Şimdi Ara

İst (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muticoo

quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

yonca sokakta oturuyorsan ttnet öneririm santrale olan mesafen benden daha iyi ben hattımı 14 mbit e sabitlettirdim sorunsuz kullanıyorum sen tahminimce direk 16 alabilirsin.

Tesekkurler kardesim , ben ttnet 8 mb yalin internete basvuru yaptim yarin gelip baglicaklarmis. adil kullanim kotasi aklimi kurcaliyor, bakalim nasil olacak.

İntrerneti baglatali 1 hafta oldu. ilk gunlerde hiz testi 3-4 mbit arasindaydi bir kac gundur 1-2 mbit arasinda ttneti arayip duruyorum. telekomdan teknik bolumle konustum 'santrale uzaksiniz fiberde yok hiziniz 4' u gecmez' dedi. birde apartman kutusundan daireye cat5 cekmemi onerdi. sirinevlerde arkadasim vat cat5 felan yok ama hizi 8 mbiti bile geciyor 9 ' a yaklasiyor. Eger duzelme olmazsa taahutu felan sallamicam hatti kapatip uydunet'e gececem.

bende 2004 ten beri TTNet kullanıyorum aynı dertten muzdalipim hızım 6-7-8 mbit seviyelerindeydi son 6 aydır 3,5-4 ü geçmiyo binlerce kez arıza kaydı bıraktım bi kere gelip ilgilenmediler..adam dilekçe verin portunuzu değiştirsinler dioo bi bakalım bide öle denicem olmassa kapattırcam uydunete geccem napim uyus oldum.. :S

Dostum uydunete basvuru yapmistim c.tesi gunu yarin gelip baglicklar. ttnetede ariza kaydi felan birakmistim, aradilar ' santrale uzaksiniz en fazla 3 mbps gorursunuz' dediler. bense 2'yi bile goremiyorum, ayrica arastirdim kutudan eve cat5 kablo baglatmak felan hikayeymis mevcut kabloyu inceledim ek felan da yok. neyse 4440375 deki arkadas hattinizin daha yakin bir santrale tasinmasi icin kayit olusturuyorum dedi. bugun tekrar aradilar, bende iste oldugum icin duzelip duzelmedigini bilmedigimi soyledim. yarin tekrar ariyacaklar. duzelme oldugunu zannetmiyorum, eger ciddi bir duzelme olursa uyduneti baglatmayabilirim. ama dedigim gibi en ufak bir umudum yok :/

• Arkadaslar 2 hafta once ttnet baglattim bin pisman oldum. 1,5 mbps hiz goruyorum, tarifem 8 mbps' ye kadar. Sinirlendim bugunde 10 mbps uydunet baglattim 9.9mbps' yi goruyorum hiz testlerinde. İmzaladigim sozlesmede 7 gun icinde cayabilecegim yaziyor taahutlu oldugu halde. ttnette ise aldigim gun pisman oldum ve uyeligimi iptal ettirmek icin kalitesiz bir modeme 120 tl verecegim. ttnet mi ? uydunet mi? diye soranlar bunlari goz onunde bulundursun ;)
  • bende uydunet bağlatcam da müş hiz. kötü olduğu için korkuyorum açıkçası.. :S yoksa bende ttnet ten memnun diilim...
  • uzun zamandır sorun çıkmazdı..son zamanlarda 2 kere sorun çıktı..genel arızaol muş b.evler bölgesınde..s.paşa yasemın sokaktayım..şu an sorun yok..genel anlamda memnunum..ttnet abonesi iken randıman alamıyordum..
  • quote:

bende uydunet bağlatcam da müş hiz. kötü olduğu için korkuyorum açıkçası.. :S yoksa bende ttnet ten memnun diilim...

