusu olacağini bekliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Todo hocam ilk puaninizi almanizdan dolayi kutlarim. Ne yalan söyleyim, Gallerin bu grupta sifir puanla grup sonuncusu olacağini bekliyordum.

aslinda bu mactan 3 puan alinsa gruptan cikma sansi yuksek olurdu galler in tr ile berabere kalip 4 puanla yoluna bakardi hatta italya son mac yedek vs ciksa 1 puan da onlardan alinabilirdi

galler macta istedigini yapamadi isvicre ustundu ama 3 uani alsa galler kimse demezdi neden 3 aldi.tr gibi sinmedi en azindan

• yarin isler karisacak vaziyet alin

• galler 30 bin kisilik deplasmanda oynayacak resmen

• galler fedöcü deilmiydi rakibimiz bu konu ne hainler

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRiviaCiri16

galler fedöcü deilmiydi rakibimiz bu konu ne hainler

3 kusur m euro alan senol mu

10 kusr m euro alan oyunculari mi tutalim

• bale imi ne kadar cok sevsem de yine kendime hakim olamadan tr yi tutacagim lanet olasi ic gudulerim yuzunden

galler in defansif yapili bir takim olmasi atak yapamadiklari topa sahip olamadiklari anlamina gelmemeli, istediklerinde atak da yapabilirler top da cevirebilirler.

hele ilk golu galler atarsa sikinti olur iyice zaten defansif takim bizimkiler iyice baskida hissederse durum daha da kotu olur.

ama geriye dussek de gol atilmayacak macin dondurilmeyecegi takim degil.

tr akilli ve istahli oynamali.

ben davies koylusu bile tehdit kolay lokma gorulmemeli

not:uzaktan sutlarina karsi turkiye duvar olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53FF1769 -- 16 Haziran 2021; 15:44:30 >
  • quote:

3 kusur m euro alan senol mu

10 kusr m euro alan oyunculari mi tutalim

Alıntıları Göster

ben bayrak hatrına tutuyom valla onlar umrumda değil

• Ülkesi için neler yapmadı ki Bale?

Bale'den taze gol yemiş Uğurcan Çakır başı hayal ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Ülkesi için neler yapmadı ki Bale?

Bale'den taze gol yemiş Uğurcan Çakır başı hayal ediyorum.

bakalim ne olacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.