Şimdi Ara

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunun Kalan Kısmı Açılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki omru hayatim boyunca kullanmiycam, bana lazim olmuycak. Ama herturlu parasi benden cikicak oldugunu bilmek bana cok koyuyor.
  • W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    Hocam çevre yolunu da mı paralı yaptılar? Yıllardır ücretsizdi.
  • 15 km yer 4,95

Araba o kadar yakmiyor insafsizlar
  • Merhaba,

Şimdi Balıkesir' gitmek için en son Bursa kuzey çıkışını mı kullanıyoruz otobanda.

Bursa kuzey denilen yer eski Bursa otobanı mı yoksa yeni yapılan yol mu?
  • Ben geçen ay gittiğimde durum şu idi. İzmir İstanbul yolunda Bursa'ya gelmeden önce bildiğiniz üzere Bursa otobana giriliyor. Yalova İstanbul çıkışından da çıkıp devam ediyorduk eskiden. Bu kısım ücretsiz. Halen daha ücretsiz bu kısım.

Ücretli olan ise artık Bursa'nın diğer ucundan otobandan çıkmayıp düz gittiğinizde gişeler geliyor ve Yeni açılan kısma başlıyorsunuz. Bu kısım Orhangazi köprüsüne kadar gidiyor. Eğer köprü yerine Yalova'dan feribot kullanacaksanız tavsiyem İznik çıkışından çıkıp eski yola bağlanmanız. Otoban ile alt yollun birbirine en yakın olduğu kısım burası.

Bu arada bu otoban İzmir İstanbul olarak bittiğinde muhtemelen ogs hgs radar uygulaması başladıktan sonra kimse adımını atmaz otobana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi Köprüsünde bir süreden beri gişelerin kaldırılıp yerine diğer yerlere yapılan ücret toplama sistemi yapılıyor...
    Yapılacak iş şu...Eski gişeler yıkılacak ve o bölgeye direkler dikilip üzerine alıcılar yerleştirilecek...
    Bu iş yaklaşık bir ay evvel başladı sanırım ve bitiş tarihi de 15 temmuz olacakmış...Düşünün; İyi bir planlama ile bir haftada bitirilebilecek bir iş aylarca savsaklanıyor...Niçin; İnsanlar trafikten bunalsın ve üçüncü köprüyü,tüneli ve diğer yerleri kullansın...

Bunun hesabını yapan bir kafa!! emin olun o otobanı bizlere kullandırmak için envayi çeşit katakulli düşünür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Merhaba,

Şimdi Balıkesir' gitmek için en son Bursa kuzey çıkışını mı kullanıyoruz otobanda.

Bursa kuzey denilen yer eski Bursa otobanı mı yoksa yeni yapılan yol mu?

Yalova Altınova dan yeni otoyola girdiysen Bursa Kuzeyden çıkıyorsun sonra ücretsiz otoyol başlıyor.İzmir tabelalarını takip ediyorsun.O da bitince normal devlet yoluna bağlıyor seni.
  • Hiç kullanmayacakları köprü ve otoyolları kutlayan Yozgatlılar başlığa beklenmektedir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.