İnan uydunetin musteri hizmetleri en az ttnet kadar vardir. ben ttneti 2 hafta kullandim hergun 4440375 i aradim ariza kaydi biraktim. 8 mbps ye kadar abonesiyim hizim 1.5 mbps' nin ustune cikmiyor. ertesi gun beni ariyorlar arizaniz duzeldimi diye cvp hayir. Santrale uzaktasiniz en fazla 2-3 mbps gorursunuz diyolar utanmadan. gerci onuda goremiyorumki. bahcelievlerin ortasinda camlik caddesinde fiber optik kablo yok sanrale uzak. aradim uyduneti sordum adresimi verip fiber optik varmi diye, var dediler modem uydunetten taahutlu uye oldum. dun geldiler bagladilar hiz testim 9.9 mbps cikiyor hiz kaybi yok. ustelik sozlesmede cayma hakki var yani ben hizdan yada herhangibi bir seyden memnun kalmazsam 7 gun icinde vazgecebilirim hic bir bedel odemeden. ttnet ise 8 mbps yerine 1.5 mbps hiz veriyor memnun kalmayip kapatincada modem parasi felan veriyor hayirli isler ttnet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brave34

uzun zamandır sorun çıkmazdı..son zamanlarda 2 kere sorun çıktı..genel arızaol muş b.evler bölgesınde..s.paşa yasemın sokaktayım..şu an sorun yok..genel anlamda memnunum..ttnet abonesi iken randıman alamıyordum..

Camlik cad. yonca sok. da harika ;)
  • quote:

quote:

bende uydunet bağlatcam da müş hiz. kötü olduğu için korkuyorum açıkçası.. :S yoksa bende ttnet ten memnun diilim...

İnan uydunetin musteri hizmetleri en az ttnet kadar vardir. ben ttneti 2 hafta kullandim hergun 4440375 i aradim ariza kaydi biraktim. 8 mbps ye kadar abonesiyim hizim 1.5 mbps' nin ustune cikmiyor. ertesi gun beni ariyorlar arizaniz duzeldimi diye cvp hayir. Santrale uzaktasiniz en fazla 2-3 mbps gorursunuz diyolar utanmadan. gerci onuda goremiyorumki. bahcelievlerin ortasinda camlik caddesinde fiber optik kablo yok sanrale uzak. aradim uyduneti sordum adresimi verip fiber optik varmi diye, var dediler modem uydunetten taahutlu uye oldum. dun geldiler bagladilar hiz testim 9.9 mbps cikiyor hiz kaybi yok. ustelik sozlesmede cayma hakki var yani ben hizdan yada herhangibi bir seyden memnun kalmazsam 7 gun icinde vazgecebilirim hic bir bedel odemeden. ttnet ise 8 mbps yerine 1.5 mbps hiz veriyor memnun kalmayip kapatincada modem parasi felan veriyor hayirli isler ttnet :)

ne güzel valla memnunsan ;) bende y.bosna merkez mh. özduru sit. de oturuyorum kablo tv bizde nerdeyse 10 yıla yakın var teledünya da sıkıntı falan çekmiyorum bir komşumda uydunet kullanıyor. genel olrak memnunum diyor. ben sadece müş hizmetlerine ulaşılamıyor diye uydunetten çekindim ama bağlatcam yaa uydunet 40 gb kotalı 10 mbit hızlı varsa bana yakın oturan onlarında tavsiyelerini almak isterim..teşekkürler..

• Hazır konu varmış bi güzel hortlatıyım Basın sitesi ferit selim paşa cad.orkide sok civarı uydunet kullanan arkadaşlar var mı? Bir de genel olarak son bi bahçelievler durumu alabilir miyim? Şuan yağmur yağıyor teledünya yalan oldu bile..uydunet be durumda? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.evler merkez mah. de oturuyorum. Yani b.evlerin kiyisi kosesi degil tam merkezinde. 2001 yilindan beri hem kablo tv hem de uydunet abonesiyiz. Yani daha uydunet in adi bile kablonet iken. Teledunya aboneligini bile ilk alanlardan biriyizdir hatta. Yillardan beri hicbir sorun yasamamistik. Yasamamistik diyorum cunku şu son bir senedir gerek teledunyada gereksede uydunette cektigimiz sikintilarin haddi hesabi olamaz. Hani diyorlarmis ya b.evler bizim kalemiz. Hadi ordan diyorum o lafi edenlere artik. O eskidendi. Isin ozu arkadaslar su aralar turksat a.s ye ait olan hicbir hizmeti Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cikmayi dusunuyorum ama yillarin verdigi aliskanliktan olsa gerek birturlu cikmadim. Neyse mobilden yaziyorum lafi fazla uzatmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

