Şimdi Ara

ist. de şuanda ps2 ne kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: henry-14

walla ben çip+5 oyun+2dvd 290 ytl

nerden aldın kardeş birde garantili mi?
  • Herkese merhabalar!

Bu forumdaki ilk mesajım. Hayırlı uğurlu olsun!

Foruma girme sebebim PS2 almaya karar vermiş olmam. Bu forum olsun, başka forumlar olsun yoğun bir araştırma yaptım ve kafamda bir sürü soru oluştu. Tecrübeli arkadaşların ve de son 1 ay içinde konsolu almış arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

1) Araştırmalarım sonucunda DMS4 Pro çipli konsol almaya karar verdim. Benim kafama takılan konsola takılan çipin DMS4 Pro olduğunu nasıl anlarım. Satıcının "DMS4 Pro taktım" deyip 50-60$'lık chip takarak çakallık edip etmediğini nasıl anlarım.

2) Anladığım kadarıyla artık büyük kasalı konsollar piyasada satılmıyor. Fakat slimlerin de ısınma probleminden bahsediyorlar ve günde 3-4 saatten fazla çalıştırılmamasını tavsiye ediyorlar(özellikle yaz aylarında). Bu olay biraz canımı sıkıyor açıkçası. Hatta bir yerde 2004 yılı Ağustos-Aralık tarihlerinde üretilen adaptörlerin hatalı olduğunu ve bundan ayrı SCPH-70xxx modellerinde gerilim regülesinde sorun olduğunu, bu sorunun SCPH-75xxx modellerinde Sony tarafından düzeltildiği yazıyordu. Var mı bu işlerin aslı astarı ?

3) Bu konsol aldığımız yerler bize ne gibi bir garanti sunuyorlar? Tamam belki 1 hafta içinde bir sorun çıkarsa ilgilenebilirler ama 4 ay sonra bir sorun çıktığında tanımazlarsa ne olacak?

Bir de şu aldıkları konfigürasyonları yazan arkadaşlar çiplerin markasını ve nereden aldıklarını (İstanbul ise semt ve dükkan ismi), garanti şartlarını yazarlarsa çok makbule geçer.

• quote:

Orjinalden alıntı: FuriousAngel

Herkese merhabalar!

Bu forumdaki ilk mesajım. Hayırlı uğurlu olsun!

Foruma girme sebebim PS2 almaya karar vermiş olmam. Bu forum olsun, başka forumlar olsun yoğun bir araştırma yaptım ve kafamda bir sürü soru oluştu. Tecrübeli arkadaşların ve de son 1 ay içinde konsolu almış arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

1) Araştırmalarım sonucunda DMS4 Pro çipli konsol almaya karar verdim. Benim kafama takılan konsola takılan çipin DMS4 Pro olduğunu nasıl anlarım. Satıcının "DMS4 Pro taktım" deyip 50-60$'lık chip takarak çakallık edip etmediğini nasıl anlarım.

2) Anladığım kadarıyla artık büyük kasalı konsollar piyasada satılmıyor. Fakat slimlerin de ısınma probleminden bahsediyorlar ve günde 3-4 saatten fazla çalıştırılmamasını tavsiye ediyorlar(özellikle yaz aylarında). Bu olay biraz canımı sıkıyor açıkçası. Hatta bir yerde 2004 yılı Ağustos-Aralık tarihlerinde üretilen adaptörlerin hatalı olduğunu ve bundan ayrı SCPH-70xxx modellerinde gerilim regülesinde sorun olduğunu, bu sorunun SCPH-75xxx modellerinde Sony tarafından düzeltildiği yazıyordu. Var mı bu işlerin aslı astarı ?

3) Bu konsol aldığımız yerler bize ne gibi bir garanti sunuyorlar? Tamam belki 1 hafta içinde bir sorun çıkarsa ilgilenebilirler ama 4 ay sonra bir sorun çıktığında tanımazlarsa ne olacak?

Bir de şu aldıkları konfigürasyonları yazan arkadaşlar çiplerin markasını ve nereden aldıklarını (İstanbul ise semt ve dükkan ismi), garanti şartlarını yazarlarsa çok makbule geçer.

1-Arkadasım bu islerde güvenilir yerleri tercih et.İstanbul Bakırkoyde Sercom var orası iyidir ayrıca Yeraltı carsısı Dogan Elektronikte iyidir.Sirkecide ise Endem ve Fatih Elektronik dükkanlarına bak ozellikle Fatih Elektronikten her konuda ovgü ile bahsediliyor.

2-Bende büyük kasada slim kasada vardı ve slim kasa elime yaz mevsiminde gecmisti günde rahat 7-8 saat oynadıgımı biliyorum ama hicbir sorun yasamadım.Arkadasım gönlün rahat bir sekilde slim kasada alabilirsin.Büyük kasa üretimi baya once durdu.

3-Konsolda cip olucagı icin cihazının garantisi iptal olmus oluyor ve dükkan sana kendi garantisini sunar o garantide cipin garantisidir ama ne kadar süreli bir garanti olur onu bilemem satan dükkanın politikasına baglı bir durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Aralık 2006; 2:12:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.