Şimdi Ara

İstanbul'da Lag Yokmuş :O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bugün bi arkadaşla konuşuyoruz konu indirme hızına geldi ben hep 25kb/sn ile çekiyorum dedim . yuh dedi öle net mi olur :S 1024 - 4 gb kotalı var ikimizde de ben kayserideyim o ist'te kayseri çökmüş dedi halbuki forumdaki birçok kişi 600-1000 arası oynarken ben 300-400 oynuyorum. dedi ki ben video-oyun çekiyorum 110 ile 100 olunca koyuyor şaka yapıyor falan sandım bana ss bile attı hakkaten 100 ile çekiyor .. dedim istanbuldan çok arkadaşım var wowcu hepsinde de feci lag var vs ben oyunda iken 70-80 arası oluyordu dedi senin arkadaşlarda bi sorun var istanbul süper dedi bu arkadaşında 10-15 arkadaşı aynı durumda süper yani internetleri . inanmadım vs . hakkaten herşeye rağmen düşündüm ... ve topic açtım biraz sonra vereceğim videoyu çekmeye başlayıp indirme hızınının ss sini alıp buraya koyarsanız sevinirim :) teşekkürler

http://files.filefront.com//;7868278;;/

ahanda link .

• okuyup geçmeyin ss lütfen . ben merak ediyorum sadece bende mi böyle
  • ben nevsehirdeyim ve ortalama 90-110 kb/s ile indiriyorum dosyaları download accelarator ile..yok download manager kullanmadan indirirsem senin gibi 25 kb/s anca indiriyorum eğer kullanmıyorsan DAP'i dene, wow da latency e gelince en düşük 200ms enfazla 350 ile oynuyorum.

dosyayı indiremiyorum işteyim şuanda fortinet midir nedir bişey var hiçbiyere giremiyoruz!

edit:bağlantı hızımda 512!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 6 Temmuz 2007; 8:42:33 >
  • http://img467.imageshack.us/img467/8767/ads305zfn3.jpg

bende wow da max 400 ms görüyorum normalde 200
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

okuyup geçmeyin ss lütfen . ben merak ediyorum sadece bende mi böyle

Femre sende bi sorun var o zaman hacu benim işteki bilgisayarda Download ta 35Kb + ile iniyor hatta 50 yi gördüğüm oldu ( bağlantı 1024 - sınırlı 4gb )
  • Wow da bazen serverlarada ilgili olabiliyor magh da mesala kungen online olunca bütün herkez de ms fırlıyor blizz bilerekmi yapıyo acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

Orjinalden alıntı: femre

okuyup geçmeyin ss lütfen . ben merak ediyorum sadece bende mi böyle

Femre sende bi sorun var o zaman hacu benim işteki bilgisayarda Download ta 35Kb + ile iniyor hatta 50 yi gördüğüm oldu ( bağlantı 1024 - sınırlı 4gb )

o arkadaşta imPsYcHo . 103 ile çekiyorum stabil diyor bende hep 25kb/sn hiç şaşmıyor ilk başta daha yüksekse 25'e kadar iniyor . eğer daha düşükse 25'e kadar çıkıyor .

• samsundayım 4gb limitli net war
    150-500 arası ms görüyorum o bölgedeki yoğunluğa göre değişiyor
  • walla ben ürdündeyim baglantı sizinkilerin cevregi bile değil 400 le oynuyorum ama bazen oluyor ilk defa 50k ları gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 6 Temmuz 2007; 21:30:42 >
  • Bu arada konu dağılmasın da o leyla 2 yi izliyorum şuan başları fln çok güzel yapılmıs Bu arada Türkiye'nin neresinde olursan ol lagdan kurtulamazsın, spike ın Allahını yersin, delaylerin efendisiyle tanısırsın.. Bu iş böyle ne yapalım daha doğru düzgün bi internetimiz yoksa biz hakkaten çok çok fakir bi ülkeyiz o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.