Şimdi Ara

Issız ADam Fİlmi Hakkında Bir Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhalde ıssız adam filmini izlemiyeniniz yokur; Çağan ırmak , Melis Birkan , Cemal Hünal ve Tabiki Ayla Dikmen şarkıları gerçekten harika bir film. Filmi izleyen arkadaslar filmn son 10 dk sındaki aradan 5-6 yıl geçtikten sonra Ada ve Alper'in karşılaştılarında adanın "evlendim" dedikten sonra bir cüzdandan kızım diye gösterdiği resim gerçekten onun kızımı yani ada evlendimi yoksa arkadaşının cüzdanı nımı gösteriyor alper'e intikam almak için. Çünkü DvD sini aldm dün , cüzdanı alırkan arkadasıyla bir göz teması gerçekleşiyor Ada'nın alabilirsin gibi bir işaret yapıo gibi geldi bana sizin fikirleriniz nelerdir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Issız Adam Filmi: Ada Gerçekten Evlendi mi?

Issız Adam film serisinin hayranları, Ada karakterinin kaderi hakkında merak ettikleri soruların yanıtını arıyorlar. Filmin sonunda Ada'nın evlenip evlenmediği merak konusudur.

Filmin ilk bölümünde Ada, bir uçak kazasından sağ kurtulan tek kişidir ve ıssız bir adada mahsur kalır. Yıllar sonra, balıkçı Sinan tarafından kurtarılır. İkinci bölümde Ada ve Sinan evlenirler ve mutlu bir hayat sürerler. Ancak filmin devamı olup olmayacağı ve Ada'nın kaderinin nasıl şekilleneceği henüz bilinmemektedir.

Bazı kaynaklar, Ada ve Sinan'ın gerçek hayatta evlendiklerini iddia etmektedir. Ancak bu iddiaları destekleyecek resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Filmin yapımcıları veya oyuncuları da bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Bu nedenle, Ada karakterinin gerçekten evlenip evlenmediği sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Ancak filmin ikinci bölümünde Ada ve Sinan'ın evlendiğini ve mutlu yaşadıklarını görüyoruz. Filmin devamı olup olmayacağı ve Ada'nın kaderinin nasıl şekilleneceği ise merakla beklenen konular arasındadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Bence doğru çünkü orda karşılaşma sahnesinde yalan birşey söylediklerinde içlerdinde doğruları söylüyolardı ama yalan kızım falan yok gibi bişey demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 29 Ocak 2009; 13:43:42 >
  • keşke sorunu spoiler butonu yapıp sorsaydın izlemeyen kişiler olabilir.

bende illegal'e katılıyorum. yalan söylediklerinde içlerindeki ses ile gerçeği söylüyolardı. hatta üşenmeden baktım bilgisayarda cüzdanda kızın kimliği var resimli. yalan olsa ula bu resimdeki sen değilsin beni mi kekliyosun derdi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

keşke sorunu spoiler butonu yapıp sorsaydın izlemeyen kişiler olabilir.

bende illegal'e katılıyorum. yalan söylediklerinde içlerindeki ses ile gerçeği söylüyolardı. hatta üşenmeden baktım bilgisayarda cüzdanda kızın kimliği var resimli. yalan olsa ula bu resimdeki sen değilsin beni mi kekliyosun derdi :)

aynen açıklamışşın duygularımı
  • filmi sinemada izlemedim sevmem zaten romantik filmleri. facebooktan biri paylaşmış bakayım dedim bahsettiğin son 10 dkya. o oyunculuk ne öyle abi yaben sabredemedim 10 dk siz nasıl sabrettiniz 2 saat? yani elbette konunun beğenisi kişiden kişiye göre değişir ama oyunculuk cidden vasatın altındaydı izlediğim sahnelerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

filmi sinemada izlemedim sevmem zaten romantik filmleri. facebooktan biri paylaşmış bakayım dedim bahsettiğin son 10 dkya. o oyunculuk ne öyle abi yaben sabredemedim 10 dk siz nasıl sabrettiniz 2 saat? yani elbette konunun beğenisi kişiden kişiye göre değişir ama oyunculuk cidden vasatın altındaydı izlediğim sahnelerde.

