marmaradan hiç menmun kalmadim biraz acemiler cok hata yapıorlar 50 ytl fazla cektiler karttan ve bidaha gelmem için bidahaki sefere düşeriz dediler vs
parka 3 4 kere gittim hiç sorun yasamadim ve cok ilgileniyorlar
bence marmara mi parkmi derseniz kesinlikle park derim
3 gün önce mutluhandan civic elegance aldım. kesinlikle mutluhandan almayın derim.beni 1,5 ay beklettiler.arabayı teslim alacağım gün bile tam 4 saat bekledim.
Marmara'dan kesinlikle uzak durun . Hem satışı hem servisi berbat . 2 yıldır Marmarayı kullanıyordum artık pes ettim . Park hondayı kullanacağım , hep olumlu referans alıyorum oradan , Marmaradn da herkes olumsuz referans veriyor .
ben yaklaşık 1 yıldır honda cem e giderim arabayı servise bıraktıgım andan itibaren kendi arabaları gibi ilgileniyorlar bu yüzdendir honda cem den başka bir yere gitmedim gitmem
iyi bayii yoktur, kötü müşteri vardır.
şu an hangi bayii iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eğer yetkili servis isterseniz Marmara Honda (beylikdüzü) iyidir Yok özel servis derseniz ikitelli Duman Honda, Mustafa Bey var orda, iyi ler ve uygun fiyat Eski Park honda da şçalışanlar açtı ben hep oraya gidiyorum garantim bittikten beri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme