bu isteğinin altında yatan seni bu yorumu yapmaya iten sebep ne ola ki? benim bildiği Hz.Adem tarihidir homo saphiens falan değil |
İsrail’in sonu ne zaman gelecek ve sonunu hangi devlet getirecek sizce? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Tanrılardan umut dileneceğinize az iş yapın👏👏👏 Gayet yerinde bir yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savaşlarda arapları tokat manyağı yapan israillilerin sonu gelecek öyle mi :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş 6 yaşındaki çocukların ilgisini çeker. Netflixe mail atsan üstünden film yaparlar..
e bekleyip görecez netflix filim mi yapar Allah c.c. diler gerçek mi yapar sonuçta beklemekten başka çaremiz yok
-
Sonu geleceğini sanmıyorum. En azından şu anlık
-
Öyle bir son olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsrail'e her türlü hakareti ediyorlar yaptıkları yüzünden, ama İsraillileri yok etme planınıda gayet güzelce yapıyorlar,
sormak istediğim İsraile yaptıkları için hakaretler edip daha beterini onlara yapmak isteyince o hakaretlerin daha fazlasının size dönmesi gerekmez mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zombi salgını vs olursa sonu gelebilir
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:38:59 >
Onun için devasa bir yapay hidrojen jenaratörü lazım ayrıca yıldızın çekirdeğindeki demir atomlarını bir şekilde temizlemelisin nerdeyse imkansız
World war Z de gördük iarailin duvarları yıkıldı
Ne derdiniz var İsrail ile anlamış değilim Türkiye eskisi gibi İsraille arayı bozmasaydı iyi olsaydık şuan çok daha iyi seviyede olurduk buna emin olun adamların dostluğu bize daha çok yarar sağlar araplardan ziyade..
-
Küçük amerikayı yok etmeyi kim başaracakmış.
Ayrıca arkadaş Filistinden dolayı İsraile neden düşman oluyoruz.
Filisrtin denen ülkeye araplar bile sahip çıkmazken bize ne?
-
Bundan çok değil, 300 yıl önce de Dünya'nın diğer tarafındaki insanlarla anlık olarak konuşmak da imkansız idi. Şimdi ise arada 1 milyar yıl var. Son 100 yıldaki gelişimimizi düşünecek olursan bir şeylerin illaki bulunacağını düşünmek, hiç de uçuk bir fikir olmazdı, efendim.
-
Dinci bir devlet.Umarım hızlı sonu gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X