Şimdi Ara

İstanbul Bağcılar ve çevresinde Navitech TDC 4070 Satan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda Navitech TDC-4070UR almaya karar verdim.

İstanbulda bağcılar veya çevresinde bu cihazı alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mirza25

Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda Navitech TDC-4070UR almaya karar verdim.

İstanbulda bağcılar veya çevresinde bu cihazı alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz?

Aktepe ile bir konuşun uzaksanız bile kargo ile yollarlar.
  • Aktepenin sitesine bakmıştım orda o marka modelden yoktu.Zaten onlarda 200 den aşağı teyp yok :)
    bide Roadstar RDM851 modelini buldum bu da güzele benziyor sanki
  • quote:

Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda Navitech TDC-4070UR almaya karar verdim.

http://www.n11.com/piranha-charger-a-type-usb-sd-radyo-mp3-oto-teyp-P13781373

bunu alabilirsiniz usb bellek ve hafıza kartı içindeki kalsör ve şarkıları tek tek seçebiliyorsunuz

• hepsiburada da indirim var 79 lira umarım almışsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

hepsiburada da indirim var 79 lira umarım almışsındır

aynen ordan aldım da almaz olaydım...radyosu berbat ama usb fena değil, kumandası var sesi idare eder
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

hepsiburada da indirim var 79 lira umarım almışsındır

aynen ordan aldım da almaz olaydım...radyosu berbat ama usb fena değil, kumandası var sesi idare eder

kardeş o paraya okadar ne yapıcan radyo acaba anten le mi alakalı bi baktırsan fln

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.