Şimdi Ara

İsrail: 'İslamcılara karşı son kale de düştü' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Terör örgütünü destekliyor demek yanlış olur
    İsraile karşı sovyetler filistine zamanında yardım ediyordu, filistindeki kamplarda da komunistler eğitim görüyordu, birçok pkklı dhkpc li insan buralarda eğitim gördükten sonra örgütlerinin kurulmasında öncülük etmiştir
    Fakat zamanında yapılmış bu dolaylı yardım bence şuanki filistini zan altında bırakmamalı

Toplumda araplara karşı ciddi bir sempati, yahudilere karşı ciddi bir nefret var
    Bunu sadece dine bağlıyamıyorum, ciddi bir cehaletin sonucu
    Sadece dinden ötürü olsa putperestler dini açıdan semavi dinlere göre daha kötüdür, niye ülkemizde hintli düşmanlığı yok?
    Veya müslüman bir halka eziyet ediyorlar diye ise Ruslar kafkasyada filistinlilerin 10 katı insan öldürdü, sırplar buna keza...

Ben bu düşmanlığın rant sebebiyle medyanın dolduruşu ve cehalet yüzünden olduğunu düşünüyorum

Yahudiler kimsenin dostu değildir , sadece kendilerini düşünürler üstün ırk olduklarını zannedirler , ve çıkarcıdırlar tabi bu benim görüşüm

Üstün ırk olma olayı tamamen psikolojik bir olaydır.Aslında böyle bir olay da yoktur.
    Yahudiler kesinlikle akıllı insanlardır....
    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur sözü bize aittir.

Her millet kendini üstün ırk olarak görme özelligine sahiptir..

• Hergün yeni bir şey öğreniyoruz. Bu günde yahudilerin ''Türkün, Türkden sonra ki en yakın dostu'' olduğunu öğrendik... iyi mi :)

Yahudi düşmalığı Filistin davasından sonra başlamış. Hımm gerçekten ilginç...

Böyle bir düşmanlığı da ilk defa duyuyorum. Çünkü Türkler; hiçbir zaman, ülke yöneticileri ile halkı birbirine karıştırmamış ve sivilleri herdaim korumuştur. Acaba ne zaman anti-seminist olduk?!

Ben yanılıyorum galiba; çünkü israil ile ilişkilerimiz, filistin davasından ve araplarla aynı dininden olmamız dolayısı ile bozulmuş! Yoksa tarih boyunca yahudiler dostmuş ve hatta osmanlı zamanında da dostmuş...

Hangi tarihten bahsediliyor bilmiyorum ama, benim bildiğim gerçek tarih de,yaşanan olaylardan biride: Abdülhamit'ten para karşılığı filistin toprağını isteyen yahudiler,istediklerini alamadığı için Abdülhamiti tahtdan indirmiştir. Bu kşilerin hepsi masondu!

Buyrun biraz tarih okuyalım, maazallah böyle giderse ''akıllı yahudilerin'' manipülasyonunlarına kurban gideceğiz. :)

http://www.mustafaarmagan.com.tr/on-soruda-turkiye%E2%80%99de-masonluk-tarihi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Hergün yeni bir şey öğreniyoruz. Bu günde yahudilerin ''Türkün, Türkden sonra ki en yakın dostu'' olduğunu öğrendik... iyi mi :)

Yahudi düşmalığı Filistin davasından sonra başlamış. Hımm gerçekten ilginç...

Böyle bir düşmanlığı da ilk defa duyuyorum. Çünkü Türkler; hiçbir zaman, ülke yöneticileri ile halkı birbirine karıştırmamış ve sivilleri herdaim korumuştur. Acaba ne zaman anti-seminist olduk?!

Ben yanılıyorum galiba; çünkü israil ile ilişkilerimiz, filistin davasından ve araplarla aynı dininden olmamız dolayısı ile bozulmuş! Yoksa tarih boyunca yahudiler dostmuş ve hatta osmanlı zamanında da dostmuş...

