Şimdi Ara

(İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar,

Aveadan zamanında tahahhüt ile aldığım nokia e6 telefonunu satıyorum, evde bazanın altında yatacağına cebimize faydası olsun :)

Telefonun kozmetiği 10 üzerinden 6,5 diyebilirim, ekranın içinde toz gibi bi çizgi var telefon kapalı iken belli oluyor.

Ürünün sorununa gelirsek telefon donuyor telefon açıldıktan sonra bekleyince biraz düzeliyor, yani herşeyi yapabiliyorum sorun yok fotorğaf çekiyorum, müzik dinliyorum bozuk parçası yok fakat telefonun bazen donuyor ve bu telefon aldığımızdan beri böyle.. şaka gibi gelecek ama hiç tamir görmedi 24 ay garanti süresince bi kenarda yattı.. zaten babam kullanıyordu bende olsa duvara fırlatıp parçalamıştım..

Bence sorun yazılımsal ama bilemiyorum, yazılımına falan hiç dokunmadım..

(İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu) (İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu) (İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu) (İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu) (İST) 145 Satılık Nokia E6 (sorunlu)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozercem86 -- 7 Aralık 2013; 0:47:28 >

• Takip...
  • Ekranın kapalı olduğu fotoğrafta ekranın sol tarafına dikkatli bakınca ekranda toz vs.. olan alanı görebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.