Şimdi Ara

İsrail Bayrağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkidir şampiyonlar liginde rakip takım bayrağı açan Beşiktaş'ın yeni aklanma cümlesi oldu; "En azından İsrail bayrağı açmadık." Bunu ayıp bir şey olarak göstermeye çalışan ırkçı kafalarına mı yanıyım, bunu farklı yerlere çekmeye çalışanlara mı bilemedim. Bu görüntüler 30 Ağustos 2009'daki Maccabi Netanya - Galatasaray dostluk maçında çekildi. Oradaki amaç sporun dostluğun pekişmesiydi.

İsrail Bayrağı

Orada bizi destekleyen kesim normal olarak İsrailli renktaşlarımızdı.

İsrail Bayrağı

İsrail Bayrağı

Şu an bu konuyu kendimizi aklamaya çalışmak için yazmıyorum, ki ortada aklanacak bir durum, ortada bir suç yok. Yalnızca bunu farklı yerlere çekmeye çalışan her seferinde elinde bir kozmuş gibi kullanan bazı kardeşlerimizin okuması için yazıyorum.

Hepinize iyi günler.

• Bayrağı açan kişi hep aynı kişi zaten dikkat edersen. Oluyor böyleleri. Boş verin. 1-2 kişiden yola çıkarak koca taraftar gurubunu bir tutmanın gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Bayrağı açan kişi hep aynı kişi zaten dikkat edersen. Oluyor böyleleri. Boş verin. 1-2 kişiden yola çıkarak koca taraftar gurubunu bir tutmanın gereği yok.

Hocam benim takıldığım o olay değilki. Verilen cevaplarda bunu suç olarak göstermeye çalışılması, yanlış yerlere çekilmesi.
  • gs lıların içinde fenerlilerde var ne olmuş israil de hiç Türk insanı yok sanki gurbetçi insanlar
    daha şehir dışına çıkmamış insanlar yorum yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün beşiktaşlı bi arkadaşıma bunu anlatmaya çalıştım ama, insan anlama ozurlu olmasın, anlamamak için özel çaba sarfetti adam resmen, biz de siz açtınız diye açtık dedi de başka bişey demedi.
  • İyide Madrid ve Schalke bayrağı açan aynı adam.Bu adamın Beşiktaş taraftarı olduğu nereden belli?Böyle garip insanlar yüzünden bir sürü tartışma çıkıyor.
  • arkadaşlar her klüpte var böyle bayrak açanlar felan yapanlarda zaten belli 3 5kişi yapıyor fenerde de var gsdede var bjkdada

gsli 3 5kişi havalimanında chelsea karşıladı çiçeklerle zamanında
    fenerlilerde aynı şekilde 3 5 kişi bayrak açıyor
    bjklılarda gene aynı şekilde aynı tip insanlar bayrak açıyor felan

bunlara takılmamak lazım zaten başkasının başarısızlığı ile mutlu olursan zamanı gelir sende mutsuz olursun gülme komşuna gelir başına demişler

tamam desteklemezsin felan en doğal hakkın ama içinde fesatlık varsa sonra kendi klübünün başına daha kötüsü gelir mutsuz olursun allahın takdiri.....

o yüzden desteklemeyenler bile medeni şekilde davransa bu tür şeyler olmaz adamlar hem desteklemiyo zorundada değil tamam hemde provake yapmaya çalışıyolar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRK BAYRAĞI ASMAK YASAK MI ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

İyide Madrid ve Schalke bayrağı açan aynı adam.Bu adamın Beşiktaş taraftarı olduğu nereden belli?Böyle garip insanlar yüzünden bir sürü tartışma çıkıyor.

O adam dan hariç birde tribünlerin önünde kocaman uzun bi pankart vardı ondada vardı real bayrağı temiz görünmeye çalışmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.