Şimdi Ara

İSTANBUL'DA UCUZ PANSİYON ARIYORUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
156.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda günlük kiralıyoruz tek kişi 50 tek kişiden fazlaysa fiyat almanız gerek. İstanbul/Ümraniye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde kiralık oda yatak.....fıyat 40 tl...yer yesılyurt...tel 05366966279
  • www.taksimgreenhousehostel.com

Aileye , çiftlere Öğrencilere Uygun pansiyon Ençok Yabancılar Tarafından Tercihedilen Temiz biryer
    Bekleriz
    saygılarımla
    Talat
    05324869064
  • istanbul atatürk havalimanına ve tüyapa yakın bir otel arıyorsan grandavcilarhotel.com tavsiye ederim,hem uygun fiyatlı hem de temiz,telefonu 0 212 694 9900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimero -- 20 Haziran 2016; 13:04:46 >
  • Adam konu acali 6 sene olmus.

• Bir dahaki sefere ihtiyacı olan biri olur belki diye yazıyorum,istanbul atatürk havalimanı'na yakın Grand Hotel Avcılar var,çok temiz ve kaliteli bir otel,e-5 yan yol üzerinde,metrobüs yakın,fiyatlarıda tek kişi 110tl civarı,incelemek istersenhttp://grandavcilarhotel.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik yer arayanlardan biride benim tavsiyeleri tazeleyelim lütfen konuyu hortlatdim

• İstanbul'da kalacak yer arıyorum aylık pansiyon falan

• İstanbulun en temiz en uygun bekarlara eve öğrencilerin konaklayabileceği 2 4 6 kişilik dairelerin bulunduğu aylık 350 tl den başlayan elektirik su doğalgaz ve internetin fiyata dahil olduğu şirkete bakın derim ihtiyacı olan ilgili arkadaşlarwww.ekiralik.com sitesinden ulaşabilirler google Oskar Gayrimenkul yazın oradaki müşteri yorumlarınıda okuyabilirsiniz kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.