Şimdi Ara

İstanbul Aydın Üniversitesi hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
33.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu üniversite hiçbir şekilde tercih listenizde olmamalı! Neden?http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ay%C3%A7a+engin+akme%C5%9Fe Tüm akademik ekibine, yönetimine, dersi alan öğrencilere mal edilebilecek bir skandala sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Bu üniversite hiçbir şekilde tercih listenizde olmamalı! Neden?http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ay%C3%A7a+engin+akme%C5%9Fe Tüm akademik ekibine, yönetimine, dersi alan öğrencilere mal edilebilecek bir skandala sahip.

Evet böyle bir kara lekeye sahip.
  • merhaba ben de bu sene aydın üniversitesi yazmayı düşünüyorum puan larına baktım işletme istiyorum tam bursu 369 burayı yazsam pişman olurmuyum bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

merhaba ben de bu sene aydın üniversitesi yazmayı düşünüyorum puan larına baktım işletme istiyorum tam bursu 369 burayı yazsam pişman olurmuyum bilgilendirirseniz sevinirim..

Yaz bence okul iyi durumda gün geçtikçede ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

merhaba ben de bu sene aydın üniversitesi yazmayı düşünüyorum puan larına baktım işletme istiyorum tam bursu 369 burayı yazsam pişman olurmuyum bilgilendirirseniz sevinirim..

teşekkür ederim ,, birde tam burslu yazdım diyelim bu üniversitede burslu okumak ne kadar zor çok fazla kasmam gerekiyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

teşekkür ederim ,, birde tam burslu yazdım diyelim bu üniversitede burslu okumak ne kadar zor çok fazla kasmam gerekiyor mu ?

Tam burslu veya %50 burslu ne olursa olsun bursun düşmüyor, yani devamsızlık, okuldan uzaklaştırılmak, derslerden kalmak, sınıf tekrarı gibi durumlarda burs düşmüyor.

• iaü otomotiv bölümü öğrencisiyim eğitiminden hiç ama hiç memnun değilim hiç kimsenin bilgiden haberi yok öle yuvarlanıp gidiyolar ben şahsen bu son senem bana ciddi anlamda birşeyler kattığını düşünmüyorum yani tercih etmeyinnnn!!!!!
  • Basım ve yayın kazandım bu sene. Burada okuayan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

myo okuyanlar için ingilizce hazırlık zorunlu mu?

anadolu yakasında oturuyorum maltepe'de buradan ulaşım biraz zor olabilir,servisleri pahalı mıdır?

metrobüsle gidiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 18 Ağustos 2012; 14:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

Basım ve yayın kazandım bu sene. Burada okuayan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

myo okuyanlar için ingilizce hazırlık zorunlu mu?

anadolu yakasında oturuyorum maltepe'de buradan ulaşım biraz zor olabilir,servisleri pahalı mıdır?

metrobüsle gidiliyor mu?

Bazı bölümler için ing. zorunlu hocam,bildiğim kadarı ile basım ve yayın ıcın zorunlu degıl.
    Ulaşım seni biraz zorlayabilir.Metrobüs ile gelebiliyorsun Sefaköy duragında inip 15dk lık bir yürüme mesafesi kat etmen gerekiyor.
    Hayırlı olsun...
  • Hortlasın, iş görür belki...
  • Elektronik Mühendisliği için önerileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aydın unıversıtesı mı nısantası unıversıtesı mı tavsıyelerınız ? @

• Aydın Uluslararası Ticaret istiyorum %50 bursa anca yetiyor puanım. Acaba okumaya değer bir üniversite mi yoksa seneye tekrar hazılanmaya başlayayım mı? Bu arada florya da oturuyorum çok rahat olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 1 Temmuz 2015; 5:54:03 >
  • Burada, hukuk okuyan herhangi bir kimse var mı?
  • Sivil havacılık yazmayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.