Şimdi Ara

İstanbul - Bodrum Rota Yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
13.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bunlar nasıl rotalar böyle gözlerim kanadı yok aydın çine yatağanlar yok edremit ayvalıklar abi siz iyi misiniz?

kardeşim en temiz rota köprüye girersin kemalpaşa kavşağından çıkar susurluk falan normal yoldan devam edersin. tek yön ücreti 179 tl

paran varsa köprüye girersin ardından otobandan devam edersin tek yön ücreti 293 tl

en ucuz yolda topçular eskihisar feribotuna binersin ordan eski yoldan bursa susuruluk falan yaparsın ( tavsiye etmem bursaya kadar yol yorucu)
    izmir sonrası da aydın otobanından germencik yapar zaten sonrası söke milas bodrum.

bende yasaklar kalkarsa haftaya gideceğim 1. dediğim rotadan gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Bahsettiğiniz rota bu mudur?
    hocam bu yeni O5 pahalı otoban rotası burdan gitmeyin, siz E881'den ucuza gidin bahsettiğim güzergahtan.

Yalova - Bursa - kemalpaşa - Susurluk - Balıkesir - Akhisar - izmire girişte aydın yoluna bağlan - torbalı - Milas - bodrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 21 Mayıs 2020; 10:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    iyiki pahalı
    kaymon ve tırlar tercih etmediği için asfalt kaymak gibim rahat 180 yapılıye

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşın derdi uygun yollu yakıt parasına gitmek bi şekilde, yoksa zamanı az olan - parası çok olan yeni otobandan basa basa gitsin, herkesin kendi tercihi sonuçta. bence keşke o kadar gereksiz pahalı olmasaydı da kamyon-tırların bi kısmıda o yoldan giderek mevcut trafik yoğunluğu bölünseydi daha iyi olurdu herkes için

• bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece otoyol ücretine gidiş dönüş 350 tl para ödeyecek isem uçakla gider geliriz. BU fiyatlar ne böyle. Bide bu işin yakıt parası vs. var. Km yapması var. Var anam var. E881 midir nedir ordan gitmek ne kadar en uygun rota neresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Hocam sadece otoyol ücretine gidiş dönüş 350 tl para ödeyecek isem uçakla gider geliriz. BU fiyatlar ne böyle. Bide bu işin yakıt parası vs. var. Km yapması var. Var anam var. E881 midir nedir ordan gitmek ne kadar en uygun rota neresi.
    abi gidemiyoruz zaten boşver. yasak masak kalkmadı

bedavaya gideyim diyorsan topçular eskihisar feribotuna bin ordan normal yoldan izmire kadar git işte.
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    en ucuz rota E881, sadece İzmir den sonra isikkent-germencik arasında aydın otobanına para ödersiniz, o da geçen sene 7,50 liraydı bu sene 10 lira olmuştur. gidiş-dönüş 15 lira verdim sadece yola geçen yıl. bu senede 20 liradır en fazla, ondanda kaçmassiniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Mayıs 2020; 0:10:34 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam gidiş dönüş 10 olsa iyide tek yön 10 biraz sıkıntı. Şaka yapıyorum Yok hocam ondan sorun olmaz :D
  • Denizli rotasini kullanacaksaniz aydin uzerinden gitmenizi tavsiye etmem hem yolu gereksiz uzatiyorsunuz hem de 30 tane falan isik var yolculugun sonlarina dogru hic cekilmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam denizli menizli işi karıştırmayın, rota belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 31 Mayıs 2020; 20:24:9 >
  • Arkadaşlar eskihisardan vapurla karşıya geçtim. Eski yoldan izmire kadar gittim. İzmirden sonra maalesef saçma yollara girerek kuşadasına ulaştım. Kuşadasına ulaşana kadar sazlıkların yanından sürekli virajlı yollardan tek başıma gittim. Gece 2 ydi gerçi ama yinede tektim yolda. Bomboş saçma ıssız bir yerdi. Benden başka ışık yok yolda. Her neyse sonunda tam 700 km ile bodruma vardım. 110 120 kmyi çok nadir gördüm. Ortalama 90 km sabit hızla geldim. 700 kmde 130 tl yakıt masrafım oldu.

• Ne yaparsan yap, İzmir yeni otoyoluna girme. Istanbul Denizli arası Osmangazi dahil 340 lira civarı bi para ödedim. Dönüşte tamamen duble yol ve körfezi dolaştım, yanlış hatırlamıyorsam bi yerde 4.5 lira gibi bi para aldı.

• 6 Eylül gecesi bende istanbul anadolu'dan bodrum turgutreis'e geçeceğim. 7 Eylül öğleni otele giriş yapacağız. Yandex 2 farklı rota veriyor; 1. rota 7.5 saat 707 km osmangazi köprüsü üzerinden. 2. rota 11 saat 835 km kütahya üzerinden. Bu rotayı kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calbor -- 2 Eylül 2020; 15:44:42 >
  • osmangazi köprüye gir orhangazi çıkışından çık.

oradan bölünmüş yoldan devam et, susurluk balıkesir felan geç akhisar manisaya kadar bölünmüş yoldan git

izmirden aydın otobanına gir germencikten söke yap, bölünmüş yoldan devam et bafa milas ve bodrum

• Dostum yol tarifi mi kaldı, aç navigasyonu paralı yolları önerme seçeneğini aktif et bas git işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatayım. Ben de Eskihisar Topçular feribotu kullanmak niyetindeyim. Oradan da eski parasız yoldan İzmir’e ve Aydın otobanı üzerinden de Bodrum’a ulaşma planım var.

Navigasyon ne yapsam da Feribotlu rotayı göstermiyor. Ayarlarda feribotlu yollarla ilgili bir kısıt yapmadım üstelik. Hatta deneme amaçlı Eskihisar’dan Topçular’a hedef oluşturuyorum ama hala Osmangazi köprüsüne yönlendiriyor. Gerçekten birileri milleti o köprüye yönlendirmek için navigasyon şirketlerine para veriyor diye çıkan rivayetlere inanmaya başladım. Resmen rezalet. Ekran görüntüsünü de koyuyorum. Şaka gibi!

İstanbul - Bodrum Rota Yardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 27 Ağustos 2021; 1:3:53 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.