Onceki gun Bolu-Istanbul arasindaki otoyoldan geçtim ve ozellikle Istanbul'a yaklastikça baslayan sanayi tesislerinin yola yakin olanlarinin bahçelerinde, dev direklerle gondere cekilmis Turk bayraklarimizi gordum. Yol boyunca 5-10 km araliklarla bu sekilde 15 kadar bayrak dikilmis. Gordugum manzara karsisinda hem gururlandim hem de duygulandim. Ancak bu bayraklarin bu sekilde ozenle ve duzenli araliklarla dikildigi baska bir yol guzergahi bilmiyorum. Acaba bu sekilde bir mesaj mi verilmek isteniyor? Kalkinan Turkiye'nin lokomotifi olan sanayi bolgelerine dikkat mi cekmek isteniyor? Ya da baska sebepleri mi vardir? Bu konuda somut bilgisi olan birisi aciklayabilir mi?
walla senin gordugun yer gebze, sekerpinar taraflari olmali. aynen dedigine uyuyor. bu bolgede bayraksiz mekan yok.
bu bolge cok ruzgar aliyor dolayisi ile boyle bir ruzgar da bayrak dalgalandirmanin keyfini kacirmak istemiyor olsa gerek muhit, cunku muhtesem bir goruntu var buralarda. bayraksiz isyeri yok ozellikle
ancak bu ruzgar' i hesaba katamayan tecrubesiz soforler bu mekanda da bol bol trafik kazasi yapiyorlar. yksek suratle giden her arac icerisindekiler, yuksek ruzgarin aracin savurdugunu gec de olsa farkediyor. kopru giris ve cikislari da aynen tehlikeli.