Scent of a Womendaki Al Pacino ya da Changeling deki Angelina Jolie performansı felan mı bekliyordunuz?Genç oyunculardı gördüğüm kadarıyla.Ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğunuda düşünmüyorum -iyi olmadığı açık şekilde ortada olsada-.Karakterlerin o anki ruh halini ve duyguları iyi aktarılmıştı.(Yönetmen sağolsun)

• quote:

filmi sinemada izlemedim sevmem zaten romantik filmleri. facebooktan biri paylaşmış bakayım dedim bahsettiğin son 10 dkya. o oyunculuk ne öyle abi yaben sabredemedim 10 dk siz nasıl sabrettiniz 2 saat? yani elbette konunun beğenisi kişiden kişiye göre değişir ama oyunculuk cidden vasatın altındaydı izlediğim sahnelerde.

hem filmi izlememişin karakterler ve hikaye hakkında hiçbir fikrin yokken , son 10 dk izliyosun ve oyunculara çamur atıyosun. yazdığını bi oku saçma olduğunu sende göreceksin ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu bana bi kız arkadaş da sordu. olabilir. bence kafada soru işareti bırakmak için öle yaptılar
  • ben filmi beğenmedim arkadaşlar. sapık bi adamın hikayesi. müzikleri dışında binumarası yoktu. çağan ırmağa yakışmayan bi filmdi. filmin konusu çok basitti.dediğin sahnede seyirci kendi arasında tartışsın diye öyle bir sonla bitirmişler sanırım. bence evlenmemiştir o resim de dükkana gelen sevdiği çocuklardan birinin remidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esozcan

ben filmi beğenmedim arkadaşlar. sapık bi adamın hikayesi. müzikleri dışında binumarası yoktu. çağan ırmağa yakışmayan bi filmdi. filmin konusu çok basitti.dediğin sahnede seyirci kendi arasında tartışsın diye öyle bir sonla bitirmişler sanırım. bence evlenmemiştir o resim de dükkana gelen sevdiği çocuklardan birinin remidir.

• İzlemedim ama izleyebilirim herkes ıssız adam deyip durdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esozcan

ben filmi beğenmedim arkadaşlar. sapık bi adamın hikayesi. müzikleri dışında binumarası yoktu. çağan ırmağa yakışmayan bi filmdi. filmin konusu çok basitti.dediğin sahnede seyirci kendi arasında tartışsın diye öyle bir sonla bitirmişler sanırım. bence evlenmemiştir o resim de dükkana gelen sevdiği çocuklardan birinin remidir.

Evet buna katılıyorum. Konu güzeldi fakat esasoğlanın fetişlerini gözümüze sokmasına gerek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman -- 2 Şubat 2009; 15:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Scent of a Womendaki Al Pacino ya da Changeling deki Angelina Jolie performansı felan mı bekliyordunuz?Genç oyunculardı gördüğüm kadarıyla.Ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğunuda düşünmüyorum -iyi olmadığı açık şekilde ortada olsada-.Karakterlerin o anki ruh halini ve duyguları iyi aktarılmıştı.(Yönetmen sağolsun)

al pacinoya lafım yok ama angelina jolie'nin performansı çok kötü idi bence.evladını kaybetmişsin.o nasıl bir ağlamadır.güzelim filmi batırmış.

• Konu başka yere sapmış.

Bence ada evlendi, Alper'le karşılaşacağını bildiği içinmi çocuk resmi taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 2 Şubat 2009; 19:59:46 >
  • bende filmin Cd si var o sahneyi durdurup baktım ve ada evlenmiş. nüfusta kimliği falan vardı. O noktaya takılan kişileri aydınlatayım.
  • oyunculuk kötü felan değildi çok ustaca öpüşüyorlardı en azından
  • son 10 dakikasına laf yok da adam sapık yaa

o çıtır kız dediği sizce en çok yaşında bir şey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.