Şimdi Ara

İstanbul Autoshow 2017 fuarına 20 büyük otomobil üreticisi katılmıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
12.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eSSelamuAleykum, gelir testine girmedim zaten.yazıp duruyorlardır. uyarı için sağol.yazın darbeden(?) önce 50tl ye cekeceklerdi ,ozaman kapatacaktım.sonra dansöz gibi kıvırdılar.onu demek istiyorum bir gün dediği bir gün dediğine uymayan birilerine sınırsız yetki verilmez !.neyse bir secimden secime cıkar öderiz faizsiz.

• Gelmesinler zaten alamıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı Avrupalı yapar , bisiklete en çok o biner, en çok parkta ormanda o koşar. Cep telefonunu o yapar(patentler vs) en kötüsü 5 yıl kullanır. Adamın parası değerli neden? Üreterek kazanıyor.(iki anlamda da değerli) .
  • boykot edip bu markaları almamak lazım aslında da yapamıyoruz işte

• İptal edilmesin.Ortam efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw mercedes geliyor sizde kotu motorlariyla meshur vw grbunu satin almayin ozaman en cok satan otomobiller arasinda vw var

• Diğer araçları bilmem. Gelmemelerine hak bile veririm. Ama vag grubu bu fuara katılmıyorsa ve hala bu ülkede bütün olumsuz yönlerine rağmen satış rekorları kırıyorsa, bize zaten sadece susmak ya da alkışlamak düşer...

• Honda ve Acura gelsin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: Luq

terör yüzünden gelmiyorlar bence, fuarda bomba patlarsa milyon dolarlık arabaları zarar görmesin diye

Saçmalama istersen, 3. havalimanını kıskandıkları için gelmiyorlar. =)

oğlum gökkuşağı gibi geziyosun racona ters lan
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    biz toplum olarak ciddi köklü değişimler yapmadığımız sürece bir adım zor ilerleriz
    bir tek eğitim sistemi ile olmaz
    adam aileden çakal yetiştiriliyor insan olarak değil bunu da marifet olarak sayıyor beyin fakirleri birbirini kazıklayarak üçkağıtçılık ile iş yaparak hayatını kazanmak ile yaşıyor
    liste uzun kısaca iyi insanlarımız var ama pislik işe yaramaz kekolarımız daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

biz toplum olarak ciddi köklü değişimler yapmadığımız sürece bir adım zor ilerleriz
    bir tek eğitim sistemi ile olmaz
    adam aileden çakal yetiştiriliyor insan olarak değil bunu da marifet olarak sayıyor beyin fakirleri birbirini kazıklayarak üçkağıtçılık ile iş yaparak hayatını kazanmak ile yaşıyor
    liste uzun kısaca iyi insanlarımız var ama pislik işe yaramaz kekolarımız daha çok

Eğitim önemli ama kötü insan her yerde, ona yapabilecek şeyler belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

boykot edip bu markaları almamak lazım aslında da yapamıyoruz işte

Boykot edexegin bisey varsa firmalar degil hukumet! Bak trumpet amca daha koltuga oturmadan fordu toyotayi sadece 1tweetle milyon dolarlar zarar ettiriyo bizim padisahimiz adanlari ulkeden kaciriyo gelirseniz patlatirim topunuzu diyo neyin kafasini yasiyonuz adamlar emek veriyo sermaye koyuyo uretim yapiyo sen hic bisey yapmadan adamin kazancinin 5 kati vergi istiyosun sehir efsanesi bi laf vardir sicamasaniz rte den bilceniz diye efsane gercek oldu yapamiyosak sebebi seeennnsinnn seeennn diye bi sarki geldi aklima mirkelamda tum akpullere gelsinn

• madhane kullanıcısına yanıt
    iq seviyesi ayakkabı numarasından küçük kişilere boşa anlatma dostum. 15 yıla yakın zamandır ülkede yaşanan hiçbir şey hükümetin suçu değil, zaten inanmıyorlar da.
    Eski siyasiler ne kadar ahlaklı ve biraz da enayiymiş. Ulan rahmetli Ecevit, deseydin ya anayasayı üst akıl attı, büyük resim koalisyonu bozdu, eğitim sistemimizi çekemeyen almannar kumpas kurdu diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokinto kullanıcısına yanıt
    Kardeş k.k den önce ssk'nın kâr ettiği kesin de. Senin dediğin her seneki zarar kesin değil. Bunu senin burada paylaşman lazım.

