Şimdi Ara

İst. İçi Alınık GM Discovery (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,
    başlıkta da belirttiğim gibi Gm Discovey lazım 4-16 fark etmez cihazın eksiksiz full kutulu ve faturalı olması lazım çizik çürük çarık olmasın alış veriş ist. İçi elden olacak veya önce ürün gelir bakar inceler aynı gün parayı yatırırım pisyasa fiyatları bellidir iletişim pm

ÇOLUK ÇOCUK MESAJ ATMASIN RİCA EDİYORUM adamla anlaşıyoruz tamam şurda buluşalım şu saat de diye hemen başlıyor yan çizmeye beni mi buluyor bunlar bugün 3 oldu aynı hikaye

MİLLETİN nickini TAKLİT EDEN ÇAKMA REFERANSLI ÇAKALLAR BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dan-ger -- 2 Haziran 2014; 0:05:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dan-ger kullanıcısına yanıt
    pm
  • Umi x1 Pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır general mobile discovery quatro 4 üm var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardş ben az önce aldım 400tl ye ümraniyede tElefoncudan bayiden. 10. ayda alınmış garantisi devam eden içi açılmamış tertemiz oh mis bi durumda kafamda rahat olur. Sanada tavsiye ederim. Burda zaten 350 den aşşağı bulamayacaksın hiç yoktan karşında muhatabın olur tavsiye ederim bana sorarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

Kardş ben az önce aldım 400tl ye ümraniyede tElefoncudan bayiden. 10. ayda alınmış garantisi devam eden içi açılmamış tertemiz oh mis bi durumda kafamda rahat olur. Sanada tavsiye ederim. Burda zaten 350 den aşşağı bulamayacaksın hiç yoktan karşında muhatabın olur tavsiye ederim bana sorarsan.

yok hocam gidicem sonunda sıfır alıcam adam 4 gb cihaza 500 550 istiyor hadi onu geçtim adamla anlaşıyoruz fiyatta herşey tamam son dk. Geri vites yapıyolar insanlar enteresan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500-550 vicdansızlığıyla muhatap olmam. Ama ümraniyede dün yine bayide kutulu faturalı 450tl ye vardı lakin 450 verdinmi cihaz çok. Burda bi bayide var öğlen sordum 550 dedi 16gb 1 aylık cihaz sesi tel çalarken biraz cızırtı yapıyomuş. telci garantiye göndericrm filan dedi. Bana sorarsan bi bayide 400 civarına bulursun ama istersrn sahibinde.com dan fiyata görw sırala.

şarj soketi kırık 300tl ye vardı bitane. 50tl ye yapıyolar biliyosun. hatta ben mahallede 20 yede yaptırırımda babam uğraşmasın diye 400e tamir görmemişini aldım. Bulayım sana bi cihaz ta cihaz çok :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @tulgacan
    bugün bi arkadaşla anlaştık bakalım hayırlısı akşam alıcam sağol :)

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acur_bjk

450 tl ye verebilirim gm 4gb modeli.istanbuliçi

pmledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.