Hangi tarihten bahsediliyor bilmiyorum ama, benim bildiğim gerçek tarih de,yaşanan olaylardan biride: Abdülhamit'ten para karşılığı filistin toprağını isteyen yahudiler,istediklerini alamadığı için Abdülhamiti tahtdan indirmiştir. Bu kşilerin hepsi masondu!

Buyrun biraz tarih okuyalım, maazallah böyle giderse ''akıllı yahudilerin'' manipülasyonunlarına kurban gideceğiz. :)

http://www.mustafaarmagan.com.tr/on-soruda-turkiye%E2%80%99de-masonluk-tarihi.html

kaynağa gördüm ve acıdım yemin ediyorum.

kaynak gösterdigin osmanlı partizanından başka biri degildir.Tarihle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
    Bari ilber ortaylı'dan kaynak gösterde okuyalım;rezalet

• quote:

sayın @furkan kaç tane yahudi tanıdığınızı merak ediyorum?
    benim şahsen tanışma fırsatım olmadı ama internet üzerinden onlarcası ile arkadaş olduk, birçoğuyla yıllardır görüşüyorum ve samimiyetimizi, iyi niyetimizi, güvenilirliğimizi test edecek çok fırsatım oldu, kesinlikle yanıldığınızı düşünüyorum
    umarım görüşlerinizin temeli internette dolaşan deli saçmaları, tevrata dayandırılan yalan yanlış iftiralar değildir
    bence çok ciddi ve yanlış önyargılarınız var

Olayı tek tek kişilere indirgemeye gerek yok ben genel olarak söyledim elbette içinde iyi insanlar var , ama masum çocukların yaşlıların kadınların kanını akıtanlardan dost olmaz buna yahudide dahildir , rusda , sırpta

Ayrıca Eski Ahite göre vaadedilmiş topraklar medeniyetin doğduğu “Nil’den Fırat’a” kadar geniş bir coğrafyayı içine almaktadır.

Bu nedenlede İsrail potansiyel düşmanımızdır

• şu yaz'lar hiç gelmese
    şu veletlerin acınak hallerini,bize atfederek söylemese...

Rezalet yorum okumaktan bıktım.
    akıllı(!) yahudinin yoluna şaşdım.
    ah armağan sende yandın
    şu yaz'lar hiç gelmese...

Yorum atarım derinden.
    övünmem yazarım, kaynağı en derinden
    anlamaz bi çare, belge isterim der.
    Oynayamayan gelin de ,Yerim dar der...

ah şu yaz'lar hiç gelmese
    şu veletler acınacak hallerini,bize atfederek söylemese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 2 Ağustos 2011; 2:56:06 >
  • İsrail en büyük dostumuz ha... Ne kadar komik ve gafilce sarf edilmiş sözler...

Daha Osmanlı döneminde bile Sultan II. Abdülhamit zamanı binbir fitne-fücur çevireren, şimdiki Filistin'i tonlarca altın teklifiyle bile satın alamadığı için her türlü pisliği yapıp onu tahttan indirmeye çalışan siyonist yahudiler değil de kimdi?

Osmanlının sonunun hızlı gelmesi için var gücüyle çalışan siyonist yahudiler ve siyonizmin uşağı masonlar değil miydi?

Zamanında yahudiler Avrupada katledilirken bu zulme vicdanı dayanamayıp gemiler göndererek onları soykırımdan koruyan Osmanlı bugünleri görse ne derdi?

İsrailin 'Vadedilmiş topraklar' safsatasının içinde Irak, Suriye ve Türkiye'nin güneydoğusu yer alırken hangi ileri zekalılar 'Türkiye-İsrail dost' diyebilir ki?