• mokinto kullanıcısına yanıt
    Kardeş k.k den önce ssk'nın kâr ettiği kesin de. Senin dediğin her seneki zarar kesin değil. Bunu senin burada paylaşman lazım. Kesin bilgi yoksa muhalefetçiler balıklama dalar yine. Sonra her zamanki gibi tırt olurlar.

• Gelmemeleri gayet normal. Ülkede genel olarak daralma var, işten çıkartılan insan sayısı önceki seneye göre 500,000 kişi ilave ile 3,5 milyona dayandı. Söylenenlere göre işsizlik %11,8 ama hikaye, çok rahat %20 işsizlik var şu an. Yani halkın neredeyse çeyreği işsiz ki gizli işsizlik ve asgari ücretle sürünen insanlardan bahsetmiyorum bile... Orta halli bir otomobil için neredeyse 100,000 TL vermeniz lazım ki halkın %90'ı için bu tamamen hayal. Yani çoğu kişinin ilgisinden çıktı artık otomobil, maaşlı çalışanlar ancak iPhone vb. elektronik ürünler ile kendilerini kandırıyorlar. Satılanların da çoğunluğu şirkete alınıp vergiden düşülen mallardı, binlerce şirketin kapandığı ülkede bunun da olması çok zor.

Şu ülkede otomobil fuarı yapmanın hiçbir anlamı yok, mâlum kanallar sayesinde para cukklayanların adresleri belli, gider onlara tanıtım yapar masraftan kaçarsın.

• Tüm üreticileri tebrik ederim.

Sayelerinde trafik azalacak.

• Böyle giderse satışlar çakılır bu sene, firmalar her hafta zam yapmaya başladı. Fuar iptal olacak bence.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    çoğunluk onlar olunca işler farklı oluyor
    ve o kekonun yetiştirdiği çocuk oluyor apaçi kızı ise kezbok onlardan da hayır gelmiyor
    tıpkı zincir gibi sıra ile oluyor
    insanlar (durumu biraz iyi olanlar ) taşınıyor onları görmek bile istemiyorlar ama kekolar heryerde bitiyorlar virüs gibiler bir türlü kaçamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

quote:

Orijinalden alıntı: benhuraxu

Hangi markalar geliyor direkt onu saysaydınız. Birde bizim yöneticilerimiz ile dalga geçen kuşbeyinsiz üyeler bu siteye fazlalık. Siz gidin o boklu götünüzü yıkayın. SSK'yine bile batıran salaklara verdiğiniz destek zeka seviyenizi gösteriyor.

Sevgili forum dostu; şimdi ssk mevzusunu istersen hiç açma çünkü sosyal yardımlaşma kurumları hep zarar eder. Son 3 yıldır sgk nın 20 milyar TL açık vermesi gibi. Eğer SGK bir şirket olsaydı her yıl batardı. Kılıçtaroğlu'nu ben eleştirsem şöyle eleştirirdim: "Eğer 3 seçim arka arkaya kazanamamış bir lider ne olursa olsun istifa etmelidir", gibi etiksel bir yaklaşım olabilir.

Devlet kurumlarini ticarethane zannedip "bunlar zarar ediyor" diye satan zihniyete ne anlatiyorsun? Avrupa'da ornegin limanlarin satisi dahi teklif edilemezken bunlar devletin elinde ne varsa hepsini sattilar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.