Şimdi Ara

İSTANBUL DEPREMİ (26 EYLÜL SAAT 13:59 / 5.7 ŞİDDET ) (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
177.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'i bilmem ama Vodafone göçükledi. Geçmiş olsun herkese arkadaşlar, tekrarını yaşamamak dileğiyle.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    http://udim.koeri.boun.edu.tr/zeqmap/gmapt.asp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Gecmis olsun. Son zamanlarda fay hatti cok aktif. Boyle durumlarda durum el verdigi surece sms kullanalim . Cok fazla arama yapmayalim.
    Vodafone dan Vodafone a kesinti oldu mu acaba?
    "Vodafone,Türkiye’de ISO 22320 Acil Durum Yönetimi Standardı’na Geçen İlk Teknoloji Şirketi Oldu" haberini okumustuk yakin zamanda.
    Ailece vodafone kullanıyoruz, birbirimize ulaşamadık. En son babam bana ulaştı ama telefonun çalmadığını hiç ses gelmediğini söyledi, neredeyse kapatıyormuş da ben açmışım. Aramalarda sıkıntı var ama internet sağlam. ( Normalde 4,5G ile bağlanıyordu ama 3G yazıyor şuan )

Geçmiş olsun herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 26 Eylül 2019; 15:2:7 >
  • İTÜ Maçka beşik gibi sallandı korktuk baya
    Hatlar gitti ama mobil veri fişek gibiydi şaşırtıcı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afete hazırlık diye reklam veriyorlardı şimdi diyelim ambulans lazım yangın çıksa Allah korusun hiç bir şekilde ulaşılamıyor ...Türkiye'nin en büyük şehri 30 dk.dir iletişim kesik hatta daha fazla dumanla artık haberlesiriz ...

• Türk telekom mobil hattıma daha yeni doğru düzgün internet vermeye başladı deprem olalı 75 dk oldu nerdeyse. Tam bir rezalet.

Fatih baya sallandı ayaktayken dengem bozuldu düşüyordum yere nerdeyse çok sert birkaç defa salladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Eylül 2019; 15:13:43 >
  • İzmirde bile hatlar iptal

• İzmirde tt kullanıyor annem 5 dk önce geldi, ondan önce "servis yok" yazıyordu.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bodrumda yim.Hissetmedim.

• istanbulda deprem oluyor afyonda ve düzcede türk telekom bir saatten beri çekmiyor şebeke yok diyor. ne biçim iş güya deprem ülkesiyiz ama deprem için zerre hazırlık yok whatsap olmasa yakınlarıma ulaşamayacaktım. şebekeler deprem de yine sınıfta kaldılar

• Peof. Dr. Cenk Yaldırak A Haber de ayar veriyor, bazılarının hoşuna gitmeyecek şeyler söyleyince sunucu hemen araya girmeye başlıyor, a haber gerçekten rezil bir kanal.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Türk telekom mobil hattıma daha yeni doğru düzgün internet vermeye başladı deprem olalı 75 dk oldu nerdeyse. Tam bir rezalet.

Fatih baya sallandı ayaktayken dengem bozuldu düşüyordum yere nerdeyse çok sert birkaç defa salladı
    Turkcell'de internet gitmedi ancak arayıp kimseye ulaşamadım.

Sarıyer'de de baya hissedildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

izmirdeki 6.2 lik deprem aklıma geldi, çok kötü bir his geçmiş olsun. bu depremlerin olması iyi diye biliyorum. çünkü bunlar olmasa daha büyükleri olma ihtimali artıyor.
    her deprem enerjisini tam olarak boşaltamazsa bir sonrakini tetikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

Anasını satayım yok 4.5G , yok 5 GB yok ışık hızında internet diye gün boyu kafa ütüleyen oparatörler, ortabüyüklükteki bir depremde bile nasıl sıçtıklarını gördük.

Arkadaş , bu cep telefonu çıkalı 40 yıl, memlekete geleli 25 yıl oldu, hala kriz durumlarında devreye sokulacak altarnatif iletişim aygıtları yok oparatörlerin. Alayı iptal oldu yine.
    1998 yılında tanıtılan bir Ericcson telefon vardı, GSM oparatörlerinden bağımsız ,ikincil anteni takınca direk uydudan iletişim sağlıyordu. Bundan birtane edinmek lazım anlaşıldı.
    Ayrıca bu afet birkez daha gösterdiki ayak ucundan saç teline hiçbir şekilde depreme hazır değiliz. Deprem anında ne yapılır, hemen sornasında ne yapılır zerre bilgimiz yok
    tüm üniversite bölümlerine "kriz yönetimi" dersi koymak şart.

Edit: Deprem 6.0 olarak revize edilmiş.
    Edit 2 :19: 57 itibariyle ADANA'da TT hala kaput. şarteli inidirp kaçtınız mı arkadaş aloo

Edit3: Soran olmuş bahsettiğim telefon, ERICSSON R290. Pek tabi milyar altarnatifi vardır artık
    "Ericsson R290, Globalstar uydu şebekesini kullanan kombine bir GSM ve uydu telefonu. R290, Haziran 1999'da tanıtıldı ve Birleşik Krallık'ta Ericsson Mobile Communications tarafından üretildi. Globalstar, telefonun gövdesiyle aynı uzunlukta olan katlanabilir bir anten kullanır."(Vikipedi)

Daha fazla bilgi için "UYDU TELEFONU" diye aratın

Evet her dk mesaj atan operatörlerden 1 saat oldu hala bir mesaj vs yok bir özür bile yok. İş reklama gelince tüm tv kanallarında ama teknolojiye gelince maalesef yine kandırıldık!

Dronecell vardı baz istasyonu nerede o?

• Allah'tan Whatsapp ve internet vardı da öyle haberleşebildik.
  • Şaka gibi operatörler bi dünya zam yapıyor ama acil durumda ulaşılabilecek biri yok
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bende oda yok
  • Beylikdüzü gürpınar sahilde oturuyorum, sarsıntının şiddetinden evde çiçeklikteki saksılar devrildi, varın gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 26 Eylül 2019; 15:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

her deprem enerjisini tam olarak boşaltamazsa bir sonrakini tetikler...

Alıntıları Göster
    açıkçası benim fikrim şu. adalar açıklarındaki fayda yakında kırılacak. bu buyuk İstanbul depremi degıl.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.