Şimdi Ara

İstanbul anadolu yakasında bulabileceğim OC ürünü satan yerler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakın zamanda Fanlı soğutma sistemi almayı düşünüyorum

Cpu için

1) thermalright silver arrow sb-e

2) thermalright silver arrow

3) noctua nh-d14

4) ZALMAN CNPS12X

Chipset için

1) XIGMATEK PORTER CN881

İstanbul Anadolu yakasında kadıköyde veya başka yerlerde hafta sonu gidip alabileceğim yerleri söylermisiniz kadıköy yazıcıoğlunun içinde vardı ama ellerinde varmıdır bilmiyorum başka yerlerde öneren varsa söylerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...

• quote:

Selam arkadaşlar yakın zamanda Fanlı soğutma sistemi almayı düşünüyorum

Cpu için

3) noctua nh-d14

4) ZalMAN CNPS12X

Chipset için

1) XIGMATEK PORTer CN881

İstanbul Anadolu yakasında kadıköyde veya başka yerlerde hafta sonu gidip alabileceğim yerleri söylermisiniz kadıköy yazıcıoğlunun içinde vardı ama ellerinde varmıdır bilmiyorum başka yerlerde öneren varsa söylerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
    sancaktepede teknobiyotik var kredi kartı ile elden alabilirsiniz bu arada noctua yı önerirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Cpu için

3) noctua nh-d14

4) ZalMAN CNPS12X

Chipset için

1) XIGMATEK PORTer CN881

sancaktepede teknobiyotik var kredi kartı ile elden alabilirsiniz bu arada noctua yı önerirm

Hocam oc için bunlara gerek varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Cpu için

3) noctua nh-d14

4) ZalMAN CNPS12X

Chipset için

1) XIGMATEK PORTer CN881

Hocam oc için bunlara gerek varmı?
    hava soğutmada yapabileceğinin en iyisini bunlarla ayaparsın

• Hocam anakarta bu kadar yük bindirmek pek mantıklı gelmiyor bana.Bence takarsanız da yukarıdan ip ile destekleyin.Anakartı felan yamultabilir.
  • quote:

Hocam anakarta bu kadar yük bindirmek pek mantıklı gelmiyor bana.Bence takarsanız da yukarıdan ip ile destekleyin.Anakartı felan yamultabilir.
    normalde sıkıntı yaratmıyorlar da kasa sallanırsa filan sıkıntı
  • Thermalright silver arrow sb-e Noctua nh-d14'ü geçiyor testlerde incelediğim kadarı ile kadıköyde, yazıcıoğlunda varmıdır ?
    chipset vatan'da varda bu benim gösterdiğimden daha iyileri var biliyorumda işte bulabileceğim full oc ürünü satan cennet nerededir :D

şimdi haliyle düşünüyorsunuz anakartı kırar yamultur vs. ama ben yatay ve açık şekilde kullanıcam çok önceden msı kartım vardı ekran kartı yüzünden yamulup kırılmıştı
  • quote:

Thermalright silver arrow sb-e Noctua nh-d14'ü geçiyor testlerde incelediğim kadarı ile kadıköyde, yazıcıoğlunda varmıdır ?
    chipset vatan'da varda bu benim gösterdiğimden daha iyileri var biliyorumda işte bulabileceğim full oc ürünü satan cennet nerededir :D

şimdi haliyle düşünüyorsunuz anakartı kırar yamultur vs. ama ben yatay ve açık şekilde kullanıcam çok önceden msı kartım vardı ekran kartı yüzünden yamulup kırılmıştı
    hocam testlerde sailver arrow daha iyi fakat daha büyük ağırlık hemen hemen aynı fakat ağırlık merkezi daha yukarıda olduğu için daha çok askı uygular bence noctua daha iyi bir seçim olacaktır
  • Pc kasası fln kullanmıyacağım masanın üstünde yatay olacak ağırlığın yüksekliğin önemi yok
    Şu chipset soğutucuyu ilk önce değiştiricem bendeki anakart bu;

gigabyte yazılı pasif chipset soğutucu yumurta kırsam pişer o derece sıcak el deymiyor hatta diğer chipset soğutucuda öyle ikiside inanılmaz sıcak
    bunlar değişince chipset soğutucular önemli bir hız değişimi olurmu çok merak ediyorum cpu için soğutucu almadan önce
    ayrıca bu chipset soğutucuyu ekran kartı içinde deniycem bazı arkadaşlar yapmış performans olarak nasıl etkiliyor çok merak ediyorum...
    hafta sonuda kısmet olursa sailver arrow sb-e'yi kadıköyde arıycam bulursam alıcam bulamazsam noctua oda olmadı sailver arrow

• XIGMATEK PORTer CN881 aldım montajı yaptım montajı zor fln değil internette zor diye yazılar geçiyor pasif şekilde sıcaklık oluyor fakat fanlı el deydiğinde 0 gibi sanki

Bildiğiniz anakartdaki donanımların sıcaklığının tespiti için program varsa söyleyebilir mi ?
    Cpu chipset ekran kartı sıcaklığını görmem için
    Ve birde biostan işlemci hızını yükseltmek için neler yapılıyor bildiğiniz resimli anlatım varsa onuda paylaşırsanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: restart

Pc kasası fln kullanmıyacağım masanın üstünde yatay olacak ağırlığın yüksekliğin önemi yok
    Şu chipset soğutucuyu ilk önce değiştiricem bendeki anakart bu;

gigabyte yazılı pasif chipset soğutucu yumurta kırsam pişer o derece sıcak el deymiyor hatta diğer chipset soğutucuda öyle ikiside inanılmaz sıcak
    bunlar değişince chipset soğutucular önemli bir hız değişimi olurmu çok merak ediyorum cpu için soğutucu almadan önce
    ayrıca bu chipset soğutucuyu ekran kartı içinde deniycem bazı arkadaşlar yapmış performans olarak nasıl etkiliyor çok merak ediyorum...
    hafta sonuda kısmet olursa sailver arrow sb-e'yi kadıköyde arıycam bulursam alıcam bulamazsam noctua oda olmadı sailver arrow

O soğutucularla chipset soğutucusunu birarada kullanamayacaksınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.