Şimdi Ara

Istanbul Ataturk Havalimani yakinlarinda araba birakacak yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Florya Fly İn alışveriş merkezine bir sorun. O civarda bırakmak için uygun yerler var.
  • Güvenebilirseniz Basınköyde herhangi bir sokağa bırakabilirsiniz. Kolay kolay birşey olmaz ama yinede garanti olsun derseniz Cennet konaklarının altında kapalı otopark var numarasını netten bulabilirseniz onlara bir sorun. taksiyle kısa sürede gidersiniz havaalanına.
  • İstanbul Fuar merkezinin otoparkına bırakın, oradan metro ile havaalanına geçin 2 dakikada.

Hergün fuar olduğu için, bedavaya 15 gün aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. Alan da çok geniş ve ferah zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 8 Şubat 2013; 22:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İstanbul Fuar merkezinin otoparkına bırakın, oradan metro ile havaalanına geçin 2 dakikada.

Hergün fuar olduğu için, bedavaya 15 gün aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. Alan da çok geniş ve ferah zaten.

bu fuar merkezi otoparkına gece giriş çıkış var mıdır??
  • outlet park a bırakın otopark ücretsiz, çok fazla müşterisi de olmuyo özellikle hafta içi güvenli olur sizin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İstanbul Fuar merkezinin otoparkına bırakın, oradan metro ile havaalanına geçin 2 dakikada.

bu fuar merkezi otoparkına gece giriş çıkış var mıdır??

kesinlikle vardır. çünkü geceleri eğer fuar zamanı yaklaşıyorsa stand yapımı ürün taşıma vs tadilat işleri oluyor eğer fuar zamanıyla zaten geç kapanıyor ve yine temizlik vs işleri dönebiliyor
  • Bir arkadaşın sokağına bırakın.Hiç olmadı güvenilir,zengin bir mahalleye bırakın.

Benim bıraktığım yerde galiba sizin gibi yurtdışına çıkmış biri var.Araç Juke 10 gündür orda

Ben de iyice alıştım hemen geçiyorum arkasına.

İşin ilginci araba hiç kir göstermiyorBeyaz renk.
  • merhaba arkadaşlar,

awm lerin otoparkalarına bırakıp gitsek ne olur acaba. normalde ücretsiz ise mesala marmara park otoparkı ucretsin normal saatlerde ama 1 hafta bırakmış olsak geceleri sıkıntı oluyormu acaba. saat 22.30 dan sonra tüm araçlar çıkartılmak zorundamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: singlewalf

merhaba arkadaşlar,

awm lerin otoparkalarına bırakıp gitsek ne olur acaba. normalde ücretsiz ise mesala marmara park otoparkı ucretsin normal saatlerde ama 1 hafta bırakmış olsak geceleri sıkıntı oluyormu acaba. saat 22.30 dan sonra tüm araçlar çıkartılmak zorundamı?

Aracın lastiğine kilit takarlar. AVM Yönetimi ile konuşmadan (para vermeden) çıkarmazlar o kilidi. Eğer kötü niyetli bir AVM ise lastiklerini indirebilir.
  • Havaalanına kadar metro var. Metro güzergahında bir yere bırakın. Metroya atlayıp gidersiniz hava alanına.
  • merhaba arkadaşlar,

ataköydeki kapalı ispark a park eden arkadaş oldumu ? havalimanına en yakın ve en mantıklı ucuz otopark burası sanırım. kullanan varsa bilgi verebilri mi ?
  • DTM en mantiklisi bence misafir otoparkina Birak git ben hep oraya bakiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya'da herhangi bir sokaga birak.

Dunyanin en guvenli yeri.

Su ara baya bos zaten.

• Bırakacağınız yeri ve arabanın modelini filan yazmayın. Etraf pislik kaynıyor.

• Greyblack kullanıcısına yanıt
    sokağa bırakılmaz uzun süreli bence. dünyanın en güvensiz yeri yazmak istedi arkadaş sanırım. DTM de de otopark ücretsiz miydi ? kapalı bir otopark olsa güzel olur.
    istanbul atatürk havalimanına yakın kapalı otopark kullanan oldumu hiç ?
  • Git THY genel müdürlük bahçesine,gn.müd yrd ile randevum var de çek arabayy parka yarym saat takyl oralarda sonra dany?maya bana bir taksi ça?yryrmysnyz de atla taksiye 15 gün sonra aracyny borakty?yn yerden al.24.saat güvenlik var orada hiç bir ?ey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Git THY genel müdürlük bahçesine,gn.müd yrd ile randevum var de çek arabayy parka yarym saat takyl oralarda sonra dany?maya bana bir taksi ça?yryrmysnyz de atla taksiye 15 gün sonra aracyny borakty?yn yerden al.24.saat güvenlik var orada hiç bir ?ey olmaz.

Oraya kendi personeli bile arabası ile giremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Git THY genel müdürlük bahçesine,gn.müd yrd ile randevum var de çek arabayy parka yarym saat takyl oralarda sonra dany?maya bana bir taksi ça?yryrmysnyz de atla taksiye 15 gün sonra aracyny borakty?yn yerden al.24.saat güvenlik var orada hiç bir ?ey olmaz.

Daha neler
  • falconetti F kullanıcısına yanıt
    24.sene orda çalışmış biri olarak bırakta orda neyin ne olduğunu daha iyi bileyim.
  • abbasaga nin orada normal park yerlerine koyduktan sonra kimse arac cekmez, zaten nereden cekilir nereden cekilmez bilinir oralarda, ya da parkin bir ust sokagi ayni sekilde musaittir, ben senelerdir birakirim arabayi hic sikinti olmadi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.