Şimdi Ara

isroya başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim
    silkroadı en son 3 sene önce oynuyordum ve o zamanlar element satışından gold kazanıyor ve gold satıyordum.
    ben yine yazın silkroada başlamayı düşünüyorum arap ırkı gelecek deniliyordu o zamanlar geldi mi ? ayrıca bi kaç yerde gold fiyatında 1bil gold için 7-8 tl gibi komik rakam istiyorlar. bu private server
    için mi geçerli yoksa isro mu ? ayrıca isroya başlamamı önerir misiniz serverler hala dolu mu gold botlar var mı ? gold işine başlarsam hangi server bunun için uygun olur şimdiden teşşekürler.
    not : konu aç yazmıyordu albüme tıkladım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: KhadzeL

merhabalar arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim
    silkroadı en son 3 sene önce oynuyordum ve o zamanlar element satışından gold kazanıyor ve gold satıyordum.
    ben yine yazın silkroada başlamayı düşünüyorum arap ırkı gelecek deniliyordu o zamanlar geldi mi ? ayrıca bi kaç yerde gold fiyatında 1bil gold için 7-8 tl gibi komik rakam istiyorlar. bu private server
    için mi geçerli yoksa isro mu ? ayrıca isroya başlamamı önerir misiniz serverler hala dolu mu gold botlar var mı ? gold işine başlarsam hangi server bunun için uygun olur şimdiden teşşekürler.
    not : konu aç yazmıyordu albüme tıkladım bende

Server lar birleştiği için eskisi gibi dolmaya başladı.Bunun nedeni çoğu server da 2000 küsür gbot olması.Element satışı eskisi gibi karlı değil(moblardan stone da düşüyor).
    Artık gold şirketleri dışında, normal oyuncularda 8 li gold pt yapıyor.Kısacası Gbotlar ve milletin 8 li pt leri yüzünden oyuna girebilmeniz pek mümkün olmayacak.Ben artık oynamıyorum ama, az önce baktım ve çoğu server doluydu.
    Eğer keyif amaçlı başlamayı düşünüyorsanız;
    -Yeni ırk gelmedi.
    -120 level oyuncular tg kesiyor
    -Bot yüzünden etraf küfürbaz veletlerle dolu.
    2008 den beri sonu geldi diyorlardı ama, galiba gerçekten sonu geliyor.
    Zaten server birleşiminin asıl nedeni tasarruf yapmak ve premium satmak.
    Zamanında Genesis Server ı açılmıştı VIP olarak.Baktılar 120 kişiyi geçmedi normal server a dönüştürdüler.
    Botu engellemedikleri sürece kan kaybetmeye devam edecekler.
    Private serverlar eskisi gibi 2-3 tane değil.Sayıları 400-500 olmuş olabilir.
    exp-sp-gold rate çok yüksek oluyor genelinde.O yüzden gold satışı yapmanız pek mümkün değil.Zaten gold rate düşük olsa bile server sahipleri gold satıyor.
    Size tavsiyem sisteminiz iyiyse 48 char açıp 8 li ptler halinde gold kasmanız.Ben bot kullanmıyorum gerçi ama, 40-50 char açabildiklerini duymuştum.Küçür bir araştırma sonucu daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• moblardan stone düşüyor ha bu tam bir felaket benim için. kesinlikle bu oyun başlanılcak gibi değil. çook teşşekür ederim çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal sıfırdan yeniden !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.