Şimdi Ara

İstanbul Anadolu yakasında Üçret Karşılıgı overclok yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel Core İ7 2700K 3.50GHz 8 Mb Cache Pc İşlemci
    Asus MAXIMUS IV GEne-Z
    Asus gtx 560 ti directcu ii 1280mb 320bit
    Corsair 120GB SSD HARDİSK
    Seagate 2 TB 7200 RPM SATA3 64 MB NCQ Sabit Disk ST2000VX000
    KINGSTON 8GB (2X4GB) HYPERX GENESIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM ( RAM önerilerinizide alabilir)
    GIGABYTE ODIN PRO 800W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    THERMALTAKE FRIO ADVANCED lgA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    ZALMAN Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA
    BenQ 27 inç led EW2730V Monitor

Yukarıda belirttigim sisteme sahibim 2-3 yıl oldu topladıgım zamandan bu yana ama sistemi aldıgım gunden bu yana tam performans ile kullanamadım bu işi üçret karşılıgında yapanlar varsa bios güncelemelerine kadar olucak şekılde bana burdan msj yoluyla ulaşabılırler...

• Yanıyorsun Fuat Abi hemde Çırağan sarayı gibi 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senide yakarım dıkkat et şu benım pcyi elden gecirek :D
  • Asusun kendi programı var basit Bi şekilde yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte çözemıyorum ben yardımcı olsanız
  • tam performans alamadım derken neyi kastediyorsunuz ?

işlemci ve monitöre göre ekran kartı çok düşük kalıyor. 1080p yüksek ayar ve AA açabilmek için zayıf bi kart

paranızı minimum 3 gb ramli bi ekran kartı içi harcarsanız performans alırsınız.

R9 280X gibi mesela
  • Overclock ile çözemezmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yan1YosunFuatAbii

Overclock ile çözemezmiyiz...

ekran kartına oc ile az bi miktar artış sağlarsınız ama bellek miktarı düşük oldugu için güncel oyunlarda o kart 1080p de pek tatmin etmez sizi.

hala güçlü bir işlemciniz var. işlemciye oc gereksiz olur ve bir artısı olmaz size.

o yüzden ikinci el 280x ayarında min. 3 gb bellekli bir kart alırsanız 1080p de mutlu eder sizi
  • Arkadaşın yazdığı gibi önce ekran kartını yükseltmen daha fazla fayda sağlar sana ama o.c yapmaya kararlıysan işlemci bölümüne konu aç orası daha aktif.

Ekleme: bu arada para karşılığı yaptırma forumda bu konuda bilgili arkadaşlar var yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 8 Aralık 2015; 19:35:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.