Şimdi Ara

istanbul anadolu yakasinda ev almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul anadolu yakasinda kadikoy goztepe metrosuna veya goztepeye arabayla 10-15 dk mesafeye kadar cok tutucu olmayan bir mahallede 160-230 bin lira arasinda daire ariyorum hangi mahalleden alinir en iyi neresidir nerde guzel daire bulunur olursa arakat olmasi onemli tabi yardimlarinizi bekliyorum

içerenköyü küçükbakkalköyü nasil bilirsiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman01 -- 16 Ağustos 2014; 18:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakkalköy den Acıbadem üni. Yakınından alın fiyatları gün geçtikçe artar yatırımlıkta olur sizin için

• ben de oralari dusunuyordum tam da oraya hic gitmedim bi gidip gormek lazim nasil biryer diye ama acibadem uni gelince iyice gelisti galiba

• en baba yer acıbademdir. tabi para yeterse. olmadı içerenköye bak.
  • o fiyat aralığında küçükbakkalköy tapu dairesi çevresine bakabilirsin. fiyat aralığın malesef çok seçenek sunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

o fiyat aralığında küçükbakkalköy tapu dairesi çevresine bakabilirsin. fiyat aralığın malesef çok seçenek sunmuyor.

napalım agzımızda gümüş kaşıkla doğmadık maalesef :D
  • arkadaslar bende ronesans tower a yakin bir yer bakiyorum 300 e kadar butce var kucukbakkalkoy galiba cok yakin bilenler yorum yapabilirmi nasil bir yerdir ben istanbul disinda yasiyorum hic gormedim o tarafi
  • auron88 kullanıcısına yanıt
    Evlilik teklifi falan vardı...Nası gidiyo?
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    ilginize tesekkur ettim hocam. Evlilik teklifi tamam :) asamalara devam ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.