< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subxero -- 27 Ekim 2014; 15:21:04 > |
İstanbul'da Gaz Yağı Nereden Alabilirim (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: subxero
Nihayet yakın bir yerlerde ulaştım arkadaşlar...
Başlangıç PO, Büyükçekmece PO'da gazyağı satışına devam etmektedir. Yakın olanlar değerlendirebilirler.
Başlangıç PO ayrıca İkitelli Organize sanayi de 2 yere vermekteymiş. Rüzgar otodan buldum. Litresini 5,5 TL'ye veriyorlar.
Bunlardan ilki Rüzgar Oto. Zaten bu firma madeni ve gaz yağı satışı yapmakta.
Rüzgar Oto:
Osb Dolapdere Sanayi Sitesi 8. Ada No:45 D:46 İkitelli Başakşehir / İstanbul
+90 212 549 3367
Diğeri Erdemir Rulman
ERDEMİR RULMAN SAN.VE TİC. LTŞ ŞTİ
İKİTELLİ ORG.SAN.BÖLG.DOLAPDERE SAN.SİT.17.ADA NO:50 İkitelli Başakşehir / İstanbul
+90 212 671 00 86
+90 212 671 02 44
Edit: Bu yeri de buldum. Ama biraz pahalı gibi... yagcarsisi.com
arkadas hizir gibi yetistin bende bugun gaz yagi ariyodum sende nerede bulucagimizi yazmissin evim beylikduzunde yakinim saol cok saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz geç oldu ama... Rica ederim Hocam.. Bende çok arandim.. Faydalı olduysa ne mutlu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar çok makbule geçti gerçekten. Forumdan bulacağım aklımın ucundan geçmezdi -
Her şey vatan için
Emegi gecenlere teşekürler. Yarin ugrayip alacağım
Erdemir rulman dan 5.5 tl 3 lt aldım.
UP -
güncel !!
kartal e5 üzeri toprakyol shell de gazyağı mevcut.1lt=3.48 tl
ilgilenen arkadaşlara duyurulur. -
Kartal minibüs yolu olacak herhalde ebi69 -
gaz yağı isteyen özelden ulaşabilir (istanbul/avcılar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevidey -- 6 Mayıs 2016; 18:39:55 > -
Selam şu ölü konuyu bir canlandırayım yıllar önce buradan po başlangıç petrolün adresini almıştım senelerdir gider oradan gaz yağımı 3-5 lira gibi bir fiyata alırdım.
Büyükçekmeyece geçtiğimiz hafta damacanam ile gittim. 3 senedir gitmiyordum malesef kapatmışlar. artık büyükçekmece şubesi kapalı.
kırklareli şubesi açık ve de internet üzerinden satıyorlar. Fiyatlar benzin fiyatıyla kafa kafaya gidiyor aslında daha uygun olması lazım ama malesef çok çok yükselmiş.
güncel olarak litresi 30-35 lira civarında satıyorlar. Epdk ya göre güncel satış fiyatının 23 lira olması lazım bu arada.
bunun dışında şuan uygun fiyatlı 10 litre kadar gazyağı alabileceğim bir yer arıyorum bilen olursa paylaşırsa sevinirim.
Yoksa motosikleti yine mazotla temizlemeye döneceğiz eski zamanlar gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 13 Mayıs 2022; 11:41:44 > -
Bu gaz yağı konusu, karosen (bildiğimiz uçak yakıtı) aslında içine bir miktar farklı bir kimyasal ilave edilerek sobalarda yada kandil yağları olarak piyasaya sürülüyor.
Mazotun içine bir miktar inceltecek kimyasal eklense sobalarda iş görür ve hatta günümüzdeki dizel yakıtlar o kadar rafine oldu ki özellikle kaliteli markalarda sanıyorum sobalarda herhangi bir kimyasal eklemeden bile iş görür diye düşünüyorum. Yakın zamanda deneyip size bilgi vereyim salt dizel yakıtı.
Onun haricinde dizeli inceltmek için 1 litresine bilmem kaç gram şundan ekleyin diye uzmam yorumu yapabilecek varsa onu da denemek isterim.
-
Biraz araştırdım, sentetik tiner (Selülozik değil!) dizel yakıtı inceltmek için kullanılabilir sanıyorum, uzman görüşüne ihtiyacım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X