Şimdi Ara

İSS Değiştireceğim Tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok gelmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Ben bankacılık işlemleri falan hep internetten yapıyorum, güvenlik anlamında bir sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

bitmesinden 1 hafta önce geçsem faturam haricinde pek bişi gelmez sanırım cayma bedeli

Alıntıları Göster
    Türk Telekom şubesine taahhüt gününden önce gidersen sorun olur. O gün gelince veya birkaç gün sonrasında git kapattır. İnternetsiz kalmak istemiyorsan Kablonet'i önceden bağlatabilirsin. Aynı altyapı olmadığından caymayı o etkilemez.

Not: Ben taahhüt bitiminden bir gün önce gitmiştim ve bana bunu söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Ağustos 2020; 14:14:37 >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    İllegal bir firma mı hocam niye sorun çıksın
  • Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    Sth yani sabit telefon pazar payına bakmışsın.
    İss pazar payı farklı.
    İSS Değiştireceğim Tavsiyeleriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Sth yani sabit telefon pazar payına bakmışsın.
    İss pazar payı farklı.
    Evet haklısınız. Teknoseyir'deki bir tabloya bakmıştım o yanıltmış beni. Kablo internet altyapısını falan hariç tutmuşlar acaba hepsini barındıran bir tablo yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Ağustos 2020; 14:49:46 >

• Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    Btk yıllardır pazar payı verilerinde kablotv nin pazar payını ayrı tutar. Kendin hesaplayabilirsin verilerden.
    xdsl abone sayısı 9.787.208
    Fiber abone sayısı 3.347.745
    Kablo abone sayısı 1.136.553

• Türknet'ten uzak durun, Kablonet kullanabilirsiniz ama ping süreleri biraz daha yüksek oluyor. Online oyunlar için Superonline ya da TT Fiber tercih edebilirsiniz hocam.

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Çiftlik bankta illegal değildi. Firmayı bilmiyorum yanlış birşey söylemek istemem ama internete aracı firmalarla çıkıyoruz girdiğimiz her info profesyonel olmayanların yada kötü niyetlilerin ellerinden geçerse kötü sonuçları olabilir.
    Güvenilir dediğimiz sitelerimizde 10 binlerce vatandaşın kişisel bilgileri çalındı daha yeni.
    O yüzden bankacılık bilgilerimin çalınması örneğini verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shallow Bay

Türk Telekom şubesine taahhüt gününden önce gidersen sorun olur. O gün gelince veya birkaç gün sonrasında git kapattır. İnternetsiz kalmak istemiyorsan Kablonet'i önceden bağlatabilirsin. Aynı altyapı olmadığından caymayı o etkilemez.

Not: Ben taahhüt bitiminden bir gün önce gitmiştim ve bana bunu söylemişlerdi.

Alıntıları Göster
    Ayın 1. de olduğu için o ayın yani 10. Ayın faturası her türlü gelir ondan değilmi sonrasında gideyim kafam karışık bu konularda epey

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

Ayın 1. de olduğu için o ayın yani 10. Ayın faturası her türlü gelir ondan değilmi sonrasında gideyim kafam karışık bu konularda epey

Alıntıları Göster
    Telekom'un sitesindeki "Online İşlemler"e girin. Paket ve Kullanım İşlemleri/Paket Bilgilerim kısmında "Taahhüt Bilgisi" yazıyor. O tarihte gidip kapatın. Sonrasında giderseniz 10-20 TL bir fark yansır. Öbür ayın faturasını komple yansıtmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Ağustos 2020; 17:58:19 >

• Kablonet'e online başvuru yapalı 4 gün oldu. Kurulum randevusu vermelerini bırakın yazdığım numarayı aramadılar bile. Çağrı merkezlerini iki kez ben arayıp sordum. Yoğunluk var bekleyin dediler. Eğer yarın da aramazlarsa Türk Telekom ile devam edeceğim. Ayrıca Kablonet çağrı merkezi klasik bir şekilde ürün almayı tuşlarsanız hızla temsilciye yönlendiriyor. Direkt olarak temsilci ile görüşmeyi tuşlarsanız 10 dakikadan aşağı bağlanamıyorsunuz. Gerçekten Enpara benzeri kaliteli çağrı merkezi olan bir İSS yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 3 Eylül 2020; 19:32:31 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Siz sanırım kablonette çalışıyordunuz, kablonet alt yapıyı neye göre getiriyor altyapı başvurusu yapsam sonuçlanır mı?

• Mahallede vs varmı hocam ?

Maalesef mahallede yok, ilçede 3 mahallede var sadece onlarda baya uzak.

• Başvurun hocam zarar gelmez iyi yönlerine denk gelir filan.
    Bizden herhangi bir ücret talep ediyorlar mı? Binada bir kişinin başvurması yeter mi birde çanak tek çanak bizim bütün anten kabloları tek çanaktan geliyor ekstra masraf yapıp birşey almamız gerekiyor mu hocam? Teşekkürler.

• Yok hocam herhangi bi ücreti vs yok çanak antenler merkezi sistem ise iş kolay eski bina olsa merkezi sistem olmasa kutudan sonra doğalgaz borularının oradan kanalet sistemi ile kablo çekiliyor daire içine kadar onada ücret alınmıyor yeterki apartmanda sorun çıkaran olmasın.
    Tamamdır hocam çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.