Şimdi Ara

İstanbul da stand hostesliği yapan kızlar var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok şekeri yapmadım daha önce sucuk vs yaptım şeker nasıl oluyor onu bilmiyorum bayram öncesi çalışacakmısın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Fakirmisin lan sen 50 tl'ye bütün gün ayakta durcan

Ben her istediğimi alamadığım için senin gibi, çalışacağım ister fakir de ister başka bişey bütün günde ayakta durmuyorsun bunu bil

• Valla kiz degilim ama ajansta is imkani ayarlayabilirim kuzenimin organizasyon ajansi var

• İnternette kariyer.net tarzı yerlerden bulunuyordu öyle işler galiba
  • pamuk şeker, palyaço, konuk karşılama gibi işler uyarsa yardımcı olurum
  • asosyalistt kullanıcısına yanıt
    şeker işi daha kolaydır çünkü insanlar şeker almaya gelirler özel olarak satmana çok gerek yok sadece diğer firmalarla rakip halinde olacaksın o yüzden ağzın laf yapmalı. ajansla görüşürsün marketi evine en yakın adrese vermeye çalışırlar genelde sen seçersin. yerel veya özel marketler olabilir. yerel marketler daha sakin olur ve yemeği verirler. büyük migros ve careefourlar da özellikle son günler çok yoğun olur. genelde 11-8 çalışırsın 1 saat yemek molan olur bi de 17 de çay molan olur 15 dk kadar. çalışmaya başlamadan eğitim verilir tişört ya da önlüğün verilir. ücret genelde 55 tl olur. ibana yatar veya elden verilir. 1 ay içinde ödeme yapılır. çalışıp çalışmadığını kontrole gelirler veya ararlar. 3 gün de çalışabilirsin 10 gün de ajansa ve isteğine göre değişir. bazen ekstra eleman ihtiyacı oluyor 1 gün bile çalışabilirsin. ben bu ay çalışmıcam diş ameliyatım olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

Orijinalden alıntı: asosyalistt

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Erkeklere görüp görmediklerini mi soruyorsun yoksa forumda kız mı arıyorsun hem de stand hostesliği yapan?

Hayır ben zaten kızım ramazanda başlayacaktım fgörüşmek istedim ama sanırım burda yok çoğu kişi erkek

Burada az kız var olanların da stand hostesi olma ihtimali çok düşük.

Ben varım.

• Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Nerde olacaksın

• quote:

Nerde olacaksın

Şaka yaptım değilim ama çok berbat bir iş, bulaşma derim. Zaten asosyalmişsin, sana gelmez bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwell Tarly

quote:

Nerde olacaksın

Şaka yaptım değilim ama çok berbat bir iş, bulaşma derim. Zaten asosyalmişsin, sana gelmez bu iş.

Ahahvalla cepte para yok alacak çok şey var öncedende yaptım ben çok eğleniyorum aslında güzel geçiyor sıkıntı olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.