Daha 1898 yılında toplanan siyonist komitesi kendilerine hedef olarak;

''İlk 50 yılda 'Beni İsrail'e ait bir devlet kuracağız''

''İkinci 50 yılda da önce Kenan Diyarını ve sonra da Vadedilmiş Toprakların tamamını ele geçirip Büyük İsraili kuracağız''

... diye iki büyük hedef koyarken, ilk hedefini 1948 yılında BM ayak oyunlarıyla İsraili kurup ilk iş olarak Kenan diyarının geri kalanı olan Filistin'i ele geçirmeye kalkarken ve sonrasında da 'Büyük İsrail' projesi için ABD ve Nato'yu maşa olarak kullanıp Ortadoğuyu yeniden yapılandırmak üzere harekete geçerken, Ortadoğuda ABD kuklası liderler ortaya koyarak önce İran'la Irak'ı birbirine kırdırırken, sonra da güneydoğuda çıkarılmış yapay PKK belâsını bitirmek üzere olan Turgut Özal ve Eşref Bitlis suikast yoluyla öldürülürken, daha sonra da Türkiye'yi İran ve Suriye'nin üzerine saldırtmaya çalışırken kim dostluktan bahsedebilir?

Ama kabul etmek lazım: İsrail,yahudi kökenli ABD'liler, siyonizmin uşağı olan ve hemen her ülkeye yayılmış olan MASON lobisi çok iyi çalışıyor. Altımızı profesyonelce oyuyorlar.

Bir Türkiye'liye bile 'İsrail dostumuz' dedirmek onlar için büyük bir kazanç...

• Ah şu yahudiler, önce ödül verip pohpohlayıp bir frenkeştayn üretirsiniz sonra bu frenkenştayn kontrolden çıkınca arkasından desteğini çektiğiniz ordu için üzülürsünüz. Bunlar 6 milyar insanla iyi kafa buluyor.
  • kılıc seni tanımasam ciddiye alıp yorum yapıp öğretirdim
    fakat yazdıklarını kasıtlı yazdığını biliyorum
    mustafa armağan tarihçiyim diye dolaşacağına gitsin yemek kursu falan açsın

sayın ülkü israile yakıştırdığınız o tarihi olaylar tamamen delilsiz deli saçması olaylardır
    devleti bile olmayan bir yahudi topluluğunun en büyük islam devletinin padişahını değiştirebilme ihtimali zaten yok
    olsa dahi yapılmış olduğu tamamen delilsiz ilkokul mezunu hocaların ve onların cemaatine kitap satmaya çalışan isletme mezunu tarihcilerin uydurduğu şeyler

Demiyorum ki her israilli dosttur, fakat Türklere en çok dost olan millet israillilerdir. Sizin bu önyargılarınız sayesinde yavaş yavaş bozuluyor ne yazıkki
    Birilerinin iftiraları ve 3-5 yanlış yahudi yüzünden tüm israili düşman sanıyorsunuz
    İsrailde içten pazarlıklı, kendi ırkını üstün gören, çıkarcı, Türk düşmanı 10 kişi varsa Türkiyede 100 kişi vardır

• İyi, peki...

O zaman biraz Osmanlı tarihi okuyun. Özellikle Sultan II.Abdülhamid Hanın yahudilerle, masonlarla ve dış bağlantılı Jöntürklerle olan mücadelesine bakın. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
  • Benim senin cevaplarına ihtiyacım yok.cevap için birşey yazdığımda yok. Gerçek zaten ortada.Bir de zaman bazı şeyleri unutturuyor galiba. şubatta ne yazmıştın?

quote:

orijinalinden alıntı:onlyone 25 Şubat 2011; 11:17:06

sayın @kılıç bizi cevap vermeye layık görmediniz herhalde

o günden,bu güne bir şey değişmedi,bunu aklından çıkarma!!! Daha makro ekonominin kalkınma da ölçü olduğunu bilecek kapasiten yok! ama Mustafa Armağana çorbacılık atfet!

He öyle he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 2 Ağustos 2011; 11:12:38 >
  • quote:

Yo ciddiyim, yahudiler tarih boyunca Türklerle sorun yaşamamış nadir milletlerdendir
    Bu sebeple yahudi Türk boyları bile vardır
    Özellikle Türkiyede yahudi düşmanlığı filistin olaylarından sonra başlamıştır, o da araplarla aynı dini paylaştığımız için
    Yoksa Osmanlıda da Türkiye cumhuriyetinde de daha öncelerinde de yahudiler hep dostumuz olmuştur
    Tabi 3. sınıf masonluk siyonistlik kurgularıyla düşman gibi lanse edilebilir ama gerçekten yahudiler müslümanlar içinde Türkleri açık ara farkla çok sever
    Hatta çoğu hristiyan unsurdan bile çok severler
    Onların da bize bizim de onlara yardımlarımız olmuştur
    Mesela ABD de Türkiye yanlısı olan amerikalıların %90 ı yahudi kökenlidir

