Şimdi Ara

### İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER [Whatsapp Grubu Kuruldu] ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu bayram tatili uzatilacak falan diyorlar da bizim okulu da etkiler degil mi? Bayramdan sonra gitmeyi dusunenler var mi sehir disindan gidecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay kötü bir durumdan dolayı kore mahallesi denen yerde kaldım. gece değil gündüz dahi ara sokaklarında 2 arkadaş yürürken önünüzü kesip değerli eşyalarınızın yanı sıra eğlence için pantolonlarınızı aldıkları bir yer heleki ayakkabılarınız beğendilerse yağmurlu kış günlerinde işiniz zorlaşır. Bu yüzden içim kıpır kıpır oldu o insanlardaan korkmuyorum. emanetle dolaş, tehdit etmeden göğsün dik yürü ama bonzai kafasıyla asfaltı yalayan ve o kafayla düz bir şekilde yüryenlere reis çektikten sonra sıkıntı yok. Hatta sizi severlerse premium seviyede korunursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushEpicsTR -- 4 Ocak 2016; 19:34:27 >
  • ne kadar çok bizim üniden insan varmış okudum konuyu
    arkadaşlar kuştepeyi bu kadar abartmayın
    level1 den başladım level4 te kalınca bilete bıraktım kendimi onun dışında 4 kur 8 ay çok soğuk 1-2 gün dışında metrobüse yürüyerek gidip geldim sadece bir kere bir arkadaşımla giderken 5 liramız gasp edildi ki metrobüs köprüsündeydik bana kalsa vermezdimde zaten çocuk çıkarıp vermişti
    bu arada imkanınız varsa hazırlık okuyun çevre oluşturmanızda büyük ölçüde katkısı oluyor hazırlık okumazsanız ve biraz girişken değilseniz arkadaş edinme konusunda zorlanabilirsiniz
    hepinize başarılar iyi şanslar
    ha bide kuştepede olanlar için tavsiyem spor salonunun karşısında erenler diye bir mekan var yemekleri güzel ve ucuz öneririm biz giderdik oraya haftada bir en az
    santralde olanlarda keşfetmiştir ama harbi köfte var okulun arka çıkışında bankamatiklerin ordan karşıya geçip 20-30 metre sağa yürüyünce orasıda iyidir fiyatlar pahalı geliyorsa orayada gidebilirsiniz

• Hort
    Arkadaşlar ben de bu üniversiteyi düşünüyorum, sizden bilgi almak isterim.
    1-) dil sınıfında okuyan birinin hazırlığı geçme olasılığı yüzde kaç?
    2-) olanakları falan nasıl?
    3-) sinema ve televizyon istiyorum. ilk seneden kamera vs. kullanmamıza izin var mı?
    4-) burslu-burssuz ayrımı var mıdır?

Cevaplarsanız çok sevinirim.
  • heisenbeng kullanıcısına yanıt
    1) %99
    2) olanaklar güzel ya özel okul sonuçta ama ne beklediğine göre de değişir
    3) benim bölüm olmadığı için diğer arkadaşlara bırakıyorum bunu
    4) tabiki yok
  • Dubai ve Abu Dhabi'de faaliyet gösteren BrighterPrep firmamız artık İstanbul'da. Hazırlık atlama sınavlarında kurs desteğine ihtiyaç duyanlar bizimle iletişime geçebilirler. https://ibsatistanbul.com
    Bu mesaja eklenen görseller:

### İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER [Whatsapp Grubu Kuruldu] ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris2813 -- 9 Şubat 2017; 23:56:59 >

• Bugün babamı aramışlar bilgiden neden aradıklarını da bilmıyorum babamda sonra arayın demiş ygs sonuçlarına gore mi ariyorlar not:ygs2:407

• burada iibf fakültesinde okuyan birisi pm atabilir mi? tercih etmeyi düşünüyorum ama pek kimse bulamadım
  • Bu sene Bankacılık ve sigortacılık %75 burslu kazandım. Varsa bankacılık ve sigortacılık bölümünde okuyan okul hakkında bilgi verebilir mi eğitimi vb. hakkında

• selamlar,

işletme bölümünde okuyan arkadaşlardan pm alabilir miyim lütfen ? Yüksek lisans için danışmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.