Şimdi Ara

İstanbul Ankara Yolunda nelere dikkat etmeliyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul boğaz içi köprüsünü geç sonra Ankara yeşil tabelaları takip et. Otoban girişine geleceksin korkma gir. Araç gazlı ise depon dolu olsun. Otoban içinde gaz pahalı. Kocaelinde tüneller mevki ve denize sıfır gittiğin yollar var bazen 2 şeride düşüyor biraz riskli dikkatli ol.
    Otoyolda sakarya tarafında yol duzlesecek fazla basma radar olabiliyor.
    Park shop var o civarlarda. Daha sonra bolu dağı tüneline gireceksin hız limiti 70kmh radar var bildiğim kadarıyla orayı çıkınca highway outlet var mola verebilirsin.
    Sonra zaten araç sayısı azalır ama virajlar başlar dikkatli ol.
    Ankara gişelere gelmeden radar olur.
    Sonunda ANKARA....
    Hayırlı yolculuklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Kardesim zaten bi giden bdaha gitmedikleri icin cogubyer takmio

Bercestede gereginden fazla kalabalik

Ben gittigimde kasada bi bayan vardi ailecek oturuyorduk baya iyi davranmislardi muhabbet etmistik

Size öyle eenk gelmis olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Kardeş sağolasın. 35Lt gaz deposu var Benim Aracımın. Benzilik mesafesi çokmu uzun. Tam sonuna kadar kullanmadım gazda ama 200km civarı gidiyor depo. Yeterlimidir tekrar gaz alabileceğim yerler karşıma çıkana kadar bu kullanım mesafesi sence.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbullu58

Kardeş sağolasın. 35Lt gaz deposu var Benim Aracımın. Benzilik mesafesi çokmu uzun. Tam sonuna kadar kullanmadım gazda ama 200km civarı gidiyor depo. Yeterlimidir tekrar gaz alabileceğim yerler karşıma çıkana kadar bu kullanım mesafesi sence.

Bolu dağını gecince highway outlet içinde var benzinlik ama fiyat ucuz bulamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net 35 lt alıyorsa depon, çok basmazsan, çok yakanda aracım yoksa normal şartlarda Ankara'ya inersin. Olmadı Kandıra çıkışından çıkıp ucuz LPG satan istasyonlardan birinde Full yapıp tekrar ileriden otoyola bağlanabilirsin. Otoyolda 2,50 den aşağıya lpg bulamazsın, ama buralarda 2-2,10 tl arasında bulabilirsin. Otoyollar pazartesi 07:00 kadar ücretsiz bildiğim kadarıyla.

Hep Ankara tabelasını takip et. Körfez civarında dikkatli ol, kamyonlara azami dikkat et, şeridinden çıkma,şeridinden çıkanlara kornaya kısa basarak uyar, yolun akış hızına göre şeridini seç. Yola çıkmadan önce duanı da et, hayırlı yolculuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Aynen üst geçit gibi bir yer. Bende bir kez köfte yeme hatasında bulunmuştum, evde Migros'tan hazır alıp yaptığım köfteler samimi söylüyorum daha lezzetlidir.

aynen orası,bimdeki tavuk köftesini sultanahmet köftesi diye yutturuyorlar fiyatlarıda aşırı pahalı.

üç gün önce bozüyükte köfteci yusufta mola verdim, Türkiyede en iyi tesis fiyatları ucuz ve kaliteli. yemekten sonra çay kahve ücretsiz ve sınırsız hizmet temizlik on numara ama rota dışı

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    "EYVALLAH" Çok sağolasın aklıma kaydettim dediklerini beyin bedava nede olsa :-D
    DUÂ tüm kötülüklerden kazalardan belalardan korunmamızı sağlar. Enbaşta DUÂ'LARIMI ederim öyle çıkarım hatırlatma için sağol ;-)
    Benim aracım 100kmde 27TL falan yakıyor gazda İstanbul şehir içinde. Bolu'ya kadar gider herhalde diye düşünüyorum. 200km falan gider bir depo tahminimce.
    İstanbul'dan dediğin gibi depoyu fulleyip çıkarım yola gidebildiğim kadar giderim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu58 -- 16 Eylül 2016; 12:25:39 >
  • Berceste de bir yemek yiyebilirsin, yol üzerinde olacaktı 1-2 tane

• İstanbullu58 kullanıcısına yanıt
    Gazı ne kadardan alıyorsunuz acaba. 100 km de 27 tl baya Bi fazla çünkü. Bide aracınız nedir?

