Mazlumun yanında olan ağaç,gargat ağacı👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsrail’le savaşmak isteyen İslamcılar buraya (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı anda tüm ağır vurucu güçleriyle düzensiz bir şekilde 5 katı daha fazla nüfusla İsrail'e saldırdılar, İsrail bunları taktiksel üstünlükle madara etti. Teknoloji + zeka gerektirir savaş. O kadar aptallar ki 6 gün savaşlarında 11 tane Arap koalisyonu uçağı üstleri karıştırıp İsrail'deki üste inmişliği ve pilotların tutuklanmışlığı bile var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabiAynı anda tüm ağır vurucu güçleriyle düzensiz bir şekilde 5 katı daha fazla nüfusla İsrail'e saldırdılar, İsrail bunları taktiksel üstünlükle madara etti. Teknoloji + zeka gerektirir savaş. O kadar aptallar ki 6 gün savaşlarında 11 tane Arap koalisyonu uçağı üstleri karıştırıp İsrail'deki üste inmişliği ve pilotların tutuklanmışlığı bile var.
Mısır Genel Kurmay başkanı uçak ile ülke içinde orduyu denetlemek ve tatbikatı izlemek için havalanıyor. Ama diyor ki ordu alarm durumunda benim uçağı düşman uçağı sanıp vurmasınlar , onun için tüm radar ve Sam bataryalarını inaktif duruma getirin ben inene kadar...
Tabi israil de biliyor bu durumu ve o uçak havalandığında kendi uçaklarını da havalandırıyor. Ürdün radarları israil uçaklarını görüp haber vermek istiyor Mısır hava savunma sistemlerine , ama iki gün önce telsiz frekanslarını değiştirmiş Mısır ve Ürdün e daha haber vermemiş. Adamlar binbir zorlukla haber vermeye çalışıyor ama artık çok geç....
Yani bu iş akıl ve zeka işi... Millet halen taşlar dile gelecek yahudinin yerini söyleyecek , gargat ağacı delikanlı çıkacak yahıdiyi saklayacak kollayacak diyen masallara inanıyor. Adamlar Iron Dome gibi müthiş bir sistemi kurmuş
-
Erdoğan'ın İsrail'e nasıl posta koyduğunu hepimiz iyi gördük son 20 yılda. Özellikle Mavi Marmara olayı için önce "Emri veren benim, gemiyi oraya ben yolladım" diyordu, daha sonra da çıktı "Filistin'e giderken bana mı sordular" dedi.
2009 yılında Davos'da ise Peres'e önce "Sesin çok yüksek çıkıyor, Öldürmeye gelince, siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz" dedi sonra yine aradan bir süre geçti, "Peres'e değil, Moderatör'e tepki gösterdim" dedi.
Hadi bunu da geçtim, daha 1-2 gün önce Filistin halkı yaptığı protesto da "Biz buradayız, Sen neredesin Erdoğan" diyerek slogan atıyordu. Daha birde Papaz olayı var ona hiç girmiyorum zaten.
Bu kadar şey ortada dururken hala daha çıkıp "İsrail'e şöyle posta koydu, böyle racon kesti" diyebiliyorsunuz ya en çok buna şaşırıyorum doğrusu. İsrail'e gerçekten posta koymak istiyorsan o halde İsrail'in sahip olduğu ilaç ve yazılım şirketlerinin daha iyisini Türkiye'de kurarsın, veya İsrail'in yaptığı gibi halkının %60'ını COVİD-19'a karşı aşılarsın ama Erdoğan'ın yaptığı şey lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmak gibi saçma bir çabadan ibaret.
Bundan bir 5-10 yıl sonra Erdoğan'ı, o sözde koyduğu postalar ile mi hatırlayacaklar yoksa Türkiye'yi içine soktuğu berbat durumla mı hatırlayacaklar bunu hep beraber göreceğiz.
