Şimdi Ara

İst ünv'de hukuk okuyorum. Ygs/lys hakkında merak ettikleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

130binden nasıl çektin knk? Csb mi?

Eksiler burdan.

"Csb" ne anlayamadim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı

Hocam yapamadığin soruları kime sordun nasıl çalıştın Mata

Cozemedigim sorular icin makul bi fiyata dersaneyle anlastim. Ve butun yapamadigim sorulari cozdurdum. Hocalar pek iyi degildi ama sonucta hocalardi yani benden cok bildikleri kesindi. Kafama takilan bir sey oldugunda hemen hocalara soruyodum. Sizlerde sorun ne kadar kucuk bi soruda olsa sorun.

Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zidaneee

Bi SS alsak

Kardesim Ben kimseye bir sey kanitlamak zorunda degilim ister inanirsin ister inanmazsin. Her mesajida onemsiyorum cunku ayni yollardan Ben de gectim. Gerisi sana kalmis bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byrm21

quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Helal olsun 130 binden 3 bine mi geldin azmin icin tebrikler.Matematik 2 ilk sene kaçtı ve Nasıl bu kadar yukseldin

Teşekkürler, insallah butun Turk milletinin her bir vatandasi da bu azme sahip olur.

Ilk sene ygs mat 20d 2y di. Ikinci sene ygs mat 34d 3y di.
    Ilk sene Lys mat 29d 7y di. Ikinci sene 43d 7y di. Ben mat onemini anlamistim cunku tmciler gerektigi kadar mat ve geoya onem vermiyo ama tmcileri on siralara ceken Bu iki ders. Butun tmciler edb ve tarihe cok yukleniyo

Aynen hocam matematik cok önemli.Ben de 8kdan mezuna kaldım hedefim ilk bin.Lysde senin ilk sene yaptığına benzer bi sonuç yaptım o yüzden beni de yüreklendirdin.Calısınca olmayacak sey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byrm21

quote:

Helal olsun 130 binden 3 bine mi geldin azmin icin tebrikler.Matematik 2 ilk sene kaçtı ve Nasıl bu kadar yukseldin

Teşekkürler, insallah butun Turk milletinin her bir vatandasi da bu azme sahip olur.

Ilk sene ygs mat 20d 2y di. Ikinci sene ygs mat 34d 3y di.
    Ilk sene Lys mat 29d 7y di. Ikinci sene 43d 7y di. Ben mat onemini anlamistim cunku tmciler gerektigi kadar mat ve geoya onem vermiyo ama tmcileri on siralara ceken Bu iki ders. Butun tmciler edb ve tarihe cok yukleniyo

Aynen hocam matematik cok önemli.Ben de 8kdan mezuna kaldım hedefim ilk bin.Lysde senin ilk sene yaptığına benzer bi sonuç yaptım o yüzden beni de yüreklendirdin.Calısınca olmayacak sey yok

8k yapan biri zaten isin sirrini cozmustur. Ilk 1000 cok zor degil hocam yeter ki istikrarli bi sekilde calis ve sabret muhakkak ki karsiligini alacaksin. Umarim hayallerini gerceklestirirsin , hayallerin senin yasama amacin unutma. Moralin bozuk olduğunda hayallerini dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrm21 -- 2 Kasım 2015; 14:16:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.