Şimdi Ara

İstanbul'da yaşamayanlar neden intihar etmiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız kulesinde fareler cirit atıyor

• Kota doldu hocam naptınız siz
  • doğru soru istanbuldakiler neden intahar etmiyor ?
    not:20 senedir istanbulda yaşıyorum
  • Beyler cidden istanbulda yaşamaya alışınca her ne kadar iğrenç olsa da , çok kalabalık olsa da mesela muğla da bi kçye gidip yerleşiyim filan bu tarz emekli hayallerini gerçekleştirince bir süre sonra sıkıntıdan patlıyorsun. En basitinden gidip kahve içecrksin giysi alcaksın en yakın avm te nerede. Hele de alkol tüketiyorsan yandın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul 22 yıldır yaşıyoruz biraz para kasim basim gitcem baslarım sosyalliğine işine gücüne herkes birbirini taklit ediyor.metrolar agzına kadar full bumu güzellik batsın güzelliği hakkımı verme olayı varsa verim alın başınıza calın istanbulu sirf iş için kalıyorum.gecs gece sinirlendirdin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game-thrones -- 8 Mayıs 2017; 0:48:56 >
  • Istanbulda paran yoksa para derken çok paran yoksa aylık en az 30 40 bin tlden bahsediyorum kalabalığın içinde ezilir gidersin pek çok güzelliğe anca uzaktan bakar buna rağmen şehrin tüm pisliğini çekersin

Doğma büyüme ankaradayım şuan ciddi manada şehrin tüm pisliği üzerime yağmur gibi yağıyor istanbulda bu yağmur bana fırtına gibi gelirdi sanırım benzer koşullarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul hic guzel degil asiri kalabalik

• quote:

Orijinalden alıntı: CHPligenc

çünkü sen tam bir salaksın

Terbiyeni takın biraderim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.