Şimdi Ara

İST. AVRUPA YAKASI - PENDİK. H T GARI ULAŞIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa yakasından YHT pendik ulaşımı en kestirme olarak Kazlıçeşme, Yenikapı , Sirkeci den Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi ne ulaşmak...Oradan kartal metrosu ile 40 Dak. da Kartal...Oraya vardınız...KARTAL METRO GARINDAN 4 NOLU ÇIKIŞ KAPISINI takip edin..Tam otobüs duraklarına çıkıyor..Kapıdan çıkınca tam önünüzdeki otobüs durağından ( Binmeden önce sorun....Yanlış binmeyin...) YHT Garının tam önü alt geçidinin kapısına kadar geçen otobüsler kalkıyor...Yol 15 dak . sürüyor....Otobüsten inip merdivenlerden aşağı....Karşınızda YHT giriş kapıları, bekleme salonları, Gişeleri..Bu kadar kolay.... Daha vakit var çay içeyim derseniz diğer merdivenden Pendik içine çıkıyorsunuz solda tuvaletler var..Onların hemen yanı cafe...SAKIN GİRMEYİN....Kollama kazık..Bulaşık suyu gibi çayı 3 liraya satıyor...Merdivenden çıkarken tam karşıda alçak tahta tabureleri olan çay evleri var..Oralara bakın..Gidip ağız tadı ile çay için..Börek, puaça, simit, v.s. Yiyin.yazdığım yerdeki cafeye soyulmayın....Müşteriye ilgi, alaka yok bir çay için 15 dak bekliyorsunuz..Çay diye boz bulanık bulaşık suyu geliyor...Ve 3 Lira..İnsan utanır be...Utanır....Kollama kazık para alıyorsun.Çay gibi çay ver.....İş ahlakı kalmamış...Neyse özet......AYRILIK ÇEŞMESİ - PENDİK YHT GARI ulaşımı yazdığım rota ile tam 60 dakika..Okuyan bir kaç kişiye faydam olur diye buraya bu notu bırakıyorum...Bilcümle DHF ahalisi er kişi ve hatun kişilere saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Ağustos 2015; 12:28:31 >

• Oraya gitmenin bir çok yolu var...Benim yazdığım rota Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci den Pendik YHT garı arası 3,5 Lira ve 1 saat sürüyor... Kadıköy den oraya direkt otobüs kalkıyormuş...Kaç dakika çekiyor ? Bilmiyorum....Üstte yazdığım yolu ben 2 defa gittim...Burada yazdım....DHF daki forumdaşlarıma faydam olsun...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Ağustos 2015; 12:22:56 >
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Kadikoyden yht garına giden otobüsler bostancı- maltepe- cevizli- kartal- pendik minibüs yolunu kullanarak gidiyor ve en az 1,5 saat sürüyor asla tavsiye etmem.
    D100 üzerinden giden varsa bilmem.
    Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 19 Ağustos 2015; 18:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M. Erten arkadaşım yazmış....Demekki Metro en ucuz ve kısa yol gibi...Kartalda metrodan in 4 Nolu çıkıştan otobüse atla... Pendik H T garı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Ağustos 2015; 0:20:00 >
  • Pendik garında veya yakın çevresinde günlük bırakabileceğim otopark var mı ? Günlüğü ne kadar bilen var mı ?
  • Burada ayrıntılı yazdım...Garın tam kenarında benzinliğin karşısında TCDD otoparkı var... 12 saat 8 lira....Arabayı bırak , alt geçitten doğru trene mesafe 10 dak. bile yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.