Şimdi Ara

İstanbul'da eczaneler maskeleri ücretsiz dağıtacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonlara kod gelecek ve ondan sonra gidip o kodla eczaneden maske alınacakmış.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-ucretsiz-maskelerin-ne-zaman-dagitilacagi-belli-oldu-5738586/
  • kod geldi de ,sadece benim için ,
    eşim için de muracaat yapmıştım ,ona gelmemiş
  • evin dibinde eczane varken, iki kilometre ötedeki avm'deki eczaneye yönlendirmişler. maske için avm'nin içine mi gireceğiz? bir de muhtemelen sıra bekleyeceğiz. ee ne anladım bu işten? evde kal deyip insanları dışarı hem de uzak yerlere gönderiyorlar.
  • Saçma sapan işler yapılıyor.Bir plan düzen yok.Siyasi zihniyet,idelojik düşünceler,gözleri kör etmiş durumda.

En başta olması gereken buydu.Hatta bu bile yanlış.Ama PTT şubelerine göre eczaneler daha sağlıklı.Sadece "sıra" olarak düşünmeyin.Sıra var sıra var arkadaş.Eczaneler kurallara uyuyorlar ve dikkat ediyorlar.

En olması gereken şey ise valilik ve belediyeler ile ortaklaşa çözüm bulmaları olacaktı.Muhtarlara verilir sıra sıra ev halkı gelir alır.Kimse akıntıya girmez.Ama belediyelere sorun çıkartmak oldukları için amaçları buna yanaşmıyorlar tabi.Yanaşmadıkları gibi sorsan diyecekler ki İmamoğlu ,Yavaş belediyeleri siyaset yapıyor !
  • Benim maske gelmedi halen bekliyorum seneye gelirse iyi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.