Bildirim
İstanbul Avrupa Yakası Nokia Care Önerisi
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bayrampaşa idi galiba karşısında akvaryum diye bir avm var (filorya yada iatanbul forum daki akvaryumları demiyorum avm nin adı akvaryum ) ben elden verdim telefonu oraya gittim öğlen vakti saat 6da aldım telefonu. Pek önemli bir sorun yoktu ama gün içinde aldım telefonu. (istanbulda yeni olduğum için adres tarifim biraz kotu kusura bakma )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsetmiş olduğun Nokta bana yakın. Yeri biliyorum. Ben cihazı direk Nokadan satın alamadım. Garanticiside Nokia değil. Bu konuda bir sorun çıkartırlar mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X