Şimdi Ara

İstanbul'daLPG 1.70 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Türkiye gibi denetleme mekanizması ahbap-çavuş ilişkisinde olan bir devlette serbest piyasada petrol demek, tuttuğumu s****** demek oluyor.Enerji Piyasası Denetleme Kurumu diye bir kurum niye var ? Ayrıca Ulaştırma Bakanı ile Başbakan birşey yapamıyorsa bu ülkeyi kim yönetiyor o zaman ? Başbakan bazen gerçekten saçmalıyor ( velev ki, pompalı olayı son olarakta şu petrolle alakalı yorumu ) fakat ne zaman saçmaladığının farkına varıyor merak ediyorum

işte denetleme kurumunun işini tam yapmadıgını soluyor basbakan ve bu işe el atıcaz diyor. bunun neresi sacmalama ?
  • samsunda hala 2 liranın üzerinde bizim istasyonlar neden indirimi yansıtmıyor? şikayet etsek nereye edeceğiz?
  • Bence şikayet edeceğinize gidip akaryakıt istasyonu sahibinin masasına yumruğunuzu vurmalısınız. Mersin'de 1.40'a LPG varmış, Adana'dan girişte, sağda hem de, markasız, ama fatura veriyor. Sadece LPG satıyor, ona da 1.20'ye geliyormuş. Alanlar söyledi. 1.20'ye alıyor, 1.40'a satıyor, % 14,5 kâr, Allah bin bereket versin. Kuyruk var hem de, sıra yarım saatte ancak geliyor! Umarım gerçek ve doğrudur. Mersin Foruma gidip dönerken almak istiyorum.

• Taner bey, söylediğiniz yeri bilmiyorum, keşke istasyonun adını yazsaydınız. Orayı bulamazsanız, Adana'dan çıktıktan 20 km filan sonra bir Alpet var, orada LPG 1.50 ytl. 10metre karşısında bir Alpet var, orada 1.80 ytl filandı :) Aynı durum Mersin'den Adana'ya çıkarkende vardı. Yol kenarındaki Alpet te 1.50ytl, karşısında 1.80 ytl. Hiç sırada yoktu bu istasyonlarda

İyi gezmeler

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Bence şikayet edeceğinize gidip akaryakıt istasyonu sahibinin masasına yumruğunuzu vurmalısınız. Mersin'de 1.40'a LPG varmış, Adana'dan girişte, sağda hem de, markasız, ama fatura veriyor. Sadece LPG satıyor, ona da 1.20'ye geliyormuş. Alanlar söyledi. 1.20'ye alıyor, 1.40'a satıyor, % 14,5 kâr, Allah bin bereket versin. Kuyruk var hem de, sıra yarım saatte ancak geliyor! Umarım gerçek ve doğrudur. Mersin Foruma gidip dönerken almak istiyorum.

• Biz hala 1.75 den alıyoruz... Malatya...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.