< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bakırköyde bulunan Aylin Sürücü kursunu şiddetle öneriyorum kurs arayan herkese. Hocalarının her biri çok güler yüzlü ve işinin ehli insanlar. Gamze Hoca, Tuncay Hoca ve Selda hoca ile tanışma fırsatı buldum. Hepsi çok destekleyici ve öğretici tavırları ile hem motive edip hem de beni eğittiler. Hiç araç tecrübem olmamasına rağmen ilk sınavımı başarı ile verdim. Gamze ve Tuncay hocaya ayrıca çok teşekkür ediyorum |
Aydın ili Efeler ilçesinin en iyi sürücü kursu Öz Aydın Sürücü Kursudur. Youtube kanalımızdan bizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Her sınıf ehliyet gruplarinda 24 yıldır hizmet veren kurumumuzda eğitim alan sürücü adaylarına bakış açımızın Eğitim ve Öğretim odaklı olması, İnsanın, toplumun, çevrenin ve eğitimin önemini benimsemiş ve bunu kursiyerlerine aşılamayı gaye edinmiş, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı kalarak eğitimi ve başarıyı en üst seviyede uygulamak önceliğimizdir. https://www.youtube.com/channel/UC-mAkII2ro_IJemCOorD1uQ |
Bulunduğun yere yakın sürücü kurslarının adres ve telefon bilgilerine buradan bakabilirsin: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetMelik -- 21 Ekim 2022; 23:41:32 > |