Şimdi Ara

İSTANBUL BİLİŞİM GÜVENİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
51.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İSTANBUL BİLİŞİMDEN DELL 1015 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, ACABA SİTE GÜVENİLİRMİ? ALAN ARAKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM

• Ben almadım ama 100 lerce kişi güvenilir değil diyor, satılan mallarının garantisini kendisi veriyormuş. Bir de stok da olmayan ürünleri var gibi gösterip reklam yapiyorlar, kısacası teşhir ürünü satıyorlar
  • sipariş ver seçeği olan ürünler bulunmuyor arkadaşım siparişi verince de sana başka seçenekler sunuyorlar fiyatlarına aldanmayasın olmayan ürünleri düşük tutuyorlar fiyat araştırması veren sitelerde ne hikmetse önce bunları buluyor

google amcamda da ilk sırada bunlar geliyor stok durumlarına çok dikkat et

iyi araştırmalar
  • görmeden ellemeden alma..

alıcağın ürün ellerinde varsa git gör ver paranı al çık. fiyatları gayet uygun.

ben geçen sene piyasası 2600 tl olan plazmayı 1900 tl ye aldım.

aradım var dediler gittim verdim paramı aldım çıktım.
  • aradığın bir malı istanbul bilişim stoklarında bulabildiğin için çok şanslısın. onlar olmayan malı ucuza, olan malı pahalı satar. ayrıca garanti denen olay ise kendi insiyatiflerinde olup arıza durumunda bir bardak soğuk su içme olasılığı oldukça yüksektir. (İB mallarına resmi distribütörler garanti vermiyor.)

bilgisayarı mutlaka kontrol et. teşhir ürünü olabilir. ayrıca klavyesi orijinal Türkçe değil sonradan eklenmiş uyduruk bir şey de olabilir (ki büyük olasılık öyledir). Tüm bu kontrollerden sonra orjinal olduğuna kanaat getirirsen al. Sonucu da burada paylaşırsan seviniriz.

• istanbul bilişim mecidiyeköy'de ali samiyenin orda kime sorsan gösterirler. Yenibosna'dada airport avm'nin içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben i.b den aldım dedıgınız gıbı ellerınde istediginiz ürün yok sipariş verıyorsunuz onlarda getırıyor.bana sorarsanız ordan sony alınır.ben toshıba alcaktım sonradan vazgecip sony aldım.teknik servis koınusuna gelınce her aradıgında cıkarlar her soruya cevap verırıler yanı muhatap bulabiliyorsunuz ve istediginiz an kontrola götürebilirsiniz.şu zamana kadar teknık servıse işim düşmedi inşallahta düşmez ama digerlerınden faklı olacagını düşünmüyorum.içinize sinerse alın eger sinmıyorsa daha fazla para verın kafanız rahat olsun.
  • İ.B. ağırlıklı olarak sony çalışıyor. Siparişle falan uğraşmayın mağazada ürün varsa inciğini çinciğini inceleyip alabilirsiniz. Forumun sıcak firsatlar bolumunde firmayla ilgili topik var orayı incelerseniz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • Alacağınız malı elinizle tutup gözünüzle gördükten sonra almanızı şiddetle tavsiye ederim. İnternet satışı yapan firmaların büyük çoğunluğu stok tutmuyor. (Teknosa, hepsiburada vs. gibi büyük ve kurumsallaşmış siteler mal stokluyor, doğal olarak fiyatları yüksek. Ama diğer küçük şirketler sipariş aldıktan sonra toptancıdan mal alıp müşteriye yolluyor. E tabi fiyat değişikliği, stoklarda bulunamama gibi sebepler nedeniyle de sıkça çamura yatıyorlar.)

Ayrıca servis ve garanti günümüz elektronik cihazların OLMAZSA OLMAZI bence. Adeta bir mercedesin kaskosu gibi. resmi distribütör garantili bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim.
  • Git gör bencede.
  • hakangs H kullanıcısına yanıt
    kardeş en başta bende o kadar alcam falan dedim ama sonra baksana abi hayır diyenlerin büyük çoğunlukta olduğu bir yerden bir şey alınmaz ben lenovo z850 alcaktım orjinal sitede bimeks vatan ve gold diyodu goldu boşver oda çok büyük bi şekilde hayır alıyor 1750 tl lik şeyi 1440 a satıyolar bence güvenilmez alacağın markanın orjinal sitesine girip bi nerden alabilirim diye bak bence
  • pardon lenovo 580 :D
  • İstanbul Bilişim tam bir dolandiricilik sitesidir. Yaklasmayin, ucuz fiyat vermelerine hiç aldanmayin. İstanbul bilisimden cep telefonu sipariş ettim 40 gün önce. Hiç gondermediler. Para iadesi de yapmıyor, sadece sikayetlere formaliteden bir iki cevapla oyaliyorlar. İnternette sikayetlere şöyle bir bakın ilgili sitelere. Binlerce mağduru var. Ben bakmadan nasıl aldım diye bin pişman oldum. Başkaları mağdur olmasın diye tüm platformlarda paylaşıyorum şimdi mağduriyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.