Şimdi Ara

İstanbul'da Oem Klavye Fare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında İlköğretim okulunda bilgisayar öğretmeniyim.
    Malesef öğrencilerimize klavye fare dayanmıyor. Her ay 1-2 tanesi bozuluyor. Tek tek klavye fare almakta bıktım.
    Şu an için 10 klavye 10 fare almayı düşünüyorum (Oem ya da marka farketmez (nasıl olsa bozulacaklar))
    5-6 TL civarı fiyattan klavye, 4-6 TL civarı fare alabileceğim yer biliyor musunuz?
    (Not: İnternetten alışveriş olayına okul müdürü sıcak bakmayacağından kendim gidip alacağım)

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• http://www.sanalmarketim.com/urun/CK111MIC13/MICROSOFT-S82-Q-PS/2-SIYAH-SET- Bu seti öneririm cok sağlam klavye ve mousedan oluşuyor her zaman 5ytl vercegine al bundan adam gibi en az 1 yıl kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

http://www.sanalmarketim.com/urun/CK111MIC13/MICROSOFT-S82-Q-PS/2-SIYAH-SET- Bu seti öneririm cok sağlam klavye ve mousedan oluşuyor her zaman 5ytl vercegine al bundan adam gibi en az 1 yıl kullan

dostum saol ama bu ilaç benim derdimin ilacı değil
  • sonia mouse öneririm 6 ytl ve uzun süre dayanıyor.
  • şunlarda iyi dayanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 12 Nisan 2009; 10:47:43 >
  • Visionic Fareler Var Standart Uzun Ömürlü ve Uygun Fiyatı War ..
  • ben bundan kullanıyorum bozulması için mouseu yakmanız lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

şunlarda iyi dayanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Logitech fare tamiri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnan hocam çocuklara bişey dayanmıyor adam fareyi öyle çekiyor ki Kasanın arkasındaki giriş noktası hasa görüyor Allahtan Anakarttaki pinlere bişey olmuyo da fareyle kurtarıyoruz işi :D
    Beni ancak internet kafecilerle bilgisayar öğretmemleri anlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.