Şimdi Ara

İstanbul Avrupa YDS kurs önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nisan ayındaki sınav için kurs arayışına başladım. Aradığım kursların yaklaşık olarak fiyatları aynı fakat hangisinden ne kadar faydalanabileceğimi bilemedim. İstanbul Avrupa için YDS kurs önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h31 -- 20 Ekim 2014; 17:25:03 >

• Bende nisan ayı için Yds kursu arıyorum. Bu gün bakırköye gittim. İstanbul lisan merkezi kursuyla konuştum. 96 saat etütlere falan katılma ücretsiz konuşma grammer klüpleri gibi klüplere de katılmak ücretsiz. 1000 tl istediler. Gayet iddalılardı. Justenglish te 160 saat aynı vaatler 1390 tl istiyordu. Karar veremedim hangisi daha iyi diye. Deneyimi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa seviriz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jîro J kullanıcısına yanıt
    Bina seni YDS ye hazırlamaz, hele kayıt aşaması için oturtturdukları makyajlılar vb. hiç amaçla alakası yoktur.

Ama gitmişsin DDM Kadıköy Yaşar ZONGUR'u bul. Yeditepe Üniversitesinde okutmandır. Onun sınıfını iste. Süslü cümlelere, giysilere, yarım eteklilere ve söylenenlere bakma. Tabii ki sana onun sınıfı dolu diyeceklerdir. Sınıfında boş bulamazsın kolay kolay. O halde sonraki kursunda yer varsa oraya yazıl. Hocanın söylediklerini harfiyyen uygula.

Önemine binaen söylüyorum. "Söylediklerini harfiyyen uygula." Gerisine karışma.

Dipnot: Yukarıdakilerin tümü tecrübedir. Pekii tccrübe nedir? Tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşke kuvvetidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amphibi -- 22 Haziran 2016; 6:55:50 >
  • Merhaba arkadaşlar herkese.. Ben İstanbul Lisan Merkezi Beşiktaş şubesinden YDS dersi aldım. Hocamız Adalet Hanımdı. Zaten Eski Kpds Üds hocasıymış bütün konulara hakimdi. Sağolsun sayesinde sonbahar döneminde girdiğim YDSden 75 aldım. 2-3 Hoca daha vardı kursta onlarıda gördüğüm zaman yapamadığım sorulara soruyordum hepsi mükemmeldi ve ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştılar. Arkadaşım şimdi Bakırköy İLMye başladı o da çok memnun. Kadıköyde ve mecidiyeköyde de şubeleri var. Bi gidin görüşün konuşun derim.
  • İstanbul Dil Akademisi iyi bir seçenektir. 3 haftadır devam etmekteyim. Kaynakları, sistemleri sınava uygun. Hocaamız nokta atışı bilgi vermekte. Tavsiye ederim.
  • İstanbul Lisan Merkezi’nde YDS kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. İlk haftalar dil bilgisi konularını tekrarladık. Sonraki haftalarda YDS test çözümüne yönelik teknik eğitimler aldık. Verilen bu teknik eğitim skorumuzu arttırmaya yönelikti. Normal ders saatlerimiz dışında farklı günlerde YDS dil bilgisi, YDS kelime ek dersleri ve deneme testleri uygulandı. Ayrıca online YDS deneme desteği de verildi. Öğretmenler gerçekten konularında uzmanlar. Bir önceki sınavda 32 almıştım İLM’deki YDS eğitiminden sonra 67 aldım. Bu puan İLM çalışanlarının emeğidir. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amphibi

Bina seni YDS ye hazırlamaz, hele kayıt aşaması için oturtturdukları makyajlılar vb. hiç amaçla alakası yoktur.

Ama gitmişsin İstanbul lisan merkezi'ne Yaşar ZONGUR'u bul. Yeditepe Üniversitesinde okutmandır. Onun sınıfını iste. Süslü cümlelere, giysilere, yarım eteklilere ve söylenenlere bakma. Tabii ki sana onun sınıfı dolu diyeceklerdir. Sınıfında boş bulamazsın kolay kolay. O halde sonraki kursunda yer varsa oraya yazıl. Hocanın söylediklerini harfiyyen uygula.

Önemine binaen söylüyorum. "Söylediklerini harfiyyen uygula." Gerisine karışma.

Dipnot: Yukarıdakilerin tümü tecrübedir. Pekii tccrübe nedir? Tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşke kuvvetidir.

Hocam lys dil sinavina gir ek istiyorum yas 20 ing kotu sizce gelistirebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim yds için ve yds puanımı 42.5 den hedeflemiş olduğum 83.75e çıkardım. ben çok memun kaldım. konusunda uzman deneyimli hocalar ders veriyor. ben istediğim sonuca İLM sayesinde ulaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdemnur

merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim yds için ve yds puanımı 42.5 den hedeflemiş olduğum 83.75e çıkardım. ben çok memun kaldım. konusunda uzman deneyimli hocalar ders veriyor. ben istediğim sonuca İLM sayesinde ulaştım.

size katiliyorum bende Istanbul Lisan Merkezine gittim ve cok verim aldim. egitimden ayri ilgilenmelerinden ayri memnun kaldim. ben herekse ILM yi tavsiye ediyorum. YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum benim YDS de 85 almamda basari ortagim oldu. tesekkurler ILM
  • amphibi A kullanıcısına yanıt
    İLM' nin hangi şubesinde peki Yaşar ZONGUR bilgi verirmisiniz?
  • DDM Kadıköy. (fotokopi çekmekten aciz, bilgi vermekten imtina eden, e posta çalışma mekanizmasından bi haber, tek kabiliyeti süslenmek ve sigara içmek olan) Ofis personelinin, (kantindeki televizyonda açık kanaldaki kadın programlarını bir türlü kapattıramadığımız) kantin görevlisinin veya (diyalogan yoksun, tek odağı para olan) kurum yetkilisinin aynı kalitede olduğunu iddia etmiyorum. Hatta ... neyse daha fazla yazamıyorum. Eleştiri sınırları için kalmam doğru olandır.

Sizin amacınız Yaşar Zongur'dan ders kaçırmadan ders almak olsun, söyleneni yapın, gerisine karışmayın. Unutmayın dersi bina veya baldırı açık ofis görevlisi veya deri koltuklar vermiyor. Hoca veriyor. Hoca önemli, başka bir obje değil, hoca önemli.

Not: İki yukarıda İLM yi öven mesaj yazan kişinin yaptığının aksine bu bir reklam değildir. Zaten amacı reklam değil insanlara faydalı olmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amphibi -- 22 Haziran 2016; 6:56:40 >
  • Arkadaşlar yds için istanbul lisan merkezini önerir misiniz? Hem iyi hem kötü yorumlar okuduk çok önemli bizim için fikirlerini paylaşabilecek varsa lütfen ulaşsın teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.