-
Siyonist kafalar nereye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir konuda ben mi açsam acaba 'israile dokunulmasını istemeyen siyonistler' diye
-
konu israil değil
atıyorum herhangi bir ibadethaneye kilise sinegog vs insanlara mudahale ediliyor
atıyorum irlandada
-------------
israili savunmak için veya filistini savunmak için bu kadar çaba neden gösteriliyor
objektiflikten uzaklaşırsan saçmalamaya başlarsın
en sonunda bir ibadethasneye saldırı var bunu artık yok şöle olmuş yok böyle olmuş diye yorumlamak saçmalık
israil resmen teröre başvurmuştur.
türkiyede cemevine camiye mudahale olursa nasıl konuşursanız nasıl yorumlarsanız öyle yorumlayın konuşun.
-
Konu sayesinde birazcık akoğlan temizliği yaptım.
-
Eski sayılır, sadece sosyal medyada takipleşiyoruz bir sohbet filan yok, takip etmeyi de bırakacağım zaten millete şehit olmanın reklamını yapıp gizli gizli bedelli yapıp dönmüş, olan bu laflara inanıp gaza gelen akılsızlara oluyorquote:
Orijinalden alıntı: waltran"eski arkadaşınız" dır umarım. bu tiplerle her türlü ilişkiyi kesip toplumdan dışlamak lazım. nefret ve kin besledikleri, bütün varlıklarıyla yok etmeye çalıştıkları bu toplumda yerleri yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BIXI MANBakın ilim ve teknoloji önemlidir diyoruz.
Millet halen işin goygoyunda , vayyy hadis demiş ki ; vayyy zaman gelecek taşlar arkasına saklanan yahudiyi ispiyonlayacak , yok gargat ağacı söylemeyecek , incir ağacı güzel meyve verecek, Portakallar sulu olacak falan feşmekan....
Laaann teknoloji de öyle bir ilerlediler ki , o taşların kodunu değiştirir , yahudi yerine müslümanı ispiyonlayacak duruma getirir... İşte başarısızlığın hezimetin nedenidir bu.
Herifler teknolojiye yönelmiş , bizler de taş konuştu , ağaç delikanlı çıktı ispilemedi la fontaine den masallarda takılıp kalmışız.
Sonra da vayy Yahudiler güçlü , hristiyanlar güçlü . Dünyada lobileri var falan felan. Dünya da 2 Milyar a yakın Müslüman var. Bu 2 Milyar Müslümanın neden Lobisi yok mesela... ???
Ermeni Lobisi , Hristiyan Lobisi diyoruz ya hep... Neden MÜSLÜMAN LOBİSİ yok ???
Hakaret etmek istemiyorum ama sen ne çeşit bir akıl yoksunu adamsın. Dalga geçiyoruz işte ağaçların konuşamayacağını anlatmaya çalışıyoruz kendi aramızda. Ben de Türkiye Cumhuriyeti'nin
hurafelerden kurtulup bilimde ilerlemesini, dünyanı en kaliteli bilgisayar, araba, robot ve silahlarını yapmasını isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasHakaret etmek istemiyorum ama sen ne çeşit bir akıl yoksunu adamsın. Dalga geçiyoruz işte ağaçların konuşamayacağını anlatmaya çalışıyoruz kendi aramızda. Ben de Türkiye Cumhuriyeti'nin
hurafelerden kurtulup bilimde ilerlemesini, dünyanı en kaliteli bilgisayar, araba, robot ve silahlarını yapmasını isterim.
Alıntıları GösterYavvv sen şimdi orada yazılanı niye üstüne aldın ben onu anlamadım...
Benim orda anlatmak istediğim bu hurafelere inanıp foruma bunları yazan , bunları yazarken de gerekten taş konuşacak, ağaç saklayacak masallarına inanan eblekler için yazdım.
Sen niye bundan kendine pay çıkarıp alındın ki ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BIXI MANYavvv sen şimdi orada yazılanı niye üstüne aldın ben onu anlamadım...