Şakamısın sen

• quote:

Benim senin cevaplarına ihtiyacım yok.cevap için birşey yazdığımda yok. Gerçek zaten ortada.Bir de zaman bazı şeyleri unutturuyor galiba. şubatta ne yazmıştın?

quote:

o günden,bu güne bir şey değişmedi,bunu aklından çıkarma!!! Daha makro ekonominin kalkınma da ölçü olduğunu bilecek kapasiten yok! ama Mustafa Armağana çorbacılık atfet!

He öyle he.

@kılıc seninle tartışmam, zorlama

Çünkü ben birşeyler öğrenebileceğim veya öğretebileceğim kişiyle tartışırım
    Sana öğretebileceğim herşeyin zaten sen de farkındasın, cahil bir adam olmadığını biliyorum
    Kendinin dahi inanmadığına emin olduğum deli saçmalarını savunduğun için de senden öğreneceğim birşey de yok

Sana tavsiyem konu dışına yazman, orda daha çok çocuk var rahat kandırırsın, artık nasıl bir çıkarın varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

Yo ciddiyim, yahudiler tarih boyunca Türklerle sorun yaşamamış nadir milletlerdendir
    Özellikle Türkiyede yahudi düşmanlığı filistin olaylarından sonra başlamıştır, o da araplarla aynı dini paylaştığımız için
    Yoksa Osmanlıda da Türkiye cumhuriyetinde de daha öncelerinde de yahudiler hep dostumuz olmuştur
    Tabi 3. sınıf masonluk siyonistlik kurgularıyla düşman gibi lanse edilebilir ama gerçekten yahudiler müslümanlar içinde Türkleri açık ara farkla çok sever

Şakamısın sen

Arkadaşa kızmayın hocam. Osmanlı tarihi hakkında son derece bilgisiz olduğu yazdıklarından anlaşılıyor.
    Öğrenmesi için biraz fırsat vermek lazım.

Zira; ona bu fırsatı vermezsek bilgi sahibi olmadığı konularda fikir üretmeye devam edecek... Bu daha kötü!

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ülkü_

quote:

quote:

Şakamısın sen

Arkadaşa kızmayın hocam. Osmanlı tarihi hakkında son derece bilgisiz olduğu yazdıklarından anlaşılıyor.

Zira; ona bu fırsatı vermezsek bilgi sahibi olmadığı konularda fikir üretmeye devam edecek... Bu daha kötü!

Olur mu arkadaşım yahudiler bizim en yakınımızdır. Hatta ulu önder atamızın bile onlarla yakın olduğu söylenir.

• Anlamıyorum benim tarih bilgimi neyle ölçtün?
    Bu sizin cenahta bolca var, 1-2 kendi görüşünüze uygun yalancı tarihçi peyda olmuş, onların araştırmadan yoksun evde oturarak yazılmış kitaplarına inanıyor, inanmayanları da tarih bilmemekle suçluyorsunuz

Yazmışsınız Abdülhamit masonlarla mücadele etti, hani nerde etti? Kaynağınız ne internet sayfaları mı? yoksa mesleği belli olmayan 3. sınıf tarihçilerin yalanları mı?
    Sizin gibiler Humbaracı Ahmet Paşaya bile mason diyor...

Kedi değilseniz tüylerinizi kabartarak büyük görünemezsiniz, bildiğiniz ve benim bilmediğimi düşündüğünüz birşey varsa paylaşırsınız, muhalefete düşersek kaynağınızı paylaşırsınız, sonra cevap veremezsek zan altında biz kalırız
  • onlyone zararlı cemiyetlere bir göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Orijinalden alıntı: _Ülkü_

quote:

quote:

Şakamısın sen

Olur mu arkadaşım yahudiler bizim en yakınımızdır. Hatta ulu önder atamızın bile onlarla yakın olduğu söylenir.

