Şimdi Ara

İssste yeni Lada c-class 2008 (video--YENİ RESİMLERDE Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumların %90 ı eleştiri üzerine.Benzetmeleriniz sizlerde kalsın arkadaşlar bizimde hevesimizi kaçırmayın bu kadarda olmaz utanmasanız bijonları - somonları filanca arabanınkilere benzemiş diyeceksini ayıp gerçekten.

Lada gerçekten aşmış kendini araç mükemmel insana haz veriyor ..
  • ladadan hiç beklemediğim kadar güzel. hayret valla
  • benzemekten öte bir durum direk volkswagen parçalarını alıp arabanın içini öyle yapmışlar.Koltukların yükseklik ayarı yerine bakarsanız golf tekiyle birebir aynı olduğunu görürsünüz direksiyon simidide öyle göstergelerde öyle navigasyon cihazıda öyle vites topuzuda opelden araklamışlar

quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Yorumların %90 ı eleştiri üzerine.Benzetmeleriniz sizlerde kalsın arkadaşlar bizimde hevesimizi kaçırmayın bu kadarda olmaz utanmasanız bijonları - somonları filanca arabanınkilere benzemiş diyeceksini ayıp gerçekten.

Lada gerçekten aşmış kendini araç mükemmel insana haz veriyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anconda

ladadan hiç beklemediğim kadar güzel. hayret valla

evet beni de şaşırttı açıkcası..
  • arkadaslar ladanin etrafinda GM dolasip duruyor,rusyada yasadigim icin yakinda goruyorum,lada fabrikasinin belli yerlerinde chevrolet logosu falan var,hatta lada niva`nin yeni aracida chevrolet niva olarak cikti,http://www.gm-avtovaz.ru/new_ru/ burdan bir bakin derim GM+AVTOVAZ ortakligina.yani bu tasarimlar`da GM`in parmagi var,yoksa ruslarda bu kadar estetik isler cikmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 10 Nisan 2008; 18:04:24 >
  • Açıkcası Lada C ki bu haliyle seri üretime geçerlerse fiyatının 21.000 olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Orjinalden alıntı: anconda

ladadan hiç beklemediğim kadar güzel. hayret valla

evet beni de şaşırttı açıkcası..

al bendende o kadar şaşırmamak elde değil bence çok güzel görünüyor
  • havalandırma kontrolleri VW, direksiyon Audi, orta ekran da bildiğimiz MFD2

Bence GM yerine VW bu adamlarla ortaklık yapmış
  • Bu tür araçlar uygun fiyatlarla satılırsa piyasada yer edinirler düşünsenize altınızda resmen rus EVOsu olacak hemde 21.000 YTL ben alırım
  • http://img.motorpasion.com/2007/03/lada_c_vs_audi_vw-02.jpg
    aslında bu link herşeyi açıklıyor ama bence yinede güzel heleki vega,niva... dan sonra resmen m3 gibi geliyor insana
  • çakma da olsa m güzel bişey
  • acımasızca eleştirmeyin ladaya göre mükemmel bence.
  • Hiç bi zaman Lada böyle bi araba getirip satmaz burda getirip satacağı aracı söyliyelim size şu consept diye verilenlerin 2.cisi
  • lada tam bir mal
    arkadaş dünya değişti, bütün firmalar çağ atladı, otomotiv sektöründe devrim oldu bizimkiler hala vega üretiyor
  • Gerçekten Lada kendini aşmış. Görünce çok şaşırdım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmusician -- 11 Nisan 2008; 22:58:34 >
  • lada bildiğimiz lada çizgisinin dışına çıkmış güzel bir araba
  • farklı ulkelerde isimler farklı araçlar farklı oluyor...tr ye gelcek lada eskisinden pek farklı olcagını sanmıyorum...
  • yetip standar olacak mıymış
  • GELSİN HEMEN ALIRIM BENİM VEGANIN YANINDA ARKADAŞ OLURLAR ,YILLARDIR RUS KULLANIRIM VAZGEÇMEM
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.