B.evler merkez mah. de oturuyorum. Yani b.evlerin kiyisi kosesi degil tam merkezinde. 2001 yilindan beri hem kablo tv hem de uydunet abonesiyiz. Yani daha uydunet in adi bile kablonet iken. Teledunya aboneligini bile ilk alanlardan biriyizdir hatta. Yillardan beri hicbir sorun yasamamistik. Yasamamistik diyorum cunku şu son bir senedir gerek teledunyada gereksede uydunette cektigimiz sikintilarin haddi hesabi olamaz. Hani diyorlarmis ya b.evler bizim kalemiz. Hadi ordan diyorum o lafi edenlere artik. O eskidendi. Isin ozu arkadaslar su aralar turksat a.s ye ait olan hicbir hizmeti Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cikmayi dusunuyorum ama yillarin verdigi aliskanliktan olsa gerek birturlu cikmadim. Neyse mobilden yaziyorum lafi fazla uzatmiyim

kesintiler mi yoksa hız düşüşü mü var genel olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirulasvarisoglu

quote:

B.evler merkez mah. de oturuyorum. Yani b.evlerin kiyisi kosesi degil tam merkezinde. 2001 yilindan beri hem kablo tv hem de uydunet abonesiyiz. Yani daha uydunet in adi bile kablonet iken. Teledunya aboneligini bile ilk alanlardan biriyizdir hatta. Yillardan beri hicbir sorun yasamamistik. Yasamamistik diyorum cunku şu son bir senedir gerek teledunyada gereksede uydunette cektigimiz sikintilarin haddi hesabi olamaz. Hani diyorlarmis ya b.evler bizim kalemiz. Hadi ordan diyorum o lafi edenlere artik. O eskidendi. Isin ozu arkadaslar su aralar turksat a.s ye ait olan hicbir hizmeti Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cikmayi dusunuyorum ama yillarin verdigi aliskanliktan olsa gerek birturlu cikmadim. Neyse mobilden yaziyorum lafi fazla uzatmiyim

Teledünya'da bazı kanallar'da takılmalar ve bazende kesilmeler var. Çok sık değil. Ara sıra yapıyor ama can sıkıcı. Uydunet ise belirli saatlerde ( Akşam 5-6'dan gece 11-12'ye kadar ve haftasonları da nerdeyse 24 saat) inanılmaz bir yavaşlama var. Arasıra da kopmalar yaşanabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirulasvarisoglu

quote:

Teledünya'da bazı kanallar'da takılmalar ve bazende kesilmeler var. Çok sık değil. Ara sıra yapıyor ama can sıkıcı. Uydunet ise belirli saatlerde ( Akşam 5-6'dan gece 11-12'ye kadar ve haftasonları da nerdeyse 24 saat) inanılmaz bir yavaşlama var. Arasıra da kopmalar yaşanabiliyor.

ewet bahçelievler iyice kötüleşmeye başlamıştı-ki,yeni çekilen kablolardan sonra (2 ay kadar oldu sanırım) gayet iyi gidiyor.ben teledünyada hiç sorun yaşamıyorum,keza internettede.ara sıra hız düşmeleri oluyor ama uzun süreli değil,anlık.ben memnunum yani bir sıkıntı yok.

• Soğanlı'da kullanan kimse var mı?
  • Haznedar, İncirli E-5 civarı kullananlar var mı? Hız düşmeleri , kesilmeler oluyor mu? Ne sıklıkta?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.