Nedense bir yahudi kökenli mason doktor yüzünden öldü. Her duyduguna inanma.

• @replika

Bahsettiğiniz konuyu ben de duymuştum. Ölümünden bir kaç yıl önce 'Mason Localarının bir ucu yurtdışına bağlıdır ve tehlikelidir' gibi gerekçelere dayanarak masonik faaliyetleri yasaklatan ve locaları kapattıran Atatürk'ün doktorunun bir mason olduğu ve aşırı doz ilaç vererek onu günden güne güçsüzleştirip yatağa düşürdüğü ve sonunda da ölümüne sebebiyet verdiği söylenir. Hatta bu iddiaları destekleyen kuvvetli şüpheler de vardı. O iddiayı yaklaşık 3-4 yıl önce okumuştum.

Atatürk tarafından yasaklandıktan sonra kapanan ve milli şef İNÖNÜ tarafından (yanılmıyorsam partiye sıkı bir bağış sonrası) geri açılan ve mal varlıkları iade edilen mason locaları o aradaki kapanma dönemine 'Uyuma evresi' gibi bir şey diyorlardı.
  • quote:

quote:

Benim senin cevaplarına ihtiyacım yok.cevap için birşey yazdığımda yok. Gerçek zaten ortada.Bir de zaman bazı şeyleri unutturuyor galiba. şubatta ne yazmıştın?

quote:

He öyle he.

@kılıc seninle tartışmam, zorlama

Çünkü ben birşeyler öğrenebileceğim veya öğretebileceğim kişiyle tartışırım
    Sana öğretebileceğim herşeyin zaten sen de farkındasın, cahil bir adam olmadığını biliyorum
    Kendinin dahi inanmadığına emin olduğum deli saçmalarını savunduğun için de senden öğreneceğim birşey de yok

Sana tavsiyem konu dışına yazman, orda daha çok çocuk var rahat kandırırsın, artık nasıl bir çıkarın varsa

Yukarı da yazılan cümlede, türkçe harici bir dil yok. Ben diyorum ki senin cevaplarına ihtiyacım yok. Ama sen diyorsun ki ''zorlama seninle tartışmayacağım'' Ciddi ciddi şakamısın sen ?

Ben, seni şubat'ta azat ettim zaten. Yazdıklarından ne olduğun belli. Demişim ki 2010'a kadar asgari ücret %356 zam yapılmış ve enflasyon %99. ama sen diyorsun ki
    quote:

orijinalinden alıntı: onlyone

''. enflasyon %99 artarken asgari ücret %350 artmış. yani bu durumda asgari ücretlinin alım gücü 4 kat arttı öyle mi? bu dediğine kendin inanıyorsan zaten tartışmamız anlamsız ''

Gelde tebessüm etme buna:))

Daha enflasyon'nun ne olduğunu bile bilmiyorsun. işin daha kötü tarafı ne biliyor musun? Ben zaten asgari ücrette, alım gücünün % kaç olduğunu ilkokul çocuğunun bile anlayabileceği kolaylıkta,yani tane tane ve belirte belirte yazmamdır. Bunu bile anlayamamıştın.

O yüzden sen,benim nazarım da tartışılacak biri değilsin ve senin cevaplarına ihtiyacım yok. Bu cümle gerçek anlamlı bir cümledir,yani ters anlamını kastetmiyorum. Çünkü ters anlamını anlayarak, bir şeyler yazma gayretindesin.Gerek yok...

Umarım anlamışsındır.

Bir konuya dikkat çekmek isterim;ben, senin hakkında zan da bulunmuyorum. Senin ne olduğunu, yazdıklarında yola çıkarak biliyorum. Bir vatandaş olarak üzüldüm açıkcası,çünkü şubattan bile, daha kötü bir durumdasın. Keşke kendi geliştirseydin de,bana, isiminden başka öğretebilecek birşeylerin olsaydı.

• Alem adamsın kılıc, iftara geliyor musun, sen onu söyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.