Şimdi Ara

İsrobot'tan anlıyanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Outo loginde bir sorun var.Image code gelince öyle bekliyor bu sorunu nasıl düzeltebilrim.
    Herkesin yardımını bekliyorum.

• kredin bitti mi ?genellikle kredin bitince öyle olur
  • Kredisi kullanılmamış botta var ama onda da aynı sorunu yaşıyorum.
  • wallahi benim bildigim isrobotta auto login yok sadece no dc var o auto login tbottamı ne olsa gerek daha önce kullanılıyomuydu sonradan böle bi sorun cıktıysa bilemicem
  • 2 öncesine kadar bendede o problem vardı silip tekrar yükledim eskisi gibi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hâlâ yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_

Hâlâ yardım bekliyorum.

En basitinden silip tekrar yükle, olmadı Auto Login ayarlarının olduğu '' SRO '' dosyasını kontrol et. Belki orada yanlış olan birşeyler vardır . . .
  • Kaç kere indirdim kaç kere kontrol ettim hep aynı.
  • dunku update ıle yenı surum geldı ısro bota onu cekıp bıde dene ıstersen arkadasım
  • Onuda indirdim aynı sorun devam ediyo.
  • ilk önce Chara Botla girip home ye basacaksın we Bot ıd pw nı yazıp her zaman hatırlaya tıklıyacaksın ardından Oyundan cıkıp sağ tıklayıp charının ıd sının yazdıgı yere tıklıyacaksın sorun cozulmus olacak Fakat Auto logınde oyuna gırdııgın an deıl sağ alttan auto logıne tıkladıgın we ımageyı yazdıgı an kredi gider 2 saatde giremesse her 2 saatde birde 1 credi gider
  • @boywonder

Teşekkür ederim oyuna girebilirsem denizem.
  • Ya aksilik aksilik...İmage Code kalkınca şimdi benım bot giriyor oyuna 5 dkda bir turuncu yazı çıkıyor acaba o 5 dk arasında denıyormu yoksa gerçekten 5 dkda bir mı gırmye çalışıyor serverda sizinkı ne alemde bı yazabılrmısınız çok acill
  • Botun Deneme Süresini Azalt Dosyadaki..
  • Banada Yardım Botla Auto Loqine Giriyorum image code yok Birkere Deneyim Bırakıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.