Bi tanesinede 300 yıldır ölü yazmışlar altında kan grubu var.
Turap ...
Boy: ???
Kilo: ??? Kan Grubu:0 rh -
Doğum Günü: 31 Aralık 1699
Doğum yeri:MANİSA
Sevdiği Yiyecekler: Pilav,köfte ...
İlgi Alanları: ???
Dehliz şirketinin biyolojik araştırmalarında kullanılmıştır. Öldüğü sanılarak gömüldükten 300 sene sonra uyanır. Şirketin genleri üzerinde yaptığı deneyler onun yaşam fonksiyonlarının durmasına engel olmuştur. Çok büyük acılar çekmektedir. Normal bir insan gibi iyileşmek veya tamamen ölmek istemektedir. Huzura kavuşmak için başka bir kimlikle Dehliz şirketine tekrar girmelidir. Şirkete girmenin tek yolu ise bu turnuvadır.
/>
Abi yarım saattir aralıksız gülüyorum ya adam 300 sene yerin altında kalmış damak lezzetinden birşey kaybetmemiş.
Bu konu benim hayat ışığım oldu günde 30 dakka gülme garantili.
quote:
Orjinalden alıntı: Yigit`
Bu konu benim hayat ışığım oldu günde 30 dakka gülme garantili.
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: Nyorai
SEDAT
SEDAT lakaplı karakter donanımhaber üyelerindendir. kasayı yan yatırmak için turnuvaya katılır.
Adam ölmüş uyanmış üstüne nasıl oluyorsa Allah Allah Çürümemişte kerata yerin dibinde...
Sedat Kazanır turnuvayı
oyun çeşitli uluslararası siteler ve dergilerden 10 puan almıştır DH de de editörün seçimi olan bir oyundur
kötü yorum yapanları kınıyorum
Demo versiyon(0.5) yarım bu daha tamı çıkmadan boşuna eleştirmeyin
quote:
SEDAT
SEDAT lakaplı karakter donanımhaber üyelerindendir. kasayı yan yatırmak için turnuvaya katılır.
memleketi ve sevdiği yemekler bilgisi eksik kalmış...
quote:
Orjinalden alıntı: foxhound
quote:
SEDAT
Çorum
Taş olsa yer...
quote:
Orjinalden alıntı: Voldroy5
quote:
quote:
SEDAT
Çorum
Taş olsa yer...
of konuyu okurken öldüm artık muahha
quote:
quote:
quote:
SEDAT
Çorum
Taş olsa yer...
quote:
quote:
quote:
SEDAT
Çorum
Taş olsa yer...
koptum...
Böyle bir konu çürümemeli güncel.
bu nasıl bi oyundur ya
quote:
Orjinalden alıntı: POLATAGA
quote:
Orjinalden alıntı: KaraKanarya
Bu ne yaw istanbul beyleri mi şimdi bunlar,istanbulun zibidileri olsaydı daha iyi
harbi
olsun iyiymiş be. ama grafikleri çok komik. sevdiği : Türk çayı,börek yazıyor karakterin zevklerinde ve çarık giymiş. ama çok mortal kombat çakması
Bu arada kuzenim indirdi bu oyunu internet sınırsız diye meraktan olsada 10 dakka sonra sildik.Bütün resimleri bmp yapmanın ne manası var tuşa bastıktan birkaç saniye sonra tepki veriyor.
mahallede kahvehane arkadaşlarını toplamış boş adamlar bir gazla oyun yapalım demiş meşhur olursunuz falan. cidden şaka gibi olacak derecede kötü.
insan birazda acıyor çünkü emek var işin ucunda.hareketleri tektek fotoğrafla aktar falan.ama bu iş böyle olmaz.hayal gücü geniş yeteneksiz bir arkadaş yapmaya çalışmış sanırım.