Şimdi Ara

Istanbul Bilisim 55HX820 vs Sony Center 55NX720 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Drain

istanbul bilişimde 55HX820 yi test edip alma şansımız olur mu acaba

orda inceleme-test etme heralde bu kadar olur..

bu aksam dedigim gibi gidip baktim.. panel cidden cok guzel ve hd goruntu gayet iyi gorunuyordu..

Ayakustu soyle boyle demek dogru olmaz. Ancak orasi sony center olsa ve fıyatlar da onceden belirttigim gibi olsa,

bu aksam buyuk ihtimal isi bitirecektim..

yine bi dur dedim bekledim.. son durum boyle

Istanbul Bilisim 55HX820 vs Sony Center 55NX720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 19 Nisan 2012; 8:12:39 >

• hocam istersen bir organize olup beraber gidip alalım, ben peşin almayı düşünüyorum. ölü pixel canlı pixel bulutlanma vesaire konularında değişim garantisi verirlerse alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drain

hocam istersen bir organize olup beraber gidip alalım, ben peşin almayı düşünüyorum. ölü pixel canlı pixel bulutlanma vesaire konularında değişim garantisi verirlerse alabilirim

Hocam beraber girip kimseyi kendime, kendimi de kimseye baglamak istemiyorum açıkçası.

Ancak %100 karar verirsem açık açık yazarım beyler ben şu saat gidiyorum isteyen varsa buyursun gelsin diye..

Ölü pixel olayına gelince, ekranda herhangi noktadaki iki piksel ve daha fazlasında değişim yapıyorlar.

Müşteri servislerini arayıp detaylı bilgi almanızı öneririm.

Mecidiyeköy Showroom :
    Büyükdere Caddesi No : 99
    Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul
    Tel : 444 0 912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 19 Nisan 2012; 8:17:41 >
  • Arkadaşlar kafama şu nokta takıldı. Şimdi paralel ithalattan TV' yi aldınız garanti süresi içerisinde arıza oldu yaptılar ya da değiştirdiler sorun yok. Peki aradan üç yıl geçti TV bozuldu parça bulunamadı. Böyle bir durumda Sony muadiliyle değişitiriyor. Bunlar yapacaklar mı? Hiç bunu araştıran yada tecrübesini yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Arkadaşlar kafama şu nokta takıldı. Şimdi paralel ithalattan TV' yi aldınız garanti süresi içerisinde arıza oldu yaptılar ya da değiştirdiler sorun yok. Peki aradan üç yıl geçti TV bozuldu parça bulunamadı. Böyle bir durumda Sony muadiliyle değişitiriyor. Bunlar yapacaklar mı? Hiç bunu araştıran yada tecrübesini yaşayan oldu mu?

Dükkan garantisi bittiğinde iş biter.

Sony nin garantisi bittikten sonra da değişim yaptığını hiç sanmıyorum. Parçayı bulursa getirir ücretini söyler(muhtemelen oldukça pahalıdır) uygunsa x süre içinde getirir ve takar.

Sonynin garanti süresi sonrasında parça bulamadığında muadille değişim yaptığını teyid edermisiniz?
  • Şimdi tek tek konu başlıklarına bakamayacağım ama bir adet TV bir adette ses sistemi değişikliğini okumuştum. Birde yanlış bilmiyorsan kanunen (7 yıl olmalı) parça temin edilmek zorunda. Dolayısıyla kötü bir imaj olmaması adına yapıyorlardır. Daha detaylı bilgi çağrı ya da servis merkezlerinden öğrenilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.