Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Dershaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene Fem'de 2400 TL yazılmıştım 2 senedirde Feme gidiyorum bu sene tekrar feme gitmeyi düşünürken fiyatta hiç indirim yapmadılar üstüne geçen seneki fiyatın üstünede fiyat koydular.Benim anlamadığım 2 senedir aynı fiyata gidiyorum bu sene neden farklı bi durum danışman hocamın bile konuşması bi fayda etmedi.Bunları düşününce Fem değilde başka dershaneye gidesi geliyor insanın fakat hiçbir fikrim olmadığı için sizden bilgi almak istiyorum.Kardeşiminde il dışı üniversiteye gitmesi ve durumumuzun çok iyi olmadığını düşünürsek fiyatlar gerçekten pahalı.Bu sene tekrar dershaneye yazılmayı düşünüyordum fakat hem fiyatı olsun hemde dershanelerin artık öğrenciyi seçerken ya benim fiyatım yada hiç gibi tavır alması,pazarlık yapmak sünnet kavramını hiçe sayması,bu öğrenci illa bu fiyata gelip de kayıt olucak düşüncesi,sınav hazırlık sürecinde dershanelerin şart olduğu gibi durumlar dershane fiyatlarını epey artırıyor.Bu sebeple Avrupa yakasında fiyatlarıyla +'sı ve -'si ile önerdiğiniz dershaneler hangisi arkadaşlar.Örnek olarak dershanede sınav azlığı veya etüt azlığı soru çözümünde şu sıkıntılar var diye belirtirseniz sevirim.Kayıt olduğunuz dershaneninde fiyatıyla bilgi verirseniz sevinirim.Özellikle Şirinevler Fem Şubesine gitmiş veya kayıt olmuş arkadaşlar bilgi verebilirmi?Fem dışındaki dershanelerin dersleri nasıl işliyorlar veya soru çözüm durumu nasıl hocaların ilgisi ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.

• Çok arkadaşım gitti Şirinevler Fem'e. Mezuna kaldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

Çok arkadaşım gitti Şirinevler Fem'e. Mezuna kaldılar

Benimde durum fazla farklı değil:D arkadaşların yazıldığı fiyatı biliyormusun birde bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin? sen nereye gittin gittiğin yerden memnunmusun gibi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga360 -- 11 Eylül 2012; 18:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga360

quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

Çok arkadaşım gitti Şirinevler Fem'e. Mezuna kaldılar

Benimde durum fazla farklı değil:D arkadaşların yazıldığı fiyatı biliyormusun birde bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin? sen nereye gittin gittiğin yerden memnunmusun gibi =)

2700 liraydı.PM'ye bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.