Benim orda anlatmak istediğim bu hurafelere inanıp foruma bunları yazan , bunları yazarken de gerekten taş konuşacak, ağaç saklayacak masallarına inanan eblekler için yazdım.
Sen niye bundan kendine pay çıkarıp alındın ki ?
Alıntıları Gösterhmm. Anladım. Zaten buna gerçekten inanan forumda yoktur diye düşünüyorum troller atıyordur böyle şeyleri
-
quote:
Orijinalden alıntı: WILDBOYSSizinkinin akrabası olduğunu iddia ediyor,
Alıntıları GösterSiz biz yok Galatasaray var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümmet gittimi hala ses yok buralarda, selfi bekliyoruz din kardeşlerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün İslam ve ümmet düşmanlarına gelsin 😎😎😎😊😊😊😍😍😍👏👏👏https://www.youtube.com/watch?v=jDgztWX0L80&feature=youtu.be
İsraile de sok*cağımız günler de gelecektir. Yeterki siz kösteklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 19 Haziran 2021; 20:16:2 >
Siz görmeyin, ama dünya görüyor 👇👇 Turdakun Niazalievyoutube
Турдакун Ниязалиев Улуу Түркия! Turdakun Niyazaliev Büyük Türkiye Marşı!https://www.youtube.com/watch?v=Hc53n8K9dmg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Senin İsrail ile ilgili söylediklerine karşılık yazacak çizecek çok konu var. Fakat sana Sabır Meşhur'un bir videosunu vereceğim. Lütfen süreci ondan da bir dinle.
Öyle çocuk işi değil bu mevzular. Ya onlar başaracak ve biz kaybedeceğiz bu toprakları, ya biz başarıp onlara o toprakları mezar edeceğiz. Bi İZNİLLAH.
Sabır Meşhuryoutube
Türkiye Asker Gönderip Mescidi Aksa'yı Kurtaracak mı? Libya ve Azerbaycan'daki Gibihttps://www.youtube.com/watch?v=YZ1J5GvP9rk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 19 Haziran 2021; 23:16:33 >
-
Onun bunun ne söylediğinden bana ne birader? Ben Erdoğan'ın ağzından çıkan laflara bakarım, benim o mesajda yazdıklarımın hepsi bizzat Erdoğan'ın ağzından çıkan laflar.
Sabır Meşhur kim ayrıca? Cumhurbaşkanı başdanışmanı filan mı? Erdoğan'ın danışmanları bile bu Mavi Marmara ve Davos konusunda yorum yapmaktan kaçınırken Sabır Meşhur dediğin elemana laf söylemek mi düşer? Kabul et, senin bile verecek doğru dürüst cevabın yok zaten 1 ay ortadan kaybolup sonra tekrar bu mesajlara cevap vermenden bile ne olduğun belli aslında....
Şu Vatan, Millet, Sakarya edebiyatına da bir son verin artık. Türkiye'de Yahudi nüfusunu toplasan bir stadyumu bile dolduracak kadar nüfusları çıkmaz, zaten Sinagog saldırıları ve Erdoğan'ın İsrail karşıtı söylemleri ile bir çoğu da Türkiye'yi terk etmiş durumda.
Ülkenin ormanlarını, göllerini ve akarsularını turizm ve madenciliğe açan, "ula bu gölün dibinde galiba define var" diyerek 10 bin yıllık gölü kurutan ve ülkenin denizlerini kirleten İsrail mi? Çok değil 5-10 yıl içerisinde kuraklıktan dolayı zaten bu topraklar yaşanmaz hala gelecek Yahudi ne yapsın senin çorak, susuz toprağını?
-
Forumdan bir kişi bile göremedik gidip selfi çeken birde atıp tutuyorlardı filistin flisitin diye mehmetçiği gönderme için uğraşıyorlardı. Demekki duyar kasmaları yalan bir tek selfi bile gelmedi oralardan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X