Şimdi Ara

İŞŞŞTEEE SİZE FIKRANIN EN HASI:))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zamanın birinde çok meşhur bir doktor varmış.Bu doktorun tedavi edemiyeceği bir hastalık türü yokmuş.Vizite ücreti 100 dolarmış.Tedavi başarılı olmasa 500 dolar üste para veriyormuş,öylede bir garantisi varmış doktorun.Aklı evvel bir uyanık doktorun tongaya düşürmeyi kafasına koymuş,işin ucunda tedavi adamesse 500 dolar varya.Kalkmış gitmiş doktora,
    Doktor bey ben tat alma duyumu kaybettim demiş hiç bir şrkilde tat alamıyorum demiş.Doktorda hemşireye "Kızım 8 numaralı kutuyu getir demiş"Adama al bundan bir kaşık ye demiş,adam yemiş ve iğrenerek "Ama bu b*k demiş"Doktorda"tamam bak tat alma duyu organın çalıştı demiş"almış heriften 100 doları yollamış.bu durum bizim aklı evvelin zoruna gitmiş 100 dolarıda bayılmış tabi.Acısını çıkarmak için ikinci bir plan yapmış gitmiş doktorun karşısına."doktor bey ben hafızamı kaybettim demiş ,hiç birşey hatırlamıyorum ismimi bile hatırlamıyorum demiş.Doktorda "Kızım 8 numaralı kutuyu getir demiş"Der demez bizimki ayağa fırlamış hayır getirme o kutuyu o kutuda b*k var demiş"Doktorda"bak hafızan yerine geldi demiş"Almış tabi 100 doları yollamış adamı.Bizimki iyice zıvanadan çıkmış mutlaka o 500 doları alacak koymuş kafasına günlerce düşünmüş daha iyi bir plan yapmak için.Sonuda iyi bir pılan yapıp çıkmış doktora."Doktor bey benim kuşum ötmüyor yani şeyim kalkmıyor demiş"Tabi doktorda her zamanki gibi"Kızım getir 8 numaralı kutuyu"der demez bizimki fitezden atmış "Hey senin 8numaralı kutunuda s*keyim senin kızınıda s*keyim "demiş.Doktorda bak küşün nasıl şakıdı demiş almış 100 doları
    Biraz uzun oldu umarım beğenmişssiniz.Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNeo_33 -- 23 Ocak 2007; 22:33:14 >

• VERİLDİ DAHA ÖNCE BU FIKRA
  • PILAN ne demek?
  • ya buraya kopyala/yapıştırla takarik takarik şeyleri koyup duruyonuz..bi de çoğu argo..sanki küfür olunca komik oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

PILAN ne demek?

bu yazdığın fıkradan kat kat komikti

• quote:

Orjinalden alıntı: wedo

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

PILAN ne demek?

bu yazdığın fıkradan kat kat komikti

harbiden bende ona takıldım

• o pılan değil pilav olacak galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw herkez yılın olayı diyip diyip bişiler koyuyo hepsi okunmuş vs.. yaw biraz daha dikkatli olun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.