Şimdi Ara

İSTANBUL DİŞ HEKİMİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yirmilik dişlerimin çıkmasıyla birlikte ön dişlerim iyice çarpıklaştı.bu yüzden de dişlerim (düzenli fırçalamama rağmen) iyi temizlenmiyor. dişlerimin arasından çürüme başladı.İstanbul avrupa yakasında şişli-levent civarında önerdiğiniz bir diş hekimi var mıdır acaba?

• İstanbul diş kliniği olarak eniyident diş kliniğini tavsiye ediyorum (www.eniyident.com ) 0212 288 23 36. Ama yinede diş doktoru tavsiyesi istersen Diş hekimi Orçun Yıldız ı tavsiye edebilirim (0212) 352 89 91 .
  • Eğer dişlerde çarpaşıklığa neden olacak düzeydeyse, önce ortodontik muayene olup, çekim konusuna ortodonti uzmanının yönlendirmesi iyi olur. Belki dişlerde ve çenede düzeltme yapmak gerekiyordur çünkü doğru işlem yapılmadığında ileride çene ve eklem problemlerine neden olma ihtimali olabiliyor. Eklem problemleri baş ve boyun ağrısı, yüz ağrısı gibi ciddi problemlere yol açıp yaşam kaliteni düşürebilir ki ben yıllarca bunun sıkıntılarını yaşadım. Dişin çekilecekse bile ortodonti uzmanının yönlendirmesiyle yapman daha doğru olur kanaatimce.
    Doktor önerisi konusunda özelden yazabilirsin.
  • Snd S kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim.tavsiyene uyup Şişli'de Burak Büyüktürk adında bir ortodonti uzmanına gittim.Dediğin gibi dişlerde bir düzeltmeye gidilmesi gerektiğini söyledi.haftaya tedaviye başlıyoruz hayırlısı bakalım.
  • kendimi tavsiye edeyim:) Buyrun aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.. Donanımhaber konumuz için
    https://forum.donanimhaber.com/dis-hekimi-hamza-keskin-agiz-ve-dis-sagligi-sorularinizi-cevapliyor--116251133#116251133
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.