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Aracım 1996 model Fiat Tipo 1.6 SX herzaman 27krş yakmıyor en fazla 27krş tüketiyor. Normalde 24-25krş yakıyor km'de ama ben gördüğüm en fazla miktarlardan birini yazdım size.
    2.07TL'den alıyorum. Geçen ay 165km'de 37TL yakmıştı. Ama ozaman 1.95TL'den alıyordum artık yakıt fiyatları bayağı pahalandı. Bizim burada enucuz yer bp 2.07TLden veriyor gazı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Otoyoldan sasmayin. Benim yol boyunca durdugum iki yer var. Hendek park shop digeri tünel çıkışında high way.

High Way'ın işletmecileri Fetö soruşturmasında gözaltına alınmışlardı. Son durumu bilmiyorum.
  • İstanbul çıkışı ve Kocaeli bölgesi tehlikeli özellikle yol iki şeride dustugu yerlerde dikkatli ol. Ben en çok oralarda zorlanmistim. Bolu tüneli ve yaklaşma viyadüklerinde radar olabilir dikkatli ol tabelaları ezberle viraj olan yerlere dikkatli gir hızını dusur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolu dağı tünelinde hız sınırlaması var ama ekip radarı mı oluyor yoksa sabit kamera radarı mı?
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    "EYVALLAH" Hocam çok sağolasın. İstanbul ve Kocaeli gibi çevre iller, gidiş dönüşler başladığı için iyice kalabalıklaşmıştır. Dediğin gibi dikkat ederim HAYIRLISIYLA "İNŞALLAH."

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Ekip radarıyla kamera radarı arasında fark varmı? İkisindede aynı cezayı almıyormusun olası hız sınırı aşımlarında.

• quote:

Ekip radarıyla kamera radarı arasında fark varmı? İkisindede aynı cezayı almıyormusun olası hız sınırı aşımlarında.

alıyorsun ama sabir kamera varsa hız aşımında kesin ceza yersin ekip varsa yakalanırsan yersin bunun için sormuştum!
  • quote:

Kardeşim peki otoyollar ücretlimi ve nekadar ödeniyor bilgin varmı. Birde İstanbul dan Ankara ya kaçkez gişeyle karşılaşıyoruz.

sorular baştan beri, abuk subuk, hadi okuduk bi şey demedik ama, burası koparttı işte; birader nerde büyüdün sen yahu, ağaç kovuğundan mı çıktın? hadi, hayatında istanbul sınırları dışına hiç çıkmadın diyelim "otoban ücretli mi" sorusu nedir yahu?

"istanbul'dan ankara'ya kaç gişe var" sorusu bir başka muamma; otoyolun adı ankara-istanbul otoyolu... yani istanbul'da başlayıp, ankara'da biten yol. sence kaç gişe vardır bu güzergahta? otoyolun ne olduğunu biliyor musun? nasıl yollardır otoyollar?

bence sen bilgi filan almıyorsun. milletle dalga geçiyorsun...

ilkokul çocuklarının bile bildiği soruları burda sormanın başka bir açıklaması olamaz çünkü...

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum daha iyi aydınlattın. Buna bende daha çok dikkat ederim.

• aya kullanıcısına yanıt
    Senin gibi çok bilmiş olmadığım için bilmiyorum neoldu gücünemi gitti birader HAYIRDIR. Ben ağaç kovuğundanda çıkmadım ama sen yırtık dondan çıkar gibi ne zıpladın öyle HAYIRDIR.
    Bak orda millet adam akıllı şeyler yazmışlar onlar salakta bir senmi akıllısın.
    Birde dediğin lafa bak hele ya.
    Yok şunu demişizde bişey dememişsin de zart zurt. Sanamı Soracağım Ben ne diyeceğimi. sana ne? Sen kimsin bu sitenin sahibimisin HAYIRDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu58 -- 16 Eylül 2016; 20:58:51 >
  • aya kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık biraderim. Bu başlık sahibi herifin trafikte araç kulanması başlı başına cinayettir. Bu iki gün sonra sinyal nasıl verilir? Aracın farları nasıl açılır